You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εάν πάντως παρ' ελπίδα δεν ξέρει, η κατάληξη μπορεί να είναι και η εξής:
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι είτε η δουλειά που υπάρχει (λίγη ή πολύ),είτε ο εγωισμός κ το πρεστίζ του να μην ρίξεις την τιμή σαν ένδειξη αδυναμίας,δεν τους αφήνει να ρίξουν την τιμή ή να δουν λογικά ότι μια μικρή πτώση της τιμής θα επιφέρει σίγουρη αύξηση του τζίρου μιας κ όλοι αυτό περιμένουν...Όπως είπε και ο προηγούμενος συναγωνιστής, οι επιχειρηματίες ξέρουν καλύτερα από εμάς τι τους συμφέρει και αυτοί κρίνουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουν αυξήσεις ή μειώσεις...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Λογικά έχουν ακόμα κόσμο έτσι ώστε να βγάζουν ένα αξιοπρέπες κέρδος...αυτο ακριβως...οι επιχειρηματιες στη συγκεκριμμενη δουλεια ειναι ατομα της πιατσας που ξερουν πολυ καλα τι τους συμφερει και τι οχι...εγω ειμαι της λογικης οτι αφου δεν εχει πεσει η τιμη τοτε εχουν κοσμο...
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο λεω...οι επιχειρηματιες αυτου του ειδους δε σκεφτονται οπως ο μεσος μπουρδελιαρης που κοιταει να πεσει η τιμη μπας και γαμησει λιγο παραπανω...κοιτανε πως θ βγαλουν κερδος...κι αφου ακομη παταει κοσμος προφανως και δε πεφτει η τιμη...Λογικά έχουν ακόμα κόσμο έτσι ώστε να βγάζουν ένα αξιοπρέπες κέρδος...
Ακόμη όχι, μα ποτέ μη λες ποτέ.....ειδατε πολλα μπουρδελλα-στουντιο να βαζουν λουκετο? δε νομιζω...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας το παρον οπως και αναλογα thread δεν εχουν "ανοιχτει" για το πωςοι επιχηρηματιες θα βγαλουν περισοτερρα, αλλα για το δικο μας οικονομικο οφελος.
Και ειναι λογικο.
Εγω ομως θα εστιασω και στην ποιοτητα - αντιστοιχια των υπηρεσιων που "απολαμβανουμε" με το ποσο που πληρωνουμε.
Θα σας πω ενα παραδειγμα:
Καθομουν στο σαλονι με μια εργαζομενη αρκετα γνωστη μου και τα λεγαμε.
Μπαινει υποψηφιος πελατης, του λενε τα προγραμματα , 50 απλο, κλπ κλπ κλπ
Ρωταει με 40 μπαινω?
Η κοπελα δεχτηκε και το περασε στο δωματιο.
Λιγο πριν μπει μου λεει : "εχει να φαει ξεπετα..."
Στα 7 λεπτα βγηκε.
και ρωταω : Αξιζε η εξοικονομιση του δεκαρικου, μπροστα στα 40 που ουσιαστικα πτταξε ενω με 50 θα περναγε πολυ καλα ?
Ειναι και κατι αλλο στο οποιο αναφερθκε ο opeth και συμφωνω 1000%
Πηγαινουμε μεχρι εκει που μας παιρνει.
και εγω θα ηθελα call girl, η φουλ προγραμματα στα studiο, αλλα με παιρνει για απλο, αντε και κανενα 69 καποιες φορες, οποτε περιοριζομαι μεχρι εκει.
Δεν γινεται με τιμη skoda να αγορασεις mercedes.
Προσωπικα ειμαι της αποψης του "οτι πληρωσεις, παιρνεις", που σαφως επειδη ειναι η αποψη μου δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη...........
Και ειναι λογικο.
Εγω ομως θα εστιασω και στην ποιοτητα - αντιστοιχια των υπηρεσιων που "απολαμβανουμε" με το ποσο που πληρωνουμε.
Ρωταει με 40 μπαινω?
Στα 7 λεπτα βγηκε.
και ρωταω : Αξιζε η εξοικονομιση του δεκαρικου, μπροστα στα 40 που ουσιαστικα πτταξε ενω με 50 θα περναγε πολυ καλα ?
και εγω θα ηθελα call girl, η φουλ προγραμματα στα studiο, αλλα με παιρνει για απλο, αντε και κανενα 69 καποιες φορες, οποτε περιοριζομαι μεχρι εκει.
Προσωπικα ειμαι της αποψης του "οτι πληρωσεις, παιρνεις", που σαφως επειδη ειναι η αποψη μου δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη...........
Σωστά εν γένει, με μία επισήμανση: αρκεί να μην πουλάνε το skoda για mercedes....Για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας το παρον οπως και αναλογα thread δεν εχουν "ανοιχτει" για το πωςοι επιχηρηματιες θα βγαλουν περισοτερρα, αλλα για το δικο μας οικονομικο οφελος.
Και ειναι λογικο.
Ρωταει με 40 μπαινω?
Στα 7 λεπτα βγηκε.
και εγω θα ηθελα call girl, η φουλ πεογραμαμτα στα studi, αλλα με παιρνει για απλο, αντε και κανενα 6 καποιες φορες.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αυτό που μου κάνει εντύπωση ρε φίλε είναι ότι μιλάμε για 50άρικο...Σε οίκο ανοχής οι πιο πολλοί μπορούν ακόμα να πηγαίνουν,σε στούντιο όμως?αυτο λεω...οι επιχειρηματιες αυτου του ειδους δε σκεφτονται οπως ο μεσος μπουρδελιαρης που κοιταει να πεσει η τιμη μπας και γαμησει λιγο παραπανω...κοιτανε πως θ βγαλουν κερδος...κι αφου ακομη παταει κοσμος προφανως και δε πεφτει η τιμη...
Για να μην το πάω πιο μακρυά...Πιο πολλές κριτικές βλέπεις για cg κ ct παρά για μπουρδέλα...Ποιοι είναι όλοι αυτοί που αντέχουν ακόμα να σκάνε τόσα λεφτά ρε γαμώτο?Την υγειά τους να'χουνε,δεν τους καταριέμαι (δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος),απλώς μου κάνει εντύπωση στην κατάσταση που έχει φτάσει το βιοτικό μας επίπεδο να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δίνουν για 20 λεπτά κ 1 ώρα τόσα λεφτά...
Φίλτατε, υπάρχουν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ακόμη τουλάχιστον. Το γεγονός ότι εσύ και εγώ μπορεί να μην έχουμε μία, και γύρω μας όλος ο περίγυρος, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν το φυσάνε ακόμη. Στην τελική, πόσα city tours υπάρχουν σε καθημερινή βάση; 20; 30; να βάλω 50; με 5 ραντεβού την ημέρα να βάλωΧ 50Χ 30 ημέρες, μας κάνει 7.500 ραντεβού, σου βάζω 10.000 για να είναι στρογγυλά. Στο σύνολο των ανδρών, δεν υπάρχουν πιστεύεις 10.000 οι οποίοι να μπορούν να τα δώσουν, ακόμη και εάν όλοι οι γύρω λιμοκτονούν; Και ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτοί οι λίγοι οι οποίοι τα δίνουν, δεν πέφτουν και οι τιμές τους, είναι απλό.Αυτό που μου κάνει εντύπωση ρε φίλε είναι ότι μιλάμε για 50άρικο...Σε οίκο ανοχής οι πιο πολλοί μπορούν ακόμα να πηγαίνουν,σε στούντιο όμως?
Για να μην το πάω πιο μακρυά...Πιο πολλές κριτικές βλέπεις για cg κ ct παρά για μπουρδέλα...Ποιοι είναι όλοι αυτοί που αντέχουν ακόμα να σκάνε τόσα λεφτά ρε γαμώτο?Την υγειά τους να'χουνε,δεν τους καταριέμαι (δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος),απλώς μου κάνει εντύπωση στην κατάσταση που έχει φτάσει το βιοτικό μας επίπεδο να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δίνουν για 20 λεπτά κ 1 ώρα τόσα λεφτά...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εκει πλεον ειναι θεμα "απατης" και οχι οικονομικης πολιτικης.Σωστά εν γένει, με μία επισήμανση: αρκεί να μην πουλάνε το skoda για mercedes....
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η μαλακια του ανθρωπου ειναι χωρις ορια,γνωστο...καποιοι εχουν ακομα αρκετα ωστα να τα χαλανε σε cg,ct και δε συμμαζευεται...αυτοι ειναι αλλη κατηγορια...υπαρχουν ομως μαλακες που μπορει να παιρνουν 500 ευρω ,να μενουν με τους γονεις τους (αρα 0 εξοδα) και οτι βγαζουν να το χαλανε σε πουτανες...και υπαρχουν κι αλλοι που απλα γραφουν ψευτικες κριτικες!Αυτό που μου κάνει εντύπωση ρε φίλε είναι ότι μιλάμε για 50άρικο...Σε οίκο ανοχής οι πιο πολλοί μπορούν ακόμα να πηγαίνουν,σε στούντιο όμως?
ακομη και στα απλα μπορδελα,καποιοι γραφουν μερα παρα μερα κριτικες,δηλαδη χαλανε καμμια 100ρια ευρω στη φυλης καθε βδομαδα...αρα η τα εχουν η γραφουν κριτικες για αλλους λογους...!
Θα το λεω μεχρι να ψοφησω , κι οταν ψοφισω θα γινω ζομπι να συνεχισω να το λεω :
ΔΙΑΦΩΝΩ με το "εκ του πονηρου" ο,τι πληρωσεις παιρνεις.
Στα στουντιο δεν ισχυει.
50 ευρω για ενα στειρο γαμησι? Και μετα 20 ευρω για ενα 69? κι αλλα 20 για μια πιπα ξεσκουφωτη? τι λετε ρε? τι εχει το στομα της αλλης που μου το παιρνει ξεσκουφωτα? Ροδονερο?Δεν εχει μικροβια? Ψωλες δε γλειφει?
Η' νομιζετε οτι οποιος παει στουντιο χρησιμοποιει το ντους?
Το μουνι της τι εχει που για να το γλειψεις θελει 20 ευρω? οσο ενα γαμησι στη Φυλης με κοπελες που -ΞΑΝΑΥΘΜΙΖΩ- ειναι οι ιδιες που μεταπηδουν απο μπουρδελο σε στουντιο και το αναποδο?
Διαφωνουσα ανεκαθεν με αυτο το 50+εξτρα+εξτρα, ακομα κι οταν υπηρχαν λεφτα.Τουλαχιστον με ενα call girl, που εσκαγα 100ρικα τον παλιο καλο καιρο, εκανα τη συνενοηση μου, ζητουσα free 69 και κανα γλωσσοφιλο. Τα υπολοιπα (πρωκτικα,πιπες εξτρα οκ). Αλλα ρε μαγκες η αλλη σου καθεται 1 ωρα στο δωματιο. Η αλλη με 50 ευρω για 20 λεπτα?
Ξαναρωτω : τι το εξαιρετικο εχουν τα στουντιοκοριτσα? Μοντελα ειναι? Οχι!
Ελαχιστες τιμανε τα λεφτα τους, πραγματικα ελαχιστες.
Στα στουντιο δεν ισχυει.
50 ευρω για ενα στειρο γαμησι? Και μετα 20 ευρω για ενα 69? κι αλλα 20 για μια πιπα ξεσκουφωτη? τι λετε ρε? τι εχει το στομα της αλλης που μου το παιρνει ξεσκουφωτα? Ροδονερο?Δεν εχει μικροβια? Ψωλες δε γλειφει?
Το μουνι της τι εχει που για να το γλειψεις θελει 20 ευρω? οσο ενα γαμησι στη Φυλης με κοπελες που -ΞΑΝΑΥΘΜΙΖΩ- ειναι οι ιδιες που μεταπηδουν απο μπουρδελο σε στουντιο και το αναποδο?
Διαφωνουσα ανεκαθεν με αυτο το 50+εξτρα+εξτρα, ακομα κι οταν υπηρχαν λεφτα.Τουλαχιστον με ενα call girl, που εσκαγα 100ρικα τον παλιο καλο καιρο, εκανα τη συνενοηση μου, ζητουσα free 69 και κανα γλωσσοφιλο. Τα υπολοιπα (πρωκτικα,πιπες εξτρα οκ). Αλλα ρε μαγκες η αλλη σου καθεται 1 ωρα στο δωματιο. Η αλλη με 50 ευρω για 20 λεπτα?
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δυστυχως έχεις δίκιο...Φίλτατε, υπάρχουν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ακόμη τουλάχιστον. Το γεγονός ότι εσύ και εγώ μπορεί να μην έχουμε μία, και γύρω μας όλος ο περίγυρος, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν το φυσάνε ακόμη. Στην τελική, πόσα city tours υπάρχουν σε καθημερινή βάση; 20; 30; να βάλω 50; με 5 ραντεβού την ημέρα να βάλωΧ 50Χ 30 ημέρες, μας κάνει 7.500 ραντεβού, σου βάζω 10.000 για να είναι στρογγυλά. Στο σύνολο των ανδρών, δεν υπάρχουν πιστεύεις 10.000 οι οποίοι να μπορούν να τα δώσουν, ακόμη και εάν όλοι οι γύρω λιμοκτονούν; Και ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτοί οι λίγοι οι οποίοι τα δίνουν, δεν πέφτουν και οι τιμές τους, είναι απλό.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αν κ το πας αλλού,δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο...η μαλακια του ανθρωπου ειναι χωρις ορια,γνωστο...καποιοι εχουν ακομα αρκετα ωστα να τα χαλανε σε cg,ct και δε συμμαζευεται...αυτοι ειναι αλλη κατηγορια...υπαρχουν ομως μαλακες που μπορει να παιρνουν 500 ευρω ,να μενουν με τους γονεις τους (αρα 0 εξοδα) και οτι βγαζουν να το χαλανε σε πουτανες...και υπαρχουν κι αλλοι που απλα γραφουν ψευτικες κριτικες!
ακομη και στα απλα μπορδελα,καποιοι γραφουν μερα παρα μερα κριτικες,δηλαδη χαλανε καμμια 100ρια ευρω στη φυλης καθε βδομαδα...αρα η τα εχουν η γραφουν κριτικες για αλλους λογους...!
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
η μαλακια του ανθρωπου ειναι χωρις ορια,γνωστο...καποιοι εχουν ακομα αρκετα ωστα να τα χαλανε σε cg,ct και δε συμμαζευεται...αυτοι ειναι αλλη κατηγορια...υπαρχουν ομως μαλακες που μπορει να παιρνουν 500 ευρω ,να μενουν με τους γονεις τους (αρα 0 εξοδα) και οτι βγαζουν να το χαλανε σε πουτανες...και υπαρχουν κι αλλοι που απλα γραφουν ψευτικες κριτικες!
Δεν είναι μαλακία αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του όπου αυτός θέλει. Είτε είναι πουτάνες, αυτοκίνητα, μηχανές, γκόμενες, τζόγος ή οτιδήποτε...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Θα το λεω μεχρι να ψοφησω , κι οταν ψοφισω θα γινω ζομπι να συνεχισω να το λεω :
Στα στουντιο δεν ισχυει.
Πολύ σωστός...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δικαίωμα του να το κάνει,αλλά αντικειμενικά είναι μαλακία...Δεν είναι μαλακία αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του όπου αυτός θέλει. Είτε είναι πουτάνες, αυτοκίνητα, μηχανές, γκόμενες, τζόγος ή οτιδήποτε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K