Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδια το ρηγκεϊν ειναι σαμπουαν;
εχει παρενεργειες;
ποσο κοστιζει;
υπαρχει κανεις που εχει κακες εμπειριες απο αυτο, περαν των οσων εχουν ηδη ειπωθει;
πας στο φαρμακειο κ λες θελς ενα ρηγκεϊν και συνεννοεισαι?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια το ρηγκεϊν ειναι σαμπουαν;
εχει παρενεργειες;
ποσο κοστιζει;
υπαρχει κανεις που εχει κακες εμπειριες απο αυτο, περαν των οσων εχουν ηδη ειπωθει;
πας στο φαρμακειο κ λες θελς ενα ρηγκεϊν και συνεννοεισαι?
το Ριγκε'ι'ν ειναι ενα σπρε'ι'.που το ψεκαζεις στ μαλλια.εχει Ριγκε'ι'ν 2% και 5%.αν εχεις μεγαλο προβλημα παρε το 5%.υπαρχει και σαμπουαν λεγεται Πριγκε'ι'ν.το Ριγκε'ι'ν κοστιζει καμια 30αρια Ευρω.το σαμπουαν 6-7.περιπου(τοσο κοστιζαν περσι).αν το βαζεις συνεχεια για 5-6 χρονια θα λυσεις το προβλημα.παρενεργειες σε μενα ειχε οτι εγινα πιο τριχωτος.εβγαλα περισσοτερες τριχες στο στηθος.πολλοι φιλοι μου παραπονιουνται οτι βγαζουνε σπυρακια εκει που βαζουν το Ριγκε'ι'ν.παντος πρεπει να το βαζεις καθε μερα αλλιως δεν κανεις τιποτα!το παιρνεις χωρις συνταγη γιατρου.πας στο φαρμακειο και το αγοραζεις.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα
Το προβλιμα μ ειναι το εξης:εχο χασει τα μαλλια στουσ κροταφους..Ειμαι 19 χρονων κ οσο να ειναι μ εχει γαμησει τν ψυχολογια αυτο.Γκομενεσ εχω αλλα οπως κ να το κανεις σ αφηνει κομπλεξ αυτο το γεγονος.Στο θεμα μας.Τα laserlineclinics μπορεισ να τα εμπιστευτεισ για αυτν τν δουλεια?Εχετε κατι υποψιν?κ τελος θα υπαρχουν ουλεσ που τηα φαινονται κ θα ειναι αντιαισθητικες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλησπερα
Το προβλιμα μ ειναι το εξης:εχο χασει τα μαλλια στουσ κροταφους..Ειμαι 19 χρονων κ οσο να ειναι μ εχει γαμησει τν ψυχολογια αυτο.Γκομενεσ εχω αλλα οπως κ να το κανεις σ αφηνει κομπλεξ αυτο το γεγονος.Στο θεμα μας.Τα laserlineclinics μπορεισ να τα εμπιστευτεισ για αυτν τν δουλεια?Εχετε κατι υποψιν?κ τελος θα υπαρχουν ουλεσ που τηα φαινονται κ θα ειναι αντιαισθητικες?
ολα αυτα τα γραφει στις προηγουμενες σελιδες.διαβασε το Thread απο την αρχη.ουλες μενουνε στο πισω μερος του κεφαλιου αλλα δεν φενονται εκτος αν ξυρισεις το κεφαλι σου!

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σ ευχαριστω!!!Κατι τελευταιο....η μεταμοσχευση μπορει να γινει κ σε σημειο του κεφαλιου που δν ειχεσ ποτε μαλλια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σ ευχαριστω!!!Κατι τελευταιο....η μεταμοσχευση μπορει να γινει κ σε σημειο του κεφαλιου που δν ειχεσ ποτε μαλλια?
οπως γραφεις εισαι 19 ετων και εισαι στην αρχη της τριχοπτωσης.αν κανεις τωρα Μεταμοσχευση και βαλεις μαλλια στους κροταφους σε 2-3 χρονια θα σου πεσουν τα υπολοιπα μαλλια και θα σου μεινουν τα μεταφυτευμενα!οποτε θα ειναι χαλια!θα σε συμβουλευα για 4-5 χρονια να βαζεις Regaine καλητερα το 5%.το πουλανε στα φαρμακεια χωρις συνταγη γιατρου.και μετα οταν σου πεσουνε τα δικα σου μαλλια να κανεις μεταμοσχευση.το ιδιο εκανα και 'γω.εκανα την πρωτη μεταμοσχευεη το Νοεβριο του 2005 και τη δευτερη το Μα'ι'ο του 2007.εβαλα 1370 την πρωτη φορα και 1700 περιπου τη δευτερη(το ραμμα ηταν πολυ μεγαλο!)εχω πολυ καλο αποτεεσμα.μονο πισω ειναι λιγακι αραια.ισως αν θελω κατι το τελειο να κανω και μια τριτη την ανοιξη.το REGAINE εχει παρενεργειες 1.βγαζεις τριχες στο σωμα(πιο πολλες απο οτι εχεις.δε γινεσαι βεβαια σαν πιθηκος)2.οι φιλοι μου λενε οτι βγαζεις σπυρακια εκει που το βαζεις(εγω δεν παρατηρισα κατι τετοιο).

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχασ ειχα τισ λεγομενεσ γλωσσες λογω κληρονομικοτητας..Απλα στο λυκειο εχασα καποια επιπλεον μαλλια κ ακολουθησα διαφορες θεραπιες κ απο οτι φαινεται η τριχοπτωση εχει σταθεροποηθει..Αυτο που θελω να κανω ειναι οχι μονο να καλυψω τα μαλλια που εχασα αλλα να καλυψω κ ενα μικρο μεροσ των κροταφων κ μπροστα στο μετωπο(οπου δν εχω πλεον μαλλια).Με λιγα λογια απο μακρια δν μ λες καραφλα ουτε φαινεται οτι εχω καποιο προβλημα...Απλα το ολο θεμα μ εχει γαμησει τν αυτοπεποιθηση κ τν αυτοεκτιμηση μ...Φανταζεσαι πιστευω πωσ νοιωθεισ οταν χανεισ τα μαλλια σ κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ οταν εισαι 19  χρονων..Τα laserlineclinics μπορεις να τα εμπιστευτεις?Εσυ που εκανεσ τν επεμβαση?τελος πισο κ πλαγια εχω πολυ πυκνο μαλλι..
Σ ευχαριστω ειλικρινα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχασ ειχα τισ λεγομενεσ γλωσσες λογω κληρονομικοτητας..Απλα στο λυκειο εχασα καποια επιπλεον μαλλια κ ακολουθησα διαφορες θεραπιες κ απο οτι φαινεται η τριχοπτωση εχει σταθεροποηθει..Αυτο που θελω να κανω ειναι οχι μονο να καλυψω τα μαλλια που εχασα αλλα να καλυψω κ ενα μικρο μεροσ των κροταφων κ μπροστα στο μετωπο(οπου δν εχω πλεον μαλλια).Με λιγα λογια απο μακρια δν μ λες καραφλα ουτε φαινεται οτι εχω καποιο προβλημα...Απλα το ολο θεμα μ εχει γαμησει τν αυτοπεποιθηση κ τν αυτοεκτιμηση μ...Φανταζεσαι πιστευω πωσ νοιωθεισ οταν χανεισ τα μαλλια σ κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ οταν εισαι 19  χρονων..Τα laserlineclinics μπορεις να τα εμπιστευτεις?Εσυ που εκανεσ τν επεμβαση?τελος πισο κ πλαγια εχω πολυ πυκνο μαλλι..
Σ ευχαριστω ειλικρινα...
εγω εκανα στα laserline και της 2 επεμβασεις.για το αν θα καραφλιασης ή οχι δεν μπορεις να το ξερεις!μπορει να εχεις παρει γονηδιο απο τον  πρωπαπουσου η καποιον ακομα πιο παλιο απο τους συγγενεις σου!εδω συνεβει ενας ειχε προπαππου αραπη και ενω ηταν τελειως λευκος το παιδι του βγηκε σχεδον αραπακι.καλητερα να περιμενεις.για να μην παθεις οτι παθαινουν οι περισσοτεροι!δεν ξερεις αν θα σου πεσουν τα μαλλια σου?εγω με το Regaine ειχα σταματισει την τριχοπτωση μεχρι τα 27-28 μου.αλλα μετα μου πεσανε.αν δεν ειχα βαλει Regaine στα 20 θα ημουνα καραφλος.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οκ!!!!!!!απο τα laserline εμεινεσ ικανοποιημενος?Οι αποψεις στο thread ειναι πολλεσ κ διαφορες...Σ αντιμετωπιζουν σοβαρα?Το dhi ειναι καλυτερο?Τελοσ επειδη η επεμβαση μ ενδιαφερει(αν τν κανω τλκ) για μπροστα οπου δν εχω μαλλια κ οχι αναμεσα στα υπαρχοντα γτ δν εχω καποιο προβλημα θα φαινονται φατσα φορα οι τα μοσχευματα?Δλδ θα μπορω να κυκλοφορησω η θα πρεπει να περιμενω μεχρι να βγουν οι καινουργιεσ τριχες?

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ακυρο αλλα σχετικο με το θεμα...Προσφατες ερευνεσ εδειξαν οτι το τσιγαρο ειναι ενας απο τους παραγοντες της τριχοπτωσης..Το διαβασα στν εφημεριδα...Οτι ανθρωποι με πυκνο μαλλι κ χωρισ κληρονομικοτητα που καπνιζαν ομωσ αντιμετωησαν προβλημα τριχοπτωσης...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οκ!!!!!!!απο τα laserline εμεινεσ ικανοποιημενος?Οι αποψεις στο thread ειναι πολλεσ κ διαφορες...Σ αντιμετωπιζουν σοβαρα?Το dhi ειναι καλυτερο?Τελοσ επειδη η επεμβαση μ ενδιαφερει(αν τν κανω τλκ) για μπροστα οπου δν εχω μαλλια κ οχι αναμεσα στα υπαρχοντα γτ δν εχω καποιο προβλημα θα φαινονται φατσα φορα οι τα μοσχευματα?Δλδ θα μπορω να κυκλοφορησω η θα πρεπει να περιμενω μεχρι να βγουν οι καινουργιεσ τριχες?
της πρωτες 2 μερες θα εισαι ζαβλακωμενος απο τη ναρκωση!μετα την πρωτη βδομαδα θα μπορεσεις να αρχισεις να ζεις κανονικα.ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!καμια ασκηση ξεκουραση και αν εχεις πιεση προσεχε μην σου ανεβει!αν χρειαστει πιες χαπι.εγω μονο στο Laser Line πηγα οποτε δεν μπορω να ξερω γα το dhi.διαβασε στο Thread στις πρωτες σελιδες ειναι ενα παιδι που εχει κανει και στο Laser Line και στο dhi μεταμοσχευση.παντος οταν πας παζαρεψε τους την τιμη!το κακο ειναι οτι δεν σου υποσχονται κανενα αποτελεσμα.ειδα εκει ανθρωπους που ειχανε φριχτο αποτελεσμα!εγω ημουνα τυχερος και ειχα μεγαλη επυτηχια.αν μπορεις καλητερα να πας εξωτερικο Αμερικη ή Καναδα.χωρις να ειναι πολυ ακριβοτερα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλητερο!---για το τσιγαρο δεν το ηξερα!ευτυχως που δεν καπνιζω!

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αποφασισα τλκ να κανω τν επεμβαση...εχω χασει αρκετα μαλλια κ τα σαμπουαν τα εχω βαρεθει(εχω αλλαξει 5)!θελω να κανω τν επεμβαση μπροστα στο μετωπο κ στουσ κροταφους..Η ερωτηση μ ειναι η εξης:μολισ γινει η επεμβαση τι ειναι αυτο που θα βλεπω μεχρι να βγουν τα μαλλια?ουλεσ,κοκκινιλεςσημαδια?Ρωταω γτ στουσ κροταφουσ δν εχω μαλλια κ θελω να τουσ καλυψω κ εχω ψιλοπυκνο μαλλιστο καπελο που λεμε.Δλδ τηα μπορω να κυκλοφορησω μετα τν επεμβαση κ μεχρι να βγουν τα μαλλια?
Σας ευχαριστω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αποφασισα τλκ να κανω τν επεμβαση...εχω χασει αρκετα μαλλια κ τα σαμπουαν τα εχω βαρεθει(εχω αλλαξει 5)!θελω να κανω τν επεμβαση μπροστα στο μετωπο κ στουσ κροταφους..Η ερωτηση μ ειναι η εξης:μολισ γινει η επεμβαση τι ειναι αυτο που θα βλεπω μεχρι να βγουν τα μαλλια?ουλεσ,κοκκινιλεςσημαδια?Ρωταω γτ στουσ κροταφουσ δν εχω μαλλια κ θελω να τουσ καλυψω κ εχω ψιλοπυκνο μαλλιστο καπελο που λεμε.Δλδ τηα μπορω να κυκλοφορησω μετα τν επεμβαση κ μεχρι να βγουν τα μαλλια?
Σας ευχαριστω...
καταρχην θα σου ελεγα να περιμενεις 2-3 χρονια γιατι εισαι στη φαση της τριχοπτωσης.το ιδιο εκανα και 'γω 2 χρονια ημουνα καραφλος!αλλα τωρα εχω μαλλια.θα σου βαλουνε μαλλια που τα πιο πολλα θα πεσουνε και μετα απο 2-3 μηνες περιπου θα αρχισουν να βγαινουν.καμια 10αρια μερες θα κυκλοφωρης με καπελο.της πρωτες 2 μερες θα πονας λιγακι οταν περασει η ναρκωση.και μετα απο τη δευτερη μερα υπαρχει περιπτωση βα πριστει το κεφαλι σου στο μετωπο και στο προσωπο.το πριξυμο φευγει μονο του μετα απο 3-4 μερες.

