hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα απατεωνιστικα ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ.
Στα βορεια προαστεια ξερεις κανα καλο?
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα απατεωνιστικα ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ.
...μια καλή επιλογή θα ήταν του βασίλη στη Θησέως στο Μαρούσι....αν θες το κάτι νέο στο μασάζ και μόνο καλό μασάζ κάνε επίσκεψη στο le hammam στην κηφισιά...λεπτομέρειες θα βρεις στο googleΣτα βορεια προαστεια ξερεις κανα καλο?
Λοιπον, και για τα δυο μαγαζια:
1. Στον 3ο οροφο. Οπως ειπαν αλλοι συναδελφοι, η Ειρηνη ειναι ΜΕΓΑ ΜΑΥΡΟ! Μακρυα! Ουτε μασαζ, ουτε τιποτε εξτρα και μιλαει σαν να ειναι 5 ετων. Και χαζη και αχρηστη στο μασαζ και τιποτε εξτρα. Ομως ειναι ωραια εμφανισιακα.
2. Στον 1ο: Εχει μαζεψει 6-7 ΜΙΛΦ απο διαφορες χωρες, ολα κατω του μετριου! Το ΜΕΓΑ ΜΑΥΡΟ ειναι η Στελα και ετυχε να την παρω (ο ατυχος). Το μασαζ μετριο (καλυτερο της Ειρηνης στον 3ο) αλλα αν τις ελεγες παρε μετρια πιπα ή την ζωη σου, θα εχανε την ζωη της. Τοσο αχρηστη η γκομενα. Υπαρχει ενα πολυ καλο εκει μεσα, μικρη σε ηλικια, λεγετε Λολα, ειρθε απο την Πατησιων 314 (που τωρα ειναι στο 299), ειχε αλλο ονομα εκει, αλλα δεν την πηρα γιατι την εχω παρει δυο φορες και τις βαριεμαι ευκολα.
Με αλλα
Εχεις δικιο! Πιο καθαρα παιζει στην ... φυλης!
μετα απο κριτικες κλπ που διαβασα εδω ειπα να κανω κ εγω μια επισκεψη στο εν λογω μαγαζι να δω τι παιζει... χτυπας το κουδουνι κ μου ανοιγει η ειρηνη.. η σεριφισσα εβλεπε τηλεοραση στο σαλονι... με παει σε ενα δωματιο κ μου λεει κατσε να σου φερω κ την αλλη κοπελα να διαλεξεις... βλεπω λοιπον κ τη σοφια... εχοντας διαβασει κριτικες απο εδω επελεξα τη σοφια... αρκετα καλο μασαζ κρατησε κ κανενα δεκαλεπτο παραπανω απο το κανονικο αλλα ως εκει.. τπτ παραπανω... αν κ εριχνα μερικα υπονοουμενα... αν ξαναπας κανα δυο φορες ακομα λετε να υπαρξει κατι καλυτερο η μια απο τα ιδια...? ? ? γιατι απο οτι βλεπω οσες φορες κ να πας τπτ δν καταφερνεις.. εκτως απο εναν φιλο που ετυχε να ειναι λιγο πιωμενη η σοφια...
το ίδιο αναρωτιόμουν κι εγώ, αλλά όλοι όσοι έχουν πάει, για περισσότερες από μια φορές με διαβεβαίωσαν ότι δεν παίζει τίποτα παραπάνω.
...δεν γινεται τιποτε....έχω πάει αρκετες φορες test drive και σε διαφορες ώρες...Μάλλον δεν παίζει τίποτε με την Σοφία, διότι όταν ξαναπήγα και ήταν στεγνή(όχι πιωμένη) δεν άπειξε τίποτε
Οπότε μάλλον πέτυχα την τυχερή μέρα (που ήρταν σε κατάσταση χαρμάνι)
...μια καλή επιλογή θα ήταν του βασίλη στη Θησέως στο Μαρούσι....αν θες το κάτι νέο στο μασάζ και μόνο καλό μασάζ κάνε επίσκεψη στο le hammam στην κηφισιά...λεπτομέρειες θα βρεις στο google
...ναι..Για τη Θησεως εννοεις το 27Α?
...χαμένος χρόνος και χρήμα θα ήταν...Οχι. Θα πρεπε?
......τυχερέ..!!!..Μάλλον δεν παίζει τίποτε με την Σοφία, διότι όταν ξαναπήγα και ήταν στεγνή(όχι πιωμένη) δεν άπειξε τίποτε
Οπότε μάλλον πέτυχα την τυχερή μέρα (που ήρταν σε κατάσταση χαρμάνι)
το μασαζ φιλε στο εκανε με την πετσετα η οχι..? γιατι εμενα δν με αφηνε να την βγαλω κ ψιλοξενερωσα να σου πω την αληθεια.... παντως αλλη φορα θα τιμαμαι τον πρωτο οροφο οπως τοσο καιρο... ;)...δεν γινεται τιποτε....έχω πάει αρκετες φορες test drive και σε διαφορες ώρες...
το μασαζ φιλε στο εκανε με την πετσετα η οχι..? γιατι εμενα δν με αφηνε να την βγαλω κ ψιλοξενερωσα να σου πω την αληθεια.... παντως αλλη φορα θα τιμαμαι τον πρωτο οροφο οπως τοσο καιρο... ;)
ΕΥΓΕ ΝΕΟΙ ΜΟΥ!!Έγινε ο διαχωρισμός και στον κατάλογο/χάρτη...
...ναι..
...δεν αλλαξαν απλά πρέπει να χώσεις το χέρι βαθειά....και να σε εχουν μάθει ο Βασίλης και η Μαρία...Εκει πηγα 3 φορες και δεν πηρα τιποτε εκτος απο κατι ψυλα. Κυριλε ναι αλλα μεχρι εκει. Εκτος αν αλλαξαν τα πραγματα.
μπραβο αντισθενη!!!Έγινε ο διαχωρισμός και στον κατάλογο/χάρτη...