Επισκέπτης
καταρχην απατη ειναι οι κοπελες τωρα για υπηρεσιες ζηταν πολλα γιαυτα που προσφερουν και μετα απο διαπραματευση.Τι εννοείς απάτη? Δεν παίχτηκε ρόφημα ή έγινε κάτι άλλο?
καταρχην απατη ειναι οι κοπελες τωρα για υπηρεσιες ζηταν πολλα γιαυτα που προσφερουν και μετα απο διαπραματευση.Τι εννοείς απάτη? Δεν παίχτηκε ρόφημα ή έγινε κάτι άλλο?
Άλλο το ζητάνε πολλά και άλλο το απάτη.καταρχην απατη ειναι οι κοπελες τωρα για υπηρεσιες ζηταν πολλα γιαυτα που προσφερουν και μετα απο διαπραματευση.
καταρχην απατη ειναι οι κοπελες τωρα για υπηρεσιες ζηταν πολλα γιαυτα που προσφερουν και μετα απο διαπραματευση.
μιλαω καθαρα για σχεσει αποδοση τιμης με το τη περνεις.φυσικα αν δε σου αρεσει φευγεις απλα λεω οτι να ζητανε 80 για ενα μπαζο για μενα ειναι απατη.αυτο εννοω.
Ξεκαθαριστε please..
διοτι αλλοι μιλουν για τον 1ο -- αλλοι για τον 3ο, στο ιδιο ομως θρεντ =αυτό εδω
μηπως πρεπει να ανοιξει χωριστο θρεντ για τον 3ο----
κι αυτο να ειναι ως εχει = του Μ 208/ 1ος
Μπουρδέλο τα κάναμε!
Επίσκεψη χθεσινοβραδινή στο ίδρυμα του 3ου
Ώρα 19:30
Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε Ελληνίς γύρω στα 30 με ιατρική μπλούζα ονόματι Σοφία (ή τουλαχιστον έτσι μου είπε).
Εισαι βεβαιος για την ωρα γιατι εγω περασα και εφυγα 7.40 χωρις να μπω
Μαλλον θα πηγες λιγο αργοτερα
Ειναι σαφές .
το πνευμα ψυχασθένειας της κας Ηλιάνας ;) ανήλθε εις τον 3ον , διείσδυσε μεσω της κλειδαρότρυπας εις τον νεον θεραπευτήριον
και μεσω του νεου καταστηματος, οδήγησε εις την παραφροσύνην το παρον θρεντ του 1ου ορόφου !!
Εμενα παντως στον 3ο δεν μου αφησε περιθωρια για τιποτε,
ουτε καν για πετσετα.
Μηπως ο συναγωνιστης ηταν πιο τυχερος.
Μου δημιουργεις προβλημα. Απο καποια στιγμη και μετα ερχοταν και προς τα μεσα και η σεριφισα