Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
εμενα μουχει απαγορεψει ο βατραχομουρης να μιλαω για αυτο το θεμα

:priest: :priest: :priest:

Και εμένα με θερμοπαρακάλεσε να μη λέω για δαύτη τίποτε αρνητικό γι αυτό και εγώ δε μιλάω.  :S

Εχουν ανοιχτεί τρία νήματα για την συγκεκριμένη.
Νομίζω κύριε Αντισθένη οτι καλό είναι να συγχωνευτούν σε ενα για να μην μπερδευόμαστε και κυρίως τα νέα μέλη που ίσως νομίζουν οτι πρόκειται για διαφορετική.

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Παρακαλω πολυ να περαστει στις κριτικες μπας και γλιτωσει κανενας αλλος τα λεφτα του

Ειχα ρωτησει για την tsmelina δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση απο εμπειρια και ειπα να δοκιμασω... 80 ευρω ζητησε.

Ηταν η χειροτερη εμπειρια που ειχα ποτε, τωρα καταλαβα γιατι εχει αλλαξει ονομα στη πιατσα... δε ξερω τι ατομο ειναι στην καιθημερινη της ζωη αλλα γι αυτη τη δουλεια δε κανει... κοροιδευει τον κοσμο και τρωει λεφτα που εγω μπορει να μη τα κλαψα , αλλα αλλοι δουλεουν μερες για να τα βγαλουν.

ας μπω στο ψητο, παω στο διαμερισμα της μπαινω μεσα και δε με ρωταει ΚΑΝ ΠΩΕ ΜΕ ΛΕΝΕ, εστω τα τυπικα ρε αδερφε... ειε το υφος της γραμματεας που πας στον οδοντογιατρο δλδ "ελα πελατη στο σαλονι". (παρενθεση εμφανισιακα ειναι σουπερ, αυτη ειναι και η παγιδα) Παω μεσα στο δωματιο, παλι δε βγαζει μιλια... ειχε ενα υφος βαρεμαρας... δινω τα λεφτα και ο ανθρωπος παω να πιασω λιγο κουβεντουλα να σπασει ο παγος ρε παιδι μου... την ρωταω ηλικια απο που ειναι κλπ, με με ψυχρο βλεμμα μου απανταει μονολεκτικα.. εκει καπου καταλαβα πως το παμα παει για χοντρο ναυαγιο... μου λεει "δε βγαζεις κανα ρουχο?" αντε λεω βγαζω... παιδια τοτε αρχιζει το αστειο , γιατι αυτο αστειο λεγεται οχι σεξ... χωρις καν να με αιδεψει, χωρις καν να κανει να φιλησει ... παει να μου βαλει σε πεσμενη πουτσα καποτα...και στον οδοντρογιατρο να πηγαινα η ατμοσφαιρα θα ηταν πιο ζεστη... ε κανα να τη χουφτωσω λιγο παγακι αυτη... παω να της πιαω το πουτσο "μη δυνατα" "μη το ενα"  "μη το αλλο"...παω να της χαιδεψω τη τρυπα και λεει οχι δαχτυλο...της λεω παιζει να χυσεις? μονο που δε γελασε... λεει "οχι". αρχιζει να μου τον παιζει η καριολα και το κανει τοσο γρηγορα και δυνατα που νιωθω οτι παω να χυσω και της λεω να χαλαρωσει... δεν ακουει και συνεχιζει και χυνω με το ζορι (κι ομως..) στο 5λεπτο. τα μαζευει, γεια της λεω, ουτε γεια δε μου ειπε....

εδω να αναφερω γιατι πολλοι θα το σκεφτουν, πως μια χαρα παιδι ειμαι και καθαρος οσο δε παει ... δεν ειμαι κανας κουασιμοδος βρωμιαρης για να πεις οτι ειναι η εξερεση...
παιδια ξερω πως με τετοια κριτικη της κοβω ψωμι αλλα λιγο επαγγελματιας να ταν δε θα το εκανα... η κοπελα απλα λεφτα παιρνει , ουτε σεξ θελει ουτε τπτ... ας παει να κανει καμια αλλη δουλεια αφου δε το εχει... απλα λογο εμφανισης τραβαει κοσμο.... κριμα πραγματικα γιατι λιγο να γουσταρε θα ηταν Νο1 στη πιατσα...

Αυτα για τη tsmelina η οπως αλλιως θα την λενε σε λιγο καιρο που θα ξαναλλαξει ονομα..
αυτο ειναι το link της
    ειπες την λεξη κλειδι...λιγο να γουσταρε θα ηταν το Νο1...αυτο ειναι λοιπον αγαπητε φιλε... ειναι και αυτη μια περιπτωση που δεν γουσταρει αυτο που κανει.. αλλα περισσοτερο απο ολα να ξερεις μια διαταραγμενη ψυχολογικα  προσωπικοτητα!!! :think: :think:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
σκατιαρη βατραχε ολοι εχουνε πει μονο εγω κανω μωκο........ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
    ειπες την λεξη κλειδι...λιγο να γουσταρε θα ηταν το Νο1...αυτο ειναι λοιπον αγαπητε φιλε... ειναι και αυτη μια περιπτωση που δεν γουσταρει αυτο που κανει.. αλλα περισσοτερο απο ολα να ξερεις μια διαταραγμενη ψυχολογικα  προσωπικοτητα!!! :think: :think:
Ασε ρε συ!
Θα της κάνει ο κύριος βάτραχος γαμήλιο δώρο  ενα σετάκι :tits: νούμερο τρίο περικαλώ , θα της στρώσει την ψυχολογία και την προσωπικοτητα στον μήνα του μέλητος και μετά θα μας μοιράσει κουπόνια να πηγαίνουμε να γουστάρουμε!! 

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Μπράβο ρε thecleverone....και το σκεφτόμουνα αυτές της μέρες να την κάνω την κίνηση,αλλά γράφει πως είναι Λάρισα,οπότε περίμενα. Έπεσε και η κριτική σου,γλυτώσαμε και το 80άρι και την συμπεριφορά της κυρίας.Κρίμα το κορμί..

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.612
Πόντοι
606
εγω μια χαρα τη βρησκω τη κοπελα κ τα λεμε και καλα περναω οποτε παω τωρα τη να πω δεν πηστευω να νωμιζεται οτι τη προμοταρω>????πελατης ειμαι οχι γκομενος ...τελος παντων το εχουμε θιξει το θεμα κ ο καθε εχει τη γνωμη του

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
:2funny: :2funny: 'νταξ ρε Μάϊκ, μην τρελένεσαι κι άλλοι βλέπουν διαφημίσεις. Ανακαλώ και αναφωνώ ...κρίμα το κοριτσοψωλάκι ! Είμαστε οκ?

κριμα και αυτη και η αγαπη και η ελεανα  και η πως την ειπαμε μιχαελα......κριμα τα κορμακια

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εγω μια χαρα τη βρησκω τη κοπελα κ τα λεμε και καλα περναω οποτε παω τωρα τη να πω δεν πηστευω να νωμιζεται οτι τη προμοταρω>????πελατης ειμαι οχι γκομενος ...τελος παντων το εχουμε θιξει το θεμα κ ο καθε εχει τη γνωμη του

με εχεις σε καραντινα  και λογοκρισια ξα ακομη....... :headbang:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
οχι ρε συ! την ελεανα λεω και αυτη τραβελλοξεπετα.
Εγώ  είχα περάσει χαλαρά, ίσως ειναι με τα φεγγάρια της...
όχι με αυτή την ελεάνα, άλλη κατάλαβα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom