Νέα

Μέρη για γκέι σέξοτουρισμό στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Grbtm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Grbtm

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω μόνος μου διακοπές κάποιες μέρες. Θέλω να πάω σε ένα μέρος που να είναι ήσυχο, αλλά να πέφτει και πολύ (γκέι) σεξ. Πιστεύετε ότι αν πάω σε μέρη όπου φημίζονται για τις εναλλακτικές διακοπές, το γυμνισμό και το ελεύθερο κάμπινγκ (πχ Γαύδος, Δονούσα, Κουφονήσια κλπ) να βρω αυτό που θέλω?

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.386
Πόντοι
456
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ GAY ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

Πάνε στη Σαμοθράκη Ιούλιο μήνα. Πολλά gay ζευγάρια. Ελεύθεροι η που ψάχνουν πως να ρίξουν κέρατο στη σχέση τους.

• Like
Αντιδράσεις: Grbtm

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
36.428
Πόντοι
22.936
Σκέφτομαι να πάω μόνος μου διακοπές κάποιες μέρες. Θέλω να πάω σε ένα μέρος που να είναι ήσυχο, αλλά να πέφτει και πολύ (γκέι) σεξ. Πιστεύετε ότι αν πάω σε μέρη όπου φημίζονται για τις εναλλακτικές διακοπές, το γυμνισμό και το ελεύθερο κάμπινγκ (πχ Γαύδος, Δονούσα, Κουφονήσια κλπ) να βρω αυτό που θέλω?
Μύκονος τύπε .
Νούμερο 1 πουστονήσι .
Μέχρι και ο πελαργός κουνιέται ... :coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.558
Πόντοι
456
Α ρε Ελλαδάρα τα παλικάρια σου :cry:

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Γύρισα πριν λίγες μέρες από Ανάφη. Πολύς γυμνισμός στις παραλίες, αρκετος gay κοσμος, μπολικο free camping, νομίζω υπαρχουν αυξημένες πιθανότητές να βρεις αυτό που ψάχνεις. Σκέψου την!
Α...διαθέτει κ after club, τις Μάντρες

xlboy

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
κον τα νεααρτακη εχει

• Like

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
457
Πόντοι
21
Πήγαινε παραλία γυμνιστών Κορινού Πιερίας. Όλος ο καλός κόσμος της Βόρειας Ελλάδας εκεί βρίσκεται. Παίζει πολύ gay παιχνίδι.

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Ομόνοια μετά τις 23.00 πίσω από δημαρχείο

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.578
Πόντοι
4.926
Πήγαινε στην Μύκονο, στην παραλία των γυμνιστών, στην Ελιά. Στα βραχάκια γίνονται ομαδικά όργια, με gay. Δεν υπάρχει περίπτωση, να μην κάνεις φάση με κάποιον.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
432
Πόντοι
26
Ομόνοια μετά τις 23.00 πίσω από δημαρχείο
Θα τον κανουν οι πακηδες, αλβανοι, αλγερινοι και σια διατρητο. Θα βλεπουν οι επομενοι στην μακρια γαιδουρα νουμεραδα τι εφαγε χθες βραδυ λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom