Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
βυζαρες για ρουφηγμαΤι φοράει η ψωλού
βυζαρες για ρουφηγμαΤι φοράει η ψωλού
Καύλα (χωρίς το ηλίθιο γυαλί όμως).
Μεγάλη Καβλα η θεία πολύ δυνατό σώμα !!!!Στάζει από καύλα η θεία
...γιατί είναι φτασμενη και κοινωνικά και οικονομικά και δεν έχει ανάγκη από ραμολιμεντα να γεμίζουν τον λογαριασμό της...με τον παρά της γλενταει τα τεκνα της...Μεγάλη Καβλα η θεία πολύ δυνατό σώμα !!!!
Μεγάλη τεκνατζου !!!
Πάντα με νεαρούς τα έφτιαχνε!!!
...γιατί είναι φτασμενη και κοινωνικά και οικονομικά και δεν έχει ανάγκη από ραμολιμεντα να γεμίζουν τον λογαριασμό της...με τον παρά της γλενταει τα τεκνα της...
Εγώ θα αναλάβω τα πατουσακια...Έτσι όπως τα λες είναι είναι πολύ κουλ άτομο και όλο γλύκα !!!
Άνετα της τον έβαζα και της φιλούσα τα πόδια με τις ώρες !!!
Θέλω να την γλείψω ολόκληρη και να γευτώ ΟΛΑ τα υγρά της!!Το μωρο
Δικός μου είσαι !!! Είμαι φανατικός ποδολάγνος !!! Η μεγάλη μου φαντασίωση είναι να βάψω νύχια ποδιών και χεριών σε γυναίκες και τράνς !!!Εγώ θα αναλάβω τα πατουσακια...
Μαζί σου !!!!!!!!Θέλω να την γλείψω ολόκληρη και να γευτώ ΟΛΑ τα υγρά της!!
Τις θελει τις χυσιες της η μιλφαραβυζαρες για ρουφηγμα
Ε,όχι και να βάψω...θα με περάσουν για ντιντη !Δικός μου είσαι !!! Είμαι φανατικός ποδολάγνος !!! Η μεγάλη μου φαντασίωση είναι να βάψω νύχια ποδιών και χεριών σε γυναίκες και τράνς !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζί σου !!!!!!!!
Σωστός!Θέλω να την γλείψω ολόκληρη και να γευτώ ΟΛΑ τα υγρά της!!
Χαρά στο κουράγιο σου μεγάλε ,που εστιάσεις στην Μελίνα χωρίς να πτοηθεις από τα φαλαινοθηρικά που ποζάρουν μαζί της....Μελινάκι να 'σαι καλά ό,τι πρέπει για την πρωινή.
Βάψιμο για φροντιδα !!!!!!Ε,όχι και να βάψω...θα με περάσουν για ντιντη !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστός!
Φροντίδα με την γλώσσα ...μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Βάψιμο για φροντιδα !!!!!!
Γιατί όχι φροντίδα σε όλα τα επίπεδα !!Φροντίδα με την γλώσσα ...μην το ξεφτιλισουμε τελείως.
Άλλο το επίπεδο ,άλλο να με περάσει για φιλενάδα της...Γιατί όχι φροντίδα σε όλα τα επίπεδα !!
Δέν θα το έκανα για να με θεωρήσει φιλενάδα θα το έκανα για φουλ περιποιήση !!!Άλλο το επίπεδο ,άλλο να με περάσει για φιλενάδα της...