Καλημέρα σε όλους. Χθες, μεσημεράκι, κατά τις 2, έφθασα στο εν λόγω ίδρυμα. Επειδή είχε κίνηση και φασαρία, χτύπησα το κουδούνι κολλητά 2 φορές. Μου άνοιξαν και ανέβηκα με τις σκάλες, όπου η πόρτα ήταν ανοιχτή! Νόμισαν ότι είχε έρθει μια ακόμη κοπέλλα! Γιατί το συνθηματικό τους είναι το διπλό χτύπημα στο κουδούνι!!!!
Με υποδέχτηκε η Ελένη! Πρώην υποδοχή και νυν "παίχτρια"! Milf, αλλά καλή. Με βάζει στο δωμάτιο -τέρμα διάδρομος αριστερά- και έρχεται μαζί μου! Τα είπαμε για λίγο και αμέσως μετά αρχίζει η παρουσίαση! Πρώτη η Στέλλα! Εξ Ουκρανίας! 6 μέτρα μπόι! Εξαιρετική κορμάρα, αλλά μου "έβγαζε" κάτι σε μπόλικη ψύχρα! Παρήλασαν άλλες 7! Διάλεξα Ελένη, την αρχική! Και δεν έχασα! Ήρθε σχετικά γρήγορα! Από υπηρεσίες, με άριστα το 10, παίρνει 11! Απίστευτα ερωτική, καθόλου βιαστική, τα πάντα όλα! Πλην κουλουρίου... Περιποιημένη και πεντακάθαρη! Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ο χώρος κλασσικός και το μπάνιο καθαρό! Παντόφλες οι ανωτέρω εικονιζόμενες! Όλα καλά! Το πακέτο 80, στο οποίο περιλαμβάνεται και δεύτερος γύρος, με λίγο παζάρι!
Θέλω να επισημάνω πως και με τις κυρίες, όπως παντού, τα πάντα είναι θέμα χημείας. Άρα, ότι κάνει σε κάποιον μπορεί να μην το κάνει σε κάποιον άλλον. Καλό Σαββατοκύριακο!