ρε φιλε πολυ κλο κλο και απο κοκο τπτ
πες μας τις εμπειριες σου με τις τρανς ακουμε?
με ποιες εχεις παει λεγε να δουμε τι ξερεις απο το θεμα καθαρα στο ρολο του σαιτ?
Διαβασες τα posts μου ή απλα εβλεπες Chris και παταγες παραθεση;!
Ελα... Δε βρηκες απο που να πιαστεις και το πας τωρα απο δω κι απο κει μπας και σου ανοιξω ευκαιρια. Ειναι μακραν πιο ευκολο απο το να κανεις σωστη αντιπαραθεση.
Αλεφαντος! Ειμαι νεος και παρ ολα αυτα λιγοτερο απο 3 γυναικες (χωρια της οικογενειας) στη ζωη μου δεν ειχα ποτε. Ουτε καν στο νοσοκομειο! Με κουρασε, αλλα αν μη τι αλλο εχτισα καλη εμπειρια στη καρποφορο κουβεντα. Οταν διαφωνεις με τετοια πλασματα, μαθαινεις υπομονη, επιμονη, σωστη δομη και να μην αφηνεις κουβεντες να πεφτουν στο ετσι.
Δε πα να σαι λοιπον και πενηνταρης, τι κανεις και που σκοπευεις με τη καθε σου προταση και ολο το μοτιβο που κρυβουν απο πισω ειναι πιο κραχτα και απ τον ζαχαρατο. Αντικειμενικος κριτης τα βλεπει!
Ασε λοιπον τις μαλακιες με επιδειξη γιατι τα φανταχτερα ρουχα δε κανουν το φωτισμενο μυαλο. Το μονο που καταφερνεις ειναι να χασεις την αξιοπηστια σου σε αυτους που θα μπουν ουδετεροι στο threadκαι και ας εχεις τον καθε τζουλι να χλευαζει για υποστιριξη. Λεγεται pecking order, το ζησαμε ολα τα αγορακια στο σχολειο, καποιοι το ξεπερασαμε και δεν το χρειαζομαστε για να δωσουμε ισχυ στο λογο μας.
Τελος και εσυ. Adios!
φιλε τιμαω συγγεκριμενα προσωπα το εχω πει πολλες φορες την κοπελα την βλεπω πανω απο 2 χρονια ετσι λυπων χερω καθε απολαυση σορυ αν εχω κουρασει λιγο....
Φιλε και δεκτο και σεβαστο! Τα πα και τα ξαναλεω! Οι κριτικες για τις υπηρεσιες ερχοντε απο αλλους. Δεν παιρνω θεση σε αυτο. Εγω δεν εκτιμησα καθολου τη ψευτια στο πρωτο post που το παει μαλακα και ευγενικα (γιατι εκανε κρα οτι αλλα ηθελε πραγματικα να πει) και τη συνεχεια των απαντησεων.
Αυτο στο οποιο συμφωνω με τους υπαγοντες στην αρνητικη μερια, ειναι οτι δεν ειστε μαζεμενοι οι γκομενοι της μελινας εδω μεσα για δειτε ποιος τελικα θα φαει καλα. Ολοι οι πελατες ειναι λογικο να εχουν την απαιτηση ληψης υπηρεσιων ανταξιων αυτων που λαμβανεις και εσυ σε ισο αντιτιμο. Αυτο λεω πρακτικα, αυτο χλευαζουν ο τζουλι και ο αλεφαντος, κι επειδη ετσι προσταζει η λογικη ξερω οτι δε λεω μαλακιες και ας δινει εναυσμα στους 2 τελευταιους αλλα και στη μελινα να πουν το μακρυ και το κοντο τους. Αλλα παπαρια. Αυτοι χασαν την ψυχραιμια τους και γραψαν οτι να ναι. Εν καιρω αυτοι θα βγουν μαλακες, οχι εγω. Εγω θα σας αφησω απλα να γεμισετε το thread με παπαριες για να μειωσετε τον "καινουργιο" και οταν κοπασουν τα πνευματα θα βγει και το αποτελεσμα.
θεωρω οτι η κουβεντα εχει ξεφυγει παρα πολυ κ δεν τιμα κανεναν αυτο που γινεται mcneil πιστευω οτι καποια πραγματα θα μπορουσαν να υποθουν ποιο κοσμια κ οσο αφορα τον αλε τον οποιο παρακολουθω χρονια εδω με τα λεγομενα του εναν Α σεβασμο τον δικαιουτε ποιο πολυ απο ολους μας αλλωστε εχει ερθει σε ριξη πολλες φορες με κοπελες απο δω κ στη συνεχεια ανταλλαξε κ αποψεις παρα τις τεραστιες διαφορες που μπορει να ειχε.το θεμα ειναι να υπαρχει ουσια κ να καταλαβενομαστε κ εμεις αλλα κ τα κοριτσια του τι γινεται...θα επιμηνω στον αλε τον οποιο θεωρω κυριο με Κ κεφαλαιο οτι παντα ειναι αντικειμενικος κ ποτε δε μερολιπτει για καποιον η καποια
fouxter αδυνατω να δωσω σεβασμο στον καθε αγνωστο γιατι ακριβως δεν τον ξερω. Οσο πεταμενος μπορει να ειμαι για τον αλε, αλλο τοσο ειναι και αυτος για μενα και ας εχει σωσει και παιδακια απο πυρκαγιες. Δεν τον ξερω, δεν του δινω τιτλους. Αλλα θα αρκεστω στη γνωμη σου και δε θα το παω παρακατω. Συμφωνω και εγω οτι τραβηξε πολυ και πηγε αλλου αν και την ευθυνη θα την ριξω σε αυτους που πιανοντουσαν απο τριχες για να το γυρισουν.