Νέα

Μεσογείων 208 (3ος), Χολαργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 422
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Κοιτα να δεις... Μετά το γνωστό:
ΧΩΡΟΣ για ιδιαίτερη χαλάρωση και ξεκούραση, απόλυτη εχεμύθεια, ανανεωμένο προσωπικό. Μεσογείων 208, 1ος όροφος, «ΑΝΑΠΛΑΣΗ». Καθημερινά 10.00-21.00 και Σαββατοκύριακο   6975-****25

Άνοιξε κι άλλο στην ίδια πολυκατοικία!!!  :o
ΑΝΟΙΞΑΜΕ για εσάς σε έναν διακριτικό χώρο. Σπέσιαλ μασάζ-αρωματοθεραπεία, ευεξία-χαλάρωση. Μεσογείων 208 (πάνω από Βερόπουλο), 3ος όροφος, Χολαργός   6946.****82

:o :o :o

μήπως είναι το ίδιο ;

θα προσπαθήσω για επίσκεψη και θα ενημερώσω..

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ετσι ετσι να γινουνε πολλα ποιο πολλα και απο τα ψιλικατζιδικα!!!!!!!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
Μήπως δεν αντέχαν άλλο την τρελλή και την αφήσαν μόνη της στο 1ο ???  :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
και έτσι όπως βγαίνει η τρελή αναμαλλιασμένη για σαλονάρισμα, παίζει να την άφησαν μόνη στον πρώτο και να ανέβηκαν στα ψηλά οι υπόλοιπες  :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Μήπως δεν αντέχαν άλλο την τρελλή και την αφήσαν μόνη της στο 1ο ???  
====
Aπίστευτο ! .... :2funny: :2funny:  γελάω με τα παραπάνω - μεχρι δακρύων.. ;)
Μπορει να τσεκαρει καποιος αν  οντως .. εστειλαν  την Ηλιάνα επάνω,,, :o
ή  μήπως επέστρεψαν η Ελλη ( δεν τα πήγαινε καλα με την Ηλιάνα)  και η Γωγώ -- ή και η Γκαμπυ ( αφου εκλεισε και το πατ 175) ? :)
να στε καλά

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαγκες η ηλιανα ειναι ακομη κατω και εχει πελατεια φουλ
εχει φανατικο κοινο
και στο μασαζ σκιζει η ατιμη
εγω  και πηρα ενα φιλιπινι
μεγαλουτσικο αλλα τζιφος ατολμη και ανευρη ...
μακαρι σαν το μασαζ της ιλιανας να καναν σαν και  κατι λογικες...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
μαγκες η ηλιανα ειναι ακομη κατω και εχει πελατεια φουλ
εχει φανατικο κοινο
και στο μασαζ σκιζει η ατιμη
εγω  και πηρα ενα φιλιπινι
μεγαλουτσικο αλλα τζιφος ατολμη και ανευρη ...
μακαρι σαν το μασαζ της ιλιανας να καναν σαν και  κατι λογικες...

Γιατρέ μου, μήπως πέρασες και από το 3ο όροφο να μας διαφωτίσεις?  :fuck1:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επειδή κάποιοι είχαν αναρωτηθεί - μαζί κι εγώ - τι είναι αυτό το μαγαζί που άνοιξε στο Μεσογείων 208, στον 3ο όροφο, πάνω από το γνωστό μασατζίδικο "Ανάπλαση", έκανα επίσκεψη.

Το επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα και μου άνοιξε Ελληνίδα, ψηλή, όμορφη, γύρω στα 30, με πολύ ωραίο σώμα. Με υποδέχθηκε με ιατρική μπλούζα και εκείνη την ώρα που πήγα έφευγε πελάτισα (!). 60 ευρώ η ώρα, το μασάζ το κάνει η ίδια και έχει αρκετά είδη μασάζ.

Συμπέρασμα : το μαγάζι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνουμε εδώ. Αν μελλοντικά κάποιος συναγωνιστής διαπιστώσει κάτι διαφορετικό, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Εφόσον ήμουν στο κτίριο, πέρασα και από τον 1ο όροφο, όπου η Ελληνίδα σερίφησα μου παρουσίασε τη Στέλλα (Ρωσικό άλογο, κοντά μαλλιά, περίπου στο 1.7, με συμπαθητικό σώμα και πρόσωπο) και την Κιμ (μιλφ με ανατολίτικα χαρακτηριστικά, πιθανόν από το πρώην Ρωσική δημοκρατία της Άπω Ανατολής). Καμία από τις δυο δεν με τράβηξε και αποχώρησα.

Και κάτι τελευταίο: η σερίφησα με ρώτησε για το μαγαζί στον 3ο και όταν την ενημέρωσα ότι είναι κανονικό μασάζ, χαμογέλασε με ανακούφιση.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή κάποιοι είχαν αναρωτηθεί - μαζί κι εγώ - τι είναι αυτό το μαγαζί που άνοιξε στο Μεσογείων 208, στον 3ο όροφο, πάνω από το γνωστό μασατζίδικο "Ανάπλαση", έκανα επίσκεψη.

Το επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα και μου άνοιξε Ελληνίδα, ψηλή, όμορφη, γύρω στα 30, με πολύ ωραίο σώμα. Με υποδέχθηκε με ιατρική μπλούζα και εκείνη την ώρα που πήγα έφευγε πελάτισα (!). 60 ευρώ η ώρα, το μασάζ το κάνει η ίδια και έχει αρκετά είδη μασάζ.

Συμπέρασμα : το μαγάζι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνουμε εδώ. Αν μελλοντικά κάποιος συναγωνιστής διαπιστώσει κάτι διαφορετικό, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Εφόσον ήμουν στο κτίριο, πέρασα και από τον 1ο όροφο, όπου η Ελληνίδα σερίφησα μου παρουσίασε τη Στέλλα (Ρωσικό άλογο, κοντά μαλλιά, περίπου στο 1.7, με συμπαθητικό σώμα και πρόσωπο) και την Κιμ (μιλφ με ανατολίτικα χαρακτηριστικά, πιθανόν από το πρώην Ρωσική δημοκρατία της Άπω Ανατολής). Καμία από τις δυο δεν με τράβηξε και αποχώρησα.

Και κάτι τελευταίο: η σερίφησα με ρώτησε για το μαγαζί στον 3ο και όταν την ενημέρωσα ότι είναι κανονικό μασάζ, χαμογέλασε με ανακούφιση.

Επίσκεψη χθεσινοβραδινή στο ίδρυμα του 3ου
Ώρα 19:30
Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε Ελληνίς γύρω στα 30 με ιατρική μπλούζα ονόματι Σοφία (ή τουλαχιστον έτσι μου είπε).
Είσοδος περιγραφή προγραμμάτων και λέω να καθήσω
Μαπίνω στο χώρο που είναι προσεγμένος και πολύ καθαρός, κάνω μπανάκι και αναμένω.
Έρχεται η νεαρά και αρχίζει το μασάζ
Λεπτομέρεια 1: μου ζητά να βάλουμε πετσέτα. Αρνούμαι και λέει Οκ
Λεπτομέρεια 2: Πρέπει να είχε κοπανήσει αρκετά ουισκάκια καθότι μύριζε

Μασάζ εξαιρετικό!!!!
Μου λέει τώρα θα τελιώσουμε. Την ρωτάω και οι δύο;;;
Γέλασε, πέταξε την μπλούζα και κάμποσα ρούχα (φορούσε πολλά είναι η αλήθεια) και όρμησε με λύσα.
Φραπεδάκι με καλαμάκι και κατάθεση στα ωραία βυζάκια.
Κόστος 60€ (τόσα ζήτησε)

Λεπτομέρεια 3: Μάλλον το ουίσκι βοήθησε στο σκηνικό

Αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε συναγωνιστη να μας κάνει ενημέρωση για να το τιμνούμε το ίδρυμα (γιατί από ότι ακούω δεν έχει κοκο).

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
Επίσκεψη χθεσινοβραδινή στο ίδρυμα του 3ου
Ώρα 19:30
Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε Ελληνίς γύρω στα 30 με ιατρική μπλούζα ονόματι Σοφία (ή τουλαχιστον έτσι μου είπε).
Είσοδος περιγραφή προγραμμάτων και λέω να καθήσω
Μαπίνω στο χώρο που είναι προσεγμένος και πολύ καθαρός, κάνω μπανάκι και αναμένω.
Έρχεται η νεαρά και αρχίζει το μασάζ
Λεπτομέρεια 1: μου ζητά να βάλουμε πετσέτα. Αρνούμαι και λέει Οκ
Λεπτομέρεια 2: Πρέπει να είχε κοπανήσει αρκετά ουισκάκια καθότι μύριζε

Μασάζ εξαιρετικό!!!!
Μου λέει τώρα θα τελιώσουμε. Την ρωτάω και οι δύο;;;
Γέλασε, πέταξε την μπλούζα και κάμποσα ρούχα (φορούσε πολλά είναι η αλήθεια) και όρμησε με λύσα.
Φραπεδάκι με καλαμάκι και κατάθεση στα ωραία βυζάκια.
Κόστος 60€ (τόσα ζήτησε)

Λεπτομέρεια 3: Μάλλον το ουίσκι βοήθησε στο σκηνικό

Αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε συναγωνιστη να μας κάνει ενημέρωση για να το τιμνούμε το ίδρυμα (γιατί από ότι ακούω δεν έχει κοκο).

Όπα φίλε με μπέρδεψες! Τι εννοείς ότι δεν έχει κοκό. Από αυτά που γράφεις μια χαρά βλέπω τα πήγες..  :pipa2:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Όπα φίλε με μπέρδεψες! Τι εννοείς ότι δεν έχει κοκό. Από αυτά που γράφεις μια χαρά βλέπω τα πήγες..  :pipa2:

Ναι αλλά αν δεις τα υπόλοιπα σχόλια δεν έχει ξανακαταγραφεί κατι παρόμοιο

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
704
Πόντοι
81
Επειδή δεν κατάλαβα καλά μόνο φραπεδιά και καλαμάκι παίχτηκε?

Επισκέπτης
μαγκες απο πληροφορια που ειχα απο φιλο μου που πηγε ενα σας λεω ΑΠΑΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ;)

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες απο πληροφορια που ειχα απο φιλο μου που πηγε ενα σας λεω ΑΠΑΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ;)

Αυτά είχα διαβάσει και εγώ αλλά μου βγήκαν άλλα.
Για αυτό λέω αν έχει ξανατύχει σε κανέναν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom