Διαφωνω μαζι σου, οι βασικοι γιατροι (πλαστικοί χειρουργοί-αναισθησιολόγος) με τους οποιους συνεργαζεται-στηριζεται η κλινικη κ που ασχολουνται επιμερους με τις μεταμοσχευσεις ειναι μονιμοι χρονια τωρα, απο εκει κ επειτα οι προσθήκες ειναι πάντα προσθήκες.
Για όλες τις εξετασεις και τις επιμερους ιατρικες γνωματεύσεις και επεμβάσεις υπαρχουν οι αντίστοιχοι γιατροι και επιστημονικοι συμβουλοι οποτε το να κρινεις καποιον που απλα χρηματοδοτει μια επιχειρηση και τη στηριζει ωστε να ειναι υγειης μαλλον ειναι άτοπο.
Το σχόλιο στο οποίο είχα απαντήσει έλεγε:
"...Μετα απο επισκεψη στα Bergkmann μιλώντας με την ίδια που τα εχει (ειχα παει συστημένος) μου αφησε καλες ενυπωσεις και μου ανέλυσε τη διαδικασια και απο οσο θυμαμαι μου ειχε πει πως δεν κανουν τομη αλλα...".
Αυτό σημαίνει ότι είναι πρακτική στη
Bergmann να
ενημερώνεσαι και να
αποφασίζει ότι χρειάζεσαι επέμβαση ένας
μη ιατρός. Και μη μου πει κανένας ότι μετά θα σε δει και ο Πλαστικός Χειρουργός και μπορεί να σου πει αυτός ότι δεν πρέπει να την κάνεις, γιατί ποιός υπάλληλος θα πάει κόντρα στο αφεντικό του, που έχει αποφασίσει ότι θα σου πάρεις "τόσα" λεφτά.
Εξάλλου, αν κάτι πάει στραβά, το
μη ιατρός-αφεντικό θα τα "φορτώσει" στο γιατρό, ο οποίος θα την πληρώσει και θα απωληθεί από πάνω και η
Εταιρεία θα βγει λάδι.
Γι'αυτό θεωρώ αδιαπραγμάτευτο
αυτός που θα πάρει τα λεφτά να είναι αυτός που θα πάρει και το ρίσκο και θα "παίζει" την καριέρα του, δηλαδή ο ιατρός.