spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
που μπορω να παραγγειλω μια πιτσα?...Δεν εχω υπομονή λεμε!
που μπορω να παραγγειλω μια πιτσα?...Δεν εχω υπομονή λεμε!
το οτι ειναι πλεον ανεξαρτητη το γνωριζουν ολοι!το που θα τη βρουν αυτοι που ενδιαφερονται η το ποτε ξεκιναει επισημα με σελιδατης θα ηταν πληροφορια!!Πλεον ειναι ανεξαρτητη .... απλα ακομα δεν εχει φτιάξει καποια σελιδα να την βρισκουμε ανετα....
για να δειτε ποσο μαλακες ειμαστε κ χανουμε χρονο κ ενεργεια με μαλακιες εδω μεσα κ τσακωμους κ ερευνες για κλωνους κ προμοτορες....η κοπελιτσα ειχε ποσταρει τα παντα στη σελιδα 5044 στις ανεξαρτητες πριν κανα μηνα περιπου σαν penelope κ ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι κ φυσικα τη χλευασαν....
σωστος ο παικτης..αλλα το τηλεφωνακι της πλεον εχει σβηστει απο το ποστ >
δεν εχεις άδικο αλλα τότε αν θυμασαι...εκανε ραντεβου μόνο σε όσους γνώριζεγια να δειτε ποσο μαλακες ειμαστε κ χανουμε χρονο κ ενεργεια με μαλακιες εδω μεσα κ τσακωμους κ ερευνες για κλωνους κ προμοτορες....η κοπελιτσα ειχε ποσταρει τα παντα στη σελιδα 5044 στις ανεξαρτητες πριν κανα μηνα περιπου σαν penelope κ ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι κ φυσικα τη χλευασαν....
παικτες θα μπορουσε να μοιραστει καποιος το τηλεφωνο της Μελινας; ευχαριστωωω.Την καλημέρα μου στον λαό!!!
Μπορείτε να με βρείτε στο 69******* κάθε μέρα μετά τις 17:00 ... παρακαλώ μόνο μηνύματα! Το έχω αθόρυβο και δύσκολα θα απαντήσω σε κλήση...
Ευχαριστώ , τα φιλιά μου :-*
ΜΕΛΙΝΑ (πρώην your angels)
παικτες θα μπορουσε να μοιραστει καποιος το τηλεφωνο της Μελινας; ευχαριστωωω.
και απο εδω παρακαλω πολυ!και απο εδω αν δε σας πειραζει...
Ρε παιδιά όλοι εσείς που ζητήσατε το τηλέφωνο της Μελίνας το πήρε κανείς σας αλήθεια;
Γιατί έχω την υποψία πως μάλλον κανείς από όσους το έχουν δεν θα σας το δώσει...
γιατρε ξερνα τι ξερεις .....Ρε παιδιά όλοι εσείς που ζητήσατε το τηλέφωνο της Μελίνας το πήρε κανείς σας αλήθεια;
Γιατί έχω την υποψία πως μάλλον κανείς από όσους το έχουν δεν θα σας το δώσει...
Μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε τις εκλογεςΡε παιδιά όλοι εσείς που ζητήσατε το τηλέφωνο της Μελίνας το πήρε κανείς σας αλήθεια;
ακριβως!! δεν δίνουμε κύριοι!Ρε παιδιά όλοι εσείς που ζητήσατε το τηλέφωνο της Μελίνας το πήρε κανείς σας αλήθεια;