- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
αφού υπάρχει ακόμα εκει η μισότρελη Ηλιανα, σημάινει οτι κάποιοι την επιλέγουν και εχει δουλεια... :S
...........) μπήκε παρέα πιτσιρικάδων ("Καλώς τα αγόρια" η προσφόνηση της τσα2) .......
..........σημάινει οτι κάποιοι την επιλέγουν .........
Βλέπω ότι αυτό το θέμα έχει πεθάνει,ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος
αν το μαγαζί είναι πάνοπλο (εδώ γελάμε) ή αν περιέχει ακόμα την Ηλιάνα.
Μήπως έκλεισε;αν όχι τι έχει μέσα;έχω καιρό να πάω!
Η αλήθεια είναι ότι η Μεσογείων μετά το μεσημέρι είναι για γέλια.
Ευχαριστώ φίλε πάντως αν και ποτέ δεν το είχα σε υπόληψη αυτό το λαδάδικο.
Θα πάω να δω όμως όταν με βγάλει ο δρόμος
γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό με τα δύο αλλοδαπά που είπες.
μπορούμε να πληρώσουμε με κουπόνια από τα goody's;;;
Εδω και 2-3 χρονια εχω πετυχει Ηλιάννα στον Βεροπουλο απο κάτω απο το καταστημα .
οπως και στο μαγαζι . Ολο μωρο και αγαπη ελεγε την ταμια . Ειχε αγορασει κατι μπυρες και κατι αλλο ανθυγιεινο .κατι τετοιες γενικα οι περισσότερες μασαζοκοπέλες θα επρεπε να μας την πεφτουν για και εμεις παμε τις παρακαλάμε και πληρωνουμε. Άτιμη κοινωνια.
ΥΓ μου φανηκε οτι μένει στην πολυκατοικία
εγω εκανα το λαθος ,πριν περιπου τα χρονια που λες,και περασα μαζι της...στο δωματιο αντι για μασαζ χορευε....Την έχω πετυχει παλαιοτερα (πριν 5-6 χρόνια) σε άλλο μασατζιδικο που δουλευε πισω απο τον πυργο αθηνων να είναι 10.30 το πρωι και στο απεναντι μαγαζι να εχει παραγγειλει τερατωδες σαντουιτσ με απο όλα και να παιρνει και 3 μπουκαλια μπυρα μαζι καβατζα για την δουλεια....
εγω εκανα το λαθος ,πριν περιπου τα χρονια που λες,και περασα μαζι της...στο δωματιο αντι για μασαζ χορευε....
Υποδοχή από την ευγενέστατη Ουζμπέκα Ελένη. Προγράμματα 50 ευρώ μισή ώρα με πίπα η φραπέ, 60 μισή ώρα σεξ, 80 45 λεπτά σεξ. Ρόστερ:
Βικτώρια, μιλφ, 1.7 με πιασήματα, ομορφούλα σχετικά.
Αλεξάνδρα, 1.75 Ρωσίδα με υπέροχα μάτια, κανονική νταρντάνα, όχι χοντρή, γεμάτη όμως.
Λόλα, αδύνατη, όμορφη Ρουμάνα, γύρω στο 1.7 με καταπληκτικό σώμα, αλλά δυστυχώς στο δωμάτιο ξεπέτα (έχω γράψει κριτική). Αν ήταν καλή θα ήμουν συνέχεια εκεί.
Ζέτα, Ελληνίδα μιλφ, με όμορφο σώμα, ξανθιά, αλλά δυστυχώς και αυτή είναι της συνομοταξίας των έξτρα μέσα στο δωμάτιο και αφού σε έχει καυλώσει.
Χριστίνα, ξεδοντιασμένο πράγμα, απροσδιόριστης ηλικίας και εθνικότητας.
Γαβριέλα, ψηλή μελαχρινή, μιλφάρα, με ωραίο πρόσωπο.
Επίσης, να ενημερώσω ότι το μαγαζί που υπήρχε στο Μεσογείων 208, αλλά στον τρίτο όροφο, μάλλον έκλεισε γιατι δεν υπήρχε καν το κουδούνι.
κανονικοτατα...Πιπα με προφυλακτικο παιζει ε? Και χυσιμο?
Μαλακια.. Αν και στη Λολα θα ξαναριχνα αλλον ενα..κανονικοτατα...