You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Χιλιοσυζητημενο θεμα και εχει κουρασει....ας κοψουν το λαιμο τους και ας κανουν οτι θελουν.Μια παρατηρηση μονο,... αυτος που ανοιξε το θρεντ αυτο, εκανε λαθος εφοσον ειναι ηδη η τιμη εκκινησης στα περισσοτερα στα 40 ευρω στο απλο!!!Το θεμα ειναι να το πανε στα 30, διχως να υποβαθμισουν την ποιοτητα και τις υπηρεσιες!!!Εγω παντως απο τα στουντιο εχω ριξει μαυρο...ειτε σε μπουρδελακια παω...ειτε οποτε εχω ανεση χρηματος,...εχω βρει ανεξαρτητες(δυο συγκεκριμενα) που παιρνουν 100 ευρω για μια(1) ωρα και προσφερουν δυο εκτονωσεις..ακαποτο τσιμπουκι και στο στομα τα χυσια...και δινουν και το κωλο τους..ολα αυτα με 100 ευρω...με συμφερει!!!..Τα στουντιο να κοψουν το λαιμο τους...αρκετα λεφτα μου φαγανε!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
η πλειονότητα των στούντιο ακομα στα 50 ευρώ έχει το βασικό...Χιλιοσυζητημενο θεμα και εχει κουρασει....ας κοψουν το λαιμο τους και ας κανουν οτι θελουν.Μια παρατηρηση μονο,... αυτος που ανοιξε το θρεντ αυτο, εκανε λαθος εφοσον ειναι ηδη η τιμη εκκινησης στα περισσοτερα στα 40 ευρω στο απλο!!!Το θεμα ειναι να το πανε στα 30, διχως να υποβαθμισουν την ποιοτητα και τις υπηρεσιες!!!Εγω παντως απο τα στουντιο εχω ριξει μαυρο...ειτε σε μπουρδελακια παω...ειτε οποτε εχω ανεση χρηματος,...εχω βρει ανεξαρτητες(δυο συγκεκριμενα) που παιρνουν 100 ευρω για μια(1) ωρα και προσφερουν δυο εκτονωσεις..ακαποτο τσιμπουκι και στο στομα τα χυσια...και δινουν και το κωλο τους..ολα αυτα με 100 ευρω...με συμφερει!!!..Τα στουντιο να κοψουν το λαιμο τους...αρκετα λεφτα μου φαγανε!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το ξερω, μονο αμα τους πουμε εμεις καποια σε βαζουν με 40....αυτο σιχαθηκα....και σταματησα τα στουντιο φιλε μου!!!...Δεν θελω να το ζηταω εγω....και τα 40 για ενα εικοσαλεπτο ειναι πολλα, τωρα με την οικονομικη κριση που οσο παει και απλωνεται σαν το χταποδι!!!η πλειονότητα των στούντιο ακομα στα 50 ευρώ έχει το βασικό...
Έτσι είναι φιλαράκο....δυστυχώς ακόμα δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας.....και φυσικά υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας!!!!Πολλά ακόμα και τα 40 ευρώ, και πολλές φορές πεταμένα γιατί οι περισσότερες κάνουν ξεπέτες ή αγγαρεία!!!
Πρέπει να κατέβουν στο τριαντάευρω!!!
Ναι, εφόσον θα πληρώνουν κάποιοι τις τιμές που υπάρχουν, η κατάσταση δε θα αλλάξει. Και το να κλείσουν κάποια ''μαγαζιά'', δεν πιστεύω ότι θα ρίξει τις τιμές: η χαμένη πελατεία θα πάει στα άλλα μαγαζιά που είναι ανοιχτά, οπότε μια χαρά θα είναι και δε θα υπάρχει λόγος να ρίξουν τις τιμές.Έτσι είναι φιλαράκο....δυστυχώς ακόμα δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας.....και φυσικά υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας!!!!
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν γιατί πολύ απλά αυτοί που γαμάνε μονίμως στα στούντιο θα πήγαιναν πάλι ακόμα και αν αντί για 50 το απλό ανέβαινε 60 και 70 ;)
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν γιατί πολύ απλά αυτοί που γαμάνε μονίμως στα στούντιο θα πήγαιναν πάλι ακόμα και αν αντί για 50 το απλό ανέβαινε 60 και 70 ;)
Ρε Βάγγο ότι γίνεται με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις θα γίνει και με τα περισσότερα στούντιο.
Με τέτοια ανεργία και τόσο χαμηλούς μισθούς πώς θα συντηρηθούν όλα αυτά;
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 5.435
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο, είναι τόσα μαγαζιά κλειστά, ή κάνουν μια βάρδια αντι για δύο ή τρεις ημερησίως.
Ρε μαλάκες, προτιμάτε να είσαστε κλειστοί τον περισσότερο καιρό, παρά να βγάλετε μια ανακοίνωση ότι ρίχνετε τις τιμές σας, μπας και σώσετε το τομάρι σας και δουλέψετε λίγο και εσείς και οι κοπέλες.
Έστω σαν κίνηση καλής θελήσεως, και αν δεις ότι δεν δουλεύεις και πάλι, τότε κλείστο το ρημάδι
Ρε μαλάκες, προτιμάτε να είσαστε κλειστοί τον περισσότερο καιρό, παρά να βγάλετε μια ανακοίνωση ότι ρίχνετε τις τιμές σας, μπας και σώσετε το τομάρι σας και δουλέψετε λίγο και εσείς και οι κοπέλες.
Έστω σαν κίνηση καλής θελήσεως, και αν δεις ότι δεν δουλεύεις και πάλι, τότε κλείστο το ρημάδι
Ανεγκεφαλοι !!!Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο, είναι τόσα μαγαζιά κλειστά, ή κάνουν μια βάρδια αντι για δύο ή τρεις ημερησίως.
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
παντως οποιος ειναι στην πιατσα απο την αρχη της δημιουργιας των στουντιο και εν συνεχεία που ξεφύτρωσαν σαν τα μανιταρια ειδε με τα ματια του την ανοδο και τον κοσμο-κυριως απο πιτσιρικαδες- αλλα και την πτωση που βιωνεται και θα γινεται χειροτερα.
εδω θα ειμαστε...θα δουμε
εδω θα ειμαστε...θα δουμε
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Το ξερατε οτι το Κωνσταντινουπωλεως 92 που το χαν πάει στα 30 ευρω το απλό,τώρα πήγε 40;Μετά λέμε γιατί δεν μειώνουν τις τιμές.. >
εναρμονίζουν τις τιμές τους με τους υπόλοιπους και αυτοίΤο ξερατε οτι το Κωνσταντινουπωλεως 92 που το χαν πάει στα 30 ευρω το απλό,τώρα πήγε 40;Μετά λέμε γιατί δεν μειώνουν τις τιμές.. >
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εναρμονίζουν τις τιμές τους με τους υπόλοιπους και αυτοί
Ναι σου λέει στο πηγαδι κατουρήσαμε εμείς;Aσ το πάμε 40 και ας έχουμε μέσα μπάζα. > Μαλλον πήγε 40 γιατί βάλαν μια φωτεινη πινακίδα στο μπαλκόνι που γράφει στουντιο που πριν δεν υπηρχε.Καποιος πρέπει να πληρώσει την πινακίδα!
ακριβώς, η ''ταμπέλα'' μετράει, έτσι δεν είναι σε όλα φίλε μου;;; την ''ταμπέλα'' και το ''όνομα'' πληρώνεις.Ναι σου λέει στο πηγαδι κατουρήσαμε εμείς;Aσ το πάμε 40 και ας έχουμε μέσα μπάζα. > Μαλλον πήγε 40 γιατί βάλαν μια φωτεινη πινακίδα στο μπαλκόνι που γράφει στουντιο που πριν δεν υπηρχε.Καποιος πρέπει να πληρώσει την πινακίδα!
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 5.435
υπάρχει ανάλογοκαλο ειναι οποιος ξερει ποια ακριβως στουντιο ξεκινουν απο 40 ευρω να το αναφερει να κανουμε μια λιστα. οχι ομως αυτα που κανεις σκοντο.
για παραδειγμα το αριστοτελους 5 ξεκιναει απο 40ευρω
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μου εδωσες μια πάσα να σε ρωτησω κάτι.Ειχα διαβάσει σε μια ημερησια ενημέρωση για στουντιο οτι το Ιεροφαντών 9 πήγε στα 20 ευρώ το απλο.θυμάμαι καλά ή μηπως ηταν 30; Kαι αν ισχυει να ναι φτηνα,τι γυναικες παίζουν εκεί;Bλέποντε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K