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οπως γραφεις εισαι 19 ετων και εισαι στην αρχη της τριχοπτωσης.αν κανεις τωρα Μεταμοσχευση και βαλεις μαλλια στους κροταφους σε 2-3 χρονια θα σου πεσουν τα υπολοιπα μαλλια και θα σου μεινουν τα μεταφυτευμενα!οποτε θα ειναι χαλια!θα σε συμβουλευα για 4-5 χρονια να βαζεις Regaine καλητερα το 5%.το πουλανε στα φαρμακεια χωρις συνταγη γιατρου.και μετα οταν σου πεσουνε τα δικα σου μαλλια να κανεις μεταμοσχευση.το ιδιο εκανα και 'γω.εκανα την πρωτη μεταμοσχευεη το Νοεβριο του 2005 και τη δευτερη το Μα'ι'ο του 2007.εβαλα 1370 την πρωτη φορα και 1700 περιπου τη δευτερη(το ραμμα ηταν πολυ μεγαλο!)εχω πολυ καλο αποτεεσμα.μονο πισω ειναι λιγακι αραια.ισως αν θελω κατι το τελειο να κανω και μια τριτη την ανοιξη.το REGAINE εχει παρενεργειες 1.βγαζεις τριχες στο σωμα(πιο πολλες απο οτι εχεις.δε γινεσαι βεβαια σαν πιθηκος)2.οι φιλοι μου λενε οτι βγαζεις σπυρακια εκει που το βαζεις(εγω δεν παρατηρισα κατι τετοιο).

ρε συ, μας δουλευεις?
τελικα ποσα εδωσες?
εδω γραφεις οτι η καθε επεμβαση σου στοιχισε 3500, τελικα τι απ τα δυο να πιστεψουμε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ, μας δουλευεις?
τελικα ποσα εδωσες?
εδω γραφεις οτι η καθε επεμβαση σου στοιχισε 3500, τελικα τι απ τα δυο να πιστεψουμε?
πληρωσα 3500 ευρω την καθε φορα και εβαλα 1370 τριχοθυλακια την πρωτη φορα και 1700 τη δευτερη (ετσι μου ειπανε δεν τα εβλεπα ημουνα ξαπλωμενος).αυτο που σου λενε 800 ευρω εμφυτευση ειναι για γελια!σου βαζουνε λεει 300 τριχοθυλακια.για να δεις αποτελεσμα θελεις τουλαχιστον 1200-1300 τρυχοθυλακια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαλιστα σκεφτομαι την ανοιξη να κανω και μια τριτη επεμβαση.για να εχω το τελειο αποτελεσμα.πισω ειναι λιγακι αραια.να βαλω πισω και να τα πικνωσω λιγακι μπροστα.

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χρησιμοποιω το ριγκέϊν 5% αλλά δεν βλεπω παρα ελαχιστα αποτελεσματα. Εαν χρησιμοποιησω και το πρε-γκεϊν θα βοηθησει; δηλαδη στο μελλον θα μου πεσουν ολα τα μαλλια ετσι και αλλιως; :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χρησιμοποιω το ριγκέϊν 5% αλλά δεν βλεπω παρα ελαχιστα αποτελεσματα. Εαν χρησιμοποιησω και το πρε-γκεϊν θα βοηθησει; δηλαδη στο μελλον θα μου πεσουν ολα τα μαλλια ετσι και αλλιως; :tickedoff:
το Ριγκε'ι'ν το εβαζα εγω 5 χρονια σχεδον συνεχεια.το μονο που κανει ειναι να μην σου παιφτουν τα μαλλια.κατα ενα ποσοστο σταματαει την τριχοπτωση.για να δεις αποτελεσμα πρεπει να το βαζει συνεχεια.μετα απο 3-4 μηνες μπορεις να δεις καποια βελτιωση...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...το Πριγκε'ι'ν παρτο οποσδηποτε.αν δεν βαριεσαι να βαζεις καθε μερα το Ριγκε'ι'ν τα μαλλια σου δεν θα σου πεσουν για 5-7 χρονια.αλλα στο τελος οτι και να κανεις αν εχεις κληρονομικοτητα θα σου πεσουν!οποτε μενει μονο η εμφυτευση σαν λυση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom