Νέα

Μεσογείων 208 (3ος), Χολαργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 422
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vascular

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2017
Κριτικές
4
Like
198
Πόντοι
281
Πήγα 2 φορές τον τελευταίο μήνα..Παρούσες Αλίκη Κιμ από Κορέα και Natalia..Πέρασα με Ναταλία...Μου είπε ότι είναι από Μαυροβούνιο και πιο μετά από Κόσοβο..Συμπαθητική...Στοματικό με λάστιχο και μασαζ αδιάφορο...Στο σεξ είχε συμμετοχή..Καλής σχετικά εμφάνισης και πάνω κάτω 40-45χρ..κόστος 60ε...
Η Κιμ από Κορέα είναι χρόνια στο μαγαζί..Έχω ξαναπεράσει μαζί της στο παρελθόν..Πλεον είναι με ξανθιά μαλλιά καρέ(περούκα??)..Στοματικό ελεύθερο ...Είναι η μόνη που αν δεν βιάζεται ξέρει να κάνει μασαζ αληθινό..Στο σεξ όμως κάνει αγγαρία ...Κόστος και δω 60ε...Γενικά το συμπέρασμα είναι ότι δυστυχώς τα ιδρύματα έχουν ρίξει πολύ τις υπηρεσίες και απ ότι φαίνεται δεν αργεί η ώρα που θα βάλουν λουκέτο...
υπαρχει τηλ τυπε για το μερος?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
Με τη Ναταλία βρέθηκα πρώτη φορά. Η τηλεφωνική συνεννόηση ήταν πανεύκολη. Όταν μπήκα στο χώρο εκείνη ήλθε διακριτικά ντυμένη και χαμογελαστή.
Καθαρή , με ωραίο άρωμα , σωστά εσώρουχα και γενικά δεκτικότατη. Αφού την άφησα να παίξει μπαλίτσα με πίπα που ήταν σε καλό επίπεδο και συνέχισε με βαθιά αρχιδομπουκώματα.
Στα υπόλοιπα αντέχει δυνατό σφυροκόπημα και γενικά δεκτική σε όλα. Εγώ καλά πέρασα μια ωραία ώρα δεν την έφτασα στα όρια που ήθελα γιατί πριν λίγες ώρες είχα ξανασπρώξει και ήμουν κουρασμένος αλλά η πρώτη συνάντηση πήγε καλά και ετοιμάζομαι για την επαναληπτική.
Στο τέλος μου έκανε ένα καταπληκτικό χαλαρωτικό μασάζ και με άδειασε κανονικά από κάθε σκέψη.
Φιλάκια Ναταλία μου, θα ξανάρθω σύντομα

Όταν λες σωστό εσώρουχο μύστη τι εννοείς. Τη τρικολόρ σκελεα του ΕΣ?

christos1985

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
0
υπαρχει τηλ τυπε για το μερος?

Stories