Νέα

Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
θυμαμαι ενα που ειχε ανοιξει στην κων/ος απο την κατω μερια μεσα σε ενα στενο-να δεις πως το ελεγαν- αλλα δεν