klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
προσωπικο μηνυμα σε κανενα 2 ωρα θα ειμαστε στο λαμδα εγωκαι η καβλα μου,ενημερωση με εχεμυθεια
Πως περασατε εγινε καμια καλη φαση;προσωπικο μηνυμα σε κανενα 2 ωρα θα ειμαστε στο λαμδα εγωκαι η καβλα μου,ενημερωση με εχεμυθεια
Εξαρτάται τα γούσταΓενικά στα τσοντοσινεμα, αξίζει να πάει ένα ζευγαρι? Δεν έχω πάει αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι αβολο άμα είναι ένα ζευγαρι και καμιά 15αρια ψωλες από τους οποίους οι μισοί και βάλε θα είναι γκει. Δύσκολο για το ζευγαρι.
Τυπε το έχεις πιάσει ακριβώς το νόημα, δεν χρειάζεται να σου πουμε κάτι άλλο. Είσαι κι εσύ άλλο ένα ζόμπι.αν κρίνω από τα σχόλια που έχω διαβάσει στα διάφορα θρεντ για τσοντοσινεμά, παίζει μεγάλη απόρριψη για το είδος. Κάπου βλέπω και τον όρο "ζόμπι" από παλιούς χρήστες και προσπαθώ να τον καταλάβω, ας βοηθήσει κάποιος. Το βασικό νόημα του τσοντοσινεμά δεν είναι το "μάτι";; Υποθέτω ότι αν ένα ζευγάρι θέλει να κάνει ανταλλαγή συντρόφων, παρτούζα ή οτιδήποτε τέτοιο, μπορεί να κανονίσει τη φάση από μόνο του με άλλους σε ιδιωτικούς χώρους. Το νόημα του τσοντοσινεμά δεν είναι να θέλει κάποιος επιδειξιομανής να πάρει τη γκόμενά του να την πηδήξει στο σινεμά και να τους παίρνουν οι άλλοι μάτι, και αν κάτσει και κάτι έξτρα, έκατε; Αν δηλαδή κάθομαι και τους βλέπω και απολαμβάνω είμαι ζόμπι;;
Καλά, θα ανησυχούσα αν την έβρισκα μόνο έτσι. Οπότε προς το παρόν part-time ζόμπι. Εκτός αν όλοι ξεκινήσατε ως part-time και καταλήξατε με πλήρες ένσημο.Τυπε το έχεις πιάσει ακριβώς το νόημα, δεν χρειάζεται να σου πουμε κάτι άλλο. Είσαι κι εσύ άλλο ένα ζόμπι.
στα ιδρυματα πανε μυστες ηδονοβλεψιες πανιδονιστες τα λεγομενα και ζομπι αλλα μονο μετα τις 12 το βραδυαν κρίνω από τα σχόλια που έχω διαβάσει στα διάφορα θρεντ για τσοντοσινεμά, παίζει μεγάλη απόρριψη για το είδος. Κάπου βλέπω και τον όρο "ζόμπι" από παλιούς χρήστες και προσπαθώ να τον καταλάβω, ας βοηθήσει κάποιος. Το βασικό νόημα του τσοντοσινεμά δεν είναι το "μάτι";; Υποθέτω ότι αν ένα ζευγάρι θέλει να κάνει ανταλλαγή συντρόφων, παρτούζα ή οτιδήποτε τέτοιο, μπορεί να κανονίσει τη φάση από μόνο του με άλλους σε ιδιωτικούς χώρους. Το νόημα του τσοντοσινεμά δεν είναι να θέλει κάποιος επιδειξιομανής να πάρει τη γκόμενά του να την πηδήξει στο σινεμά και να τους παίρνουν οι άλλοι μάτι, και αν κάτσει και κάτι έξτρα, έκατε; Αν δηλαδή κάθομαι και τους βλέπω και απολαμβάνω είμαι ζόμπι;;
θα ειμαστε λαμδα το βραδακιπροσωπικο μηνυμα σε κανενα 2 ωρα θα ειμαστε στο λαμδα εγωκαι η καβλα μου,ενημερωση με εχεμυθεια
Κανε την αρχη τυπε!!!παρακαλω ολα τα μελη του bou να διαδωσουν τη νεα παροιμια:
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ= ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!!
Τυπε αν δεν βρεις ζευγάρι ή γυναίκα υπάρχει και ο @Xaris/Xaroula που ψάχνει για σοβαρή σχέση.
Γράψω εδώ γιατί θέλω μόνο ζευγάρι και ενδιαφέρομαι μόνο για την γυναίκα
και ο αντρας τι θα κανει?να μην στον σφυριξει και λιγο?
Γράψω εδώ γιατί θέλω μόνο ζευγάρι και ενδιαφέρομαι μόνο για την γυναίκα
ο χαρις/χαρουλα εχει τεραστια αναγκη να κανει σχεσηΤυπε αν δεν βρεις ζευγάρι ή γυναίκα υπάρχει και ο @Xaris/Xaroula που ψάχνει για σοβαρή σχέση.
Επειδή στο σφυρίζουν εσένα δεν σημαίνει ότι το κάνουν σε όλουςκαι ο αντρας τι θα κανει?να μην στον σφυριξει και λιγο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο χαρις/χαρουλα εχει τεραστια αναγκη να κανει σχεση