Νέα

Melina22 Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλησπερα παιδια,
εχει κανεις εμπειρια ? καλη η κακη

ευχαριστω!

Σημαίνον  μέλος της γνωστής ξεπετοαλυσίδας των ευρωφόνων τραβελιών!!  
Λέγεται οτι εχει μπερδεψει την ηλικία της με τα εκατοστά του τσουτσουνιού της  :2funny:

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Επειδη η κοπελα φαινεται καλη περιπτωση οποιος εχει καποιο σοβαρο info να κανει ενα comment...

trelakias121

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λενε οτι ειναι ξεπετα αλλα εγω την βλεπω για απιστευτη καυλα και την φιλη της την αγαπη..αλλα η τιμη τους ειναι ψηλαααα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σωματάρα ε?
Καλά και βυζάρες άλλο πράμα!

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060

παιδια η κοπελα εχει σωματαρα , αλλα δε μπορω να βρω με τπτ καποια κριτικη και λεφτα για ξεπετα δεν εχω.. αν καποιος την εχει παρει ας μου πει!

Εχω γραψει κριτικη γι' αυτη. Πηγα πολλες φορές μαζι της οταν ηταν θεσσαλονικη. Εχει οντως πολυ ωραιο σώμα και προσωπο απο στηθος δεν ξέρω τωρα, τοτε δεν ειχε. Προσοντα πολλα και μεγαλα πιστευω οτι αξίζει τα λεφτα της.

tsitsiridis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχω γραψει κριτικη γι' αυτη. Πηγα πολλες φορές μαζι της οταν ηταν θεσσαλονικη. Εχει οντως πολυ ωραιο σώμα και προσωπο απο στηθος δεν ξέρω τωρα, τοτε δεν ειχε. Προσοντα πολλα και μεγαλα πιστευω οτι αξίζει τα λεφτα της.

Α ρε dinwhoo esy...

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
παιδια εχει κανεις προσφατη εμπειρια ?
εχω δει παλιοτερα θεματα μ αυτη αλλα στα περισσοτερα δεν λενε αν προκειται για την ιδια και οι περισσοτεροι απλα τρολαρουν

οποιος εχει εμπειρια με την κοπελα να τη γραψει γιατι οντως εχει κορμαρα αλλιως να μου στειλει σε pm

ευχαριστω!

kavliaris4milfs

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε δικε μου ο κωλος της μεσ'τα σπυρακια ειναι! :kissass:

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
κουκλάρα σκέτη!  :fuck2:

παιδια εχει κανεις προσφατη εμπειρια ?
εχω δει παλιοτερα θεματα μ αυτη αλλα στα περισσοτερα δεν λενε αν προκειται για την ιδια και οι περισσοτεροι απλα τρολαρουν

οποιος εχει εμπειρια με την κοπελα να τη γραψει γιατι οντως εχει κορμαρα αλλιως να μου στειλει σε pm

ευχαριστω!

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
εχετε πολλα προβληματα

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
λίγα για το μελινάκι παιδιά πολύ καλό παιδί τη ξέρω προσωπικά

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
ε αφου την ξερετε προσωπικα ρε καρτασια πειτε καμια κριτικη να δουμε τι παιζει με το εργαλειο... αν ντρεπεστε στειλτε μου πριβε....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
λίγα για το μελινάκι παιδιά πολύ καλό παιδί τη ξέρω προσωπικά
πες μας την εμπειρια σου λαμπορκινα...ετσι ελεγες και σε εμενα οταν σου ελεγα οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος με την γνωστη ελενα που ειναι 35 χρονων ενω εγω σου ειπα και την εμεπιρια μου και λεπτομερειες...τωρα ηρθε η σειρα σου...λεγε την εμπειρια σου αλλιως αμα ειναι μην λες οτι να'ναι σε βαρεθηκαμε και εσενα κια το χοτυ...αντε στη δουλεια

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ε αφου την ξερετε προσωπικα ρε καρτασια πειτε καμια κριτικη να δουμε τι παιζει με το εργαλειο... αν ντρεπεστε στειλτε μου πριβε....
τι να πουνε ρε παιδια....λαμπορκινα και χοτυ τραβελια ειναι μην ψαρωνεται...δειτε τις κριτικες τους και θα καταλαβαιτε τι ειναι...ποτε δε μιλανε για τις εμπειριες τους μονο να κριτικαρουν τους αλλους ξερουν...τραβελια αγαμητα ειναι...βαλαν βυζια και δε τα ξεχρεωσαν ποτε ο χοτυ και ο λαμπορκινα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom