Νέα

Μεσογείων 208 (3ος), Χολαργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
το ίδρυμα του 1ου "Ανάπλαση" πρέπει να φέρει και καμία κορασίδα της προκοπής. Αναννέωση τώρα!
Ένα λεπτό ξανθό τεμάχιο που είδα χτες εκεί, λέει τίποτα στα ενδότερα συνάδελφε???  :sunglasses:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ένα λεπτό ξανθό τεμάχιο που είδα χτες εκεί, λέει τίποτα στα ενδότερα συνάδελφε???  :sunglasses:

μη μου λές τέτοια kebaap γιατί φέυγω αυτή τη στιγμή που μιλάμε...δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη που αναφέρεις.

Την τελευταία φορά που πήγα, πριν περίπου 2 εβδομάδες - και τελικά ανέβηκα στον 3ο - είχε δυο τελειωμένες, η μια από τη μάνα Ρωσία και η άλλη από κάποια ξεχασμένη δημοκρατία της Άπω Ανατολής σε -σταν. Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν κ.τ.λ.

Και τα δυο μπάζα, άντε λίγο η πρώτη, αλλά χωρίς να πληρώσω.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μη μου λές τέτοια kebaap γιατί φέυγω αυτή τη στιγμή που μιλάμε...δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη που αναφέρεις.

Την τελευταία φορά που πήγα, πριν περίπου 2 εβδομάδες - και τελικά ανέβηκα στον 3ο - είχε δυο τελειωμένες, η μια από τη μάνα Ρωσία και η άλλη από κάποια ξεχασμένη δημοκρατία της Άπω Ανατολής σε -σταν. Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν κ.τ.λ.

Και τα δυο μπάζα, άντε λίγο η πρώτη, αλλά χωρίς να πληρώσω.
πέρασα χτες το απόγευμα, δεν είχα σκοπό να περάσω, απλά για ρεπορτάζ μια και βρεθηκα εκεί κοντά.
Είχε τρεις. Το αδύνατο ξανθο (μη φανταστεις κανα μοντέλο, απλά καλή), μια ατσουμπαλη μελαχροινή αλβανόφατσα και η Ηλιάνα που μόλις πέρναγε με κάστομερ....  :badair:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πέρασα χτες το απόγευμα, δεν είχα σκοπό να περάσω, απλά για ρεπορτάζ μια και βρεθηκα εκεί κοντά.
Είχε τρεις. Το αδύνατο ξανθο (μη φανταστεις κανα μοντέλο, απλά καλή), μια ατσουμπαλη μελαχροινή αλβανόφατσα και η Ηλιάνα που μόλις πέρναγε με κάστομερ....  :badair:

Η τρελή - Ηλιάνα - μου φαίνεται ότι έχει φανατικό κοινό. Γούστα είναι αυτά.

Για το αδύνατο, δεν θυμάμαι καμία τέτοια. Όσο για την ατσούμπαλη μελαχρινή αλβανόφατσα, έτσι είναι όλες στην πλειοψηφία τους δυστυχώς. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια από αυτές τις μέρες για να δω τι γίνεται. Ελπίζω να έχει κάτι της προκοπής και να μην καταλήξω πάλι να κάνω μόνο μασάζ με το Σοφάκι στον 3ο.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η τρελή - Ηλιάνα - μου φαίνεται ότι έχει φανατικό κοινό. Γούστα είναι αυτά.

Για το αδύνατο, δεν θυμάμαι καμία τέτοια. Όσο για την ατσούμπαλη μελαχρινή αλβανόφατσα, έτσι είναι όλες στην πλειοψηφία τους δυστυχώς. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια από αυτές τις μέρες για να δω τι γίνεται. Ελπίζω να έχει κάτι της προκοπής και να μην καταλήξω πάλι να κάνω μόνο μασάζ με το Σοφάκι στον 3ο.
...κάτι που δεν θα είναι και σίγουρο..μια και δεν πάει κάθε ημέρα....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πηγα και η Ειρηνη μου εκανε μαλαξεις απαλες που δεν θα τις ελεγες ουτε χαιδεμα ,σε σημειο να βαριεσαι και να λες να περασει η ωρα να φυγεις.
Θελησε να σταματησει στα 45 λεπτα ,αφου κρυφοκοιταζε το ρολοι και την κρατησα κανονικα μεχρι να κλεισει ωρα οπως λενε.
Οσον αφορα τα υπολοιπα οταν ζητησα κατι παραπανω αρχισε κατι λογιδρια περι σπουδων στο μασαζ και τι θα γινει αν βρθουμε παρεα καπου ; και διαφορα κουλα !! Μου ειπε και το μυθικο ειναι νωρις ακομη ,λες και θα κανουμε σχεση!!!!
Μου ειπε επισης οτι δουλευε στην Πατρα για χρονια και αποφασισε να ερθει στην Αθηνα
Εγω παντως ειμαι δυσαρεστημενος Ουτε καλο μασαζ ουτε τιποτε αλλο Μαυρο στην Ειρηνη 
....ετσι είναι .....αλλά για αυτό τα γράφουμε για να ξέρουμε το τι θα βρούμε και μην πετάμε χρήματα άσκοπα....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
εγώ όταν είχα πάει δεν είδα σερίφισα. Μήπως η σερίφισα ήταν μια γύρω στα 50 με ξανθές ανταύγειες ;

Αν όντως ήταν αυτή, τότε εγώ νόμιζα ότι ήταν πελάτισσα, γιατί την ώρα που την είδα έφευγε. Γι αυτό άλλωστε θεώρησα ότι υπάρχει ένας επιπλέον λόγος ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο μασάζ.
χαχα μόνο 50; 60 και βάλε....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
....ετσι είναι .....αλλά για αυτό τα γράφουμε για να ξέρουμε το τι θα βρούμε και μην πετάμε χρήματα άσκοπα....

αν δεν γράφαμε και δεν διαβάζαμε, τότε θα είχαμε πετάξει ένα κάρο λεφτά και επιπλέον δεν θα ξέραμε για τις "καλές" περιπτώσεις.

σωστός ο gepap...60 και βάλε, αλλά επειδή την είδα να φεύγει και δήθεν να παίρνει κάρτα του μαγαζιού, λέω πελάτισσα θα είναι. Αλλά ήταν η σερίφισσα...

Εσύ gepap τι πιστεύεις ότι παίζει τελικά ; Γιατί μόνο ένας συναγωνιστής πέτυχε κάτι παραπάνω από μασάζ.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Είναι καιρός να ανοίξει άλλο θρεντ για το κατάστημα του 3ου οροφου γιατί χάνεται η μπαλα  :referee:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ωραίο μωράκι πάντως η Ειρήνη στον 3ο, αλλά από τη στιγμή που διάβασα ό,τι διάβασα γι αυτήν, μακριά κι αγαπημένοι.

Κατεβήκαμε λοιπόν στον 1ο, όπου και τιμήσαμε το milf από το Ουζμπεκιστάν, Ελένη. Η Ελένη φρόντισε με τα χεράκια και το στόμα της να μας προσφέρει ένα πρώτης τάξεως ξαλάφρωμα, το οποίο επήλθε μετά από ωριαία συνεδρία και με τρεμάμενο το σώμα μας, χωρίς βιασύνες. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δεχθήκαμε πλήθος καλών λόγων για την καθαριότητα και τη σωματοδομή μας. Επίσης προτάθηκε συνεδρία με δεύτερη εργάτρια του ιδρύματος, η οποία υπό προυποθέσεις θα τιμηθεί στο μέλλον.

Και εις άλλα με υγεία συναγωνιστές.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
αν δεν γράφαμε και δεν διαβάζαμε, τότε θα είχαμε πετάξει ένα κάρο λεφτά και επιπλέον δεν θα ξέραμε για τις "καλές" περιπτώσεις.

σωστός ο gepap...60 και βάλε, αλλά επειδή την είδα να φεύγει και δήθεν να παίρνει κάρτα του μαγαζιού, λέω πελάτισσα θα είναι. Αλλά ήταν η σερίφισσα...

Εσύ gepap τι πιστεύεις ότι παίζει τελικά ; Γιατί μόνο ένας συναγωνιστής πέτυχε κάτι παραπάνω από μασάζ.
...παρά τις πολλαπλές επισκέψεις μου και θεραπεία και από σοφία και ειρήνη δεν έγινε κάτι παραπάνω από ένα καλό μασαζ...και με τις δύο μετά κάποια ώρα δεν έλεγες το πότε θα τελειώσεις να φύγεις ..μια και τόβλεπες ότι πεταμένα χρήματα...τώρα με τον φίλο μας μπορεί να πέτυχε το κάτι παραπάνω λόγω της ελαφράς μέθης της θεραπεύτριας....η οποία εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι ποτέ δεν μένει μόνη....οι άλλες δύο σερίφης και άλλη θεραπεύτρια είναι στο δωματιάκη με το που μπαίνεις από την πόρτα και έχουν κλειστή την πόρτα..τώρα έπιασα τον σερίφη να κτυπάει το κουδούνι..ίσως για να δίνει την εντύπωση ότι έχει "ρεύμα"...αυτά...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η Σοφία, όχι απλά μου έκανε καλό μασάζ, αλλά και η διάρκεια ήταν τουλάχιστον 1 ώρα, ίσως και παραπάνω.

Το άλλο που είπες για το νωρίς, μάλλον έχει να κάνει με το ότι η κυρία θέλει κι άλλες επισκέψεις για να προχωρήσει. Είπαμε δεν θα δώσουμε μια περιουσία για κάτι που το βρίσκουμε κι αλλού με τα ίδια λεφτά.

Δυστυχώς το ίδρυμα του 3ου δεν είναι γι αυτά που ψάχνουμε και το ίδρυμα του 1ου "Ανάπλαση" πρέπει να φέρει και καμία κορασίδα της προκοπής. Αναννέωση τώρα!
...και οι δυο κοπελλες είναι ωραίες ....μασαζ σχετικά καλό η κάθε μία έχει τον δικό της τρόπο να σε αντιμετωπίζει...το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με αυτό της Πατρ.Ιωακείμ 45 ...οπότε ο καθένας διαλέγει το τι θέλει...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
...παρά τις πολλαπλές επισκέψεις μου και θεραπεία και από σοφία και ειρήνη δεν έγινε κάτι παραπάνω από ένα καλό μασαζ...και με τις δύο μετά κάποια ώρα δεν έλεγες το πότε θα τελειώσεις να φύγεις ..μια και τόβλεπες ότι πεταμένα χρήματα...τώρα με τον φίλο μας μπορεί να πέτυχε το κάτι παραπάνω λόγω της ελαφράς μέθης της θεραπεύτριας....η οποία εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι ποτέ δεν μένει μόνη....οι άλλες δύο σερίφης και άλλη θεραπεύτρια είναι στο δωματιάκη με το που μπαίνεις από την πόρτα και έχουν κλειστή την πόρτα..τώρα έπιασα τον σερίφη να κτυπάει το κουδούνι..ίσως για να δίνει την εντύπωση ότι έχει "ρεύμα"...αυτά...

αυτό για το ρεύμα το κατάλαβα κι εγώ την ημέρα που ήμουν εκεί.

Έτσι κι αλλιώς, στα περισσότερα ιδρύματα, όταν πας και ρωτήσεις αν υπάρχει δουλειά σου λένε πάντα το αντίθετο, δηλαδή αν υπάρχει "όχι, τίποτα, βαράμε μύγες" και αν δεν υπάρχει χτυπάνε τα κουδούνια για να δείξουν ότι υπάρχει "ρεύμα", όπως πολύ εύστοχα είπε ο gepap.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον, και για τα δυο μαγαζια:

1. Στον 3ο οροφο.  Οπως ειπαν αλλοι συναδελφοι, η Ειρηνη ειναι ΜΕΓΑ ΜΑΥΡΟ!  Μακρυα!  Ουτε μασαζ, ουτε τιποτε εξτρα και μιλαει σαν να ειναι 5 ετων.  Και χαζη και αχρηστη στο μασαζ και τιποτε εξτρα.  Ομως ειναι ωραια εμφανισιακα.

2. Στον 1ο: Εχει μαζεψει 6-7 ΜΙΛΦ απο διαφορες χωρες, ολα κατω του μετριου!  Το ΜΕΓΑ ΜΑΥΡΟ ειναι η Στελα και ετυχε να την παρω (ο ατυχος).  Το μασαζ μετριο (καλυτερο της Ειρηνης στον 3ο) αλλα αν τις ελεγες παρε μετρια πιπα ή την ζωη σου, θα εχανε την ζωη της.  Τοσο αχρηστη η γκομενα.  Υπαρχει ενα πολυ καλο εκει μεσα, μικρη σε ηλικια, λεγετε Λολα, ειρθε απο την Πατησιων 314 (που τωρα ειναι στο 299), ειχε αλλο ονομα εκει, αλλα δεν την πηρα γιατι την εχω παρει δυο φορες και τις βαριεμαι ευκολα.

Με αλλα λογια, ολη η πολυκατοικια χαλι μαυρο!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Λοιπον, και για τα δυο μαγαζια:

1. Στον 3ο οροφο.  Οπως ειπαν αλλοι συναδελφοι, η Ειρηνη ειναι ΜΕΓΑ ΜΑΥΡΟ!  Μακρυα!  Ουτε μασαζ, ουτε τιποτε εξτρα και μιλαει σαν να ειναι 5 ετων.  Και χαζη και αχρηστη στο μασαζ και τιποτε εξτρα.  Ομως ειναι ωραια εμφανισιακα.

2. Στον 1ο: Εχει μαζεψει 6-7 ΜΙΛΦ απο διαφορες χωρες, ολα κατω του μετριου!  Το ΜΕΓΑ ΜΑΥΡΟ ειναι η Στελα και ετυχε να την παρω (ο ατυχος).  Το μασαζ μετριο (καλυτερο της Ειρηνης στον 3ο) αλλα αν τις ελεγες παρε μετρια πιπα ή την ζωη σου, θα εχανε την ζωη της.  Τοσο αχρηστη η γκομενα.  Υπαρχει ενα πολυ καλο εκει μεσα, μικρη σε ηλικια, λεγετε Λολα, ειρθε απο την Πατησιων 314 (που τωρα ειναι στο 299), ειχε αλλο ονομα εκει, αλλα δεν την πηρα γιατι την εχω παρει δυο φορες και τις βαριεμαι ευκολα.

Με αλλα λογια, ολη η πολυκατοικια χαλι μαυρο!

Τη Σοφία στον 3ο τη δοκίμασες ;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα απατεωνιστικα ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom