thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδια,
εχει κανεις εμπειρια ? καλη η κακη
ευχαριστω!
ευχαριστω!
Καλησπερα παιδια,
ευχαριστω!
παιδια η κοπελα εχει σωματαρα , αλλα δε μπορω να βρω με τπτ καποια κριτικη και λεφτα για ξεπετα δεν εχω.. αν καποιος την εχει παρει ας μου πει!
Εχω γραψει κριτικη γι' αυτη. Πηγα πολλες φορές μαζι της οταν ηταν θεσσαλονικη. Εχει οντως πολυ ωραιο σώμα και προσωπο απο στηθος δεν ξέρω τωρα, τοτε δεν ειχε. Προσοντα πολλα και μεγαλα πιστευω οτι αξίζει τα λεφτα της.
παιδια εχει κανεις προσφατη εμπειρια ?
εχω δει παλιοτερα θεματα μ αυτη αλλα στα περισσοτερα δεν λενε αν προκειται για την ιδια και οι περισσοτεροι απλα τρολαρουν
οποιος εχει εμπειρια με την κοπελα να τη γραψει γιατι οντως εχει κορμαρα αλλιως να μου στειλει σε pm
ευχαριστω!
Καβλόσπυρα είναι.Ρε δικε μου ο κωλος της μεσ'τα σπυρακια ειναι!
λίγα για το μελινάκι παιδιά πολύ καλό παιδί τη ξέρω προσωπικά
λίγα για το μελινάκι παιδιά πολύ καλό παιδί τη ξέρω προσωπικά
ε αφου την ξερετε προσωπικα ρε καρτασια πειτε καμια κριτικη να δουμε τι παιζει με το εργαλειο... αν ντρεπεστε στειλτε μου πριβε....
πες μας την εμπειρια σου λαμπορκινα...ετσι ελεγες και σε εμενα οταν σου ελεγα οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος με την γνωστη ελενα που ειναι 35 χρονων ενω εγω σου ειπα και την εμεπιρια μου και λεπτομερειες...τωρα ηρθε η σειρα σου...λεγε την εμπειρια σου αλλιως αμα ειναι μην λες οτι να'ναι σε βαρεθηκαμε και εσενα κια το χοτυ...αντε στη δουλειαλίγα για το μελινάκι παιδιά πολύ καλό παιδί τη ξέρω προσωπικά
τι να πουνε ρε παιδια....λαμπορκινα και χοτυ τραβελια ειναι μην ψαρωνεται...δειτε τις κριτικες τους και θα καταλαβαιτε τι ειναι...ποτε δε μιλανε για τις εμπειριες τους μονο να κριτικαρουν τους αλλους ξερουν...τραβελια αγαμητα ειναι...βαλαν βυζια και δε τα ξεχρεωσαν ποτε ο χοτυ και ο λαμπορκινα...ε αφου την ξερετε προσωπικα ρε καρτασια πειτε καμια κριτικη να δουμε τι παιζει με το εργαλειο... αν ντρεπεστε στειλτε μου πριβε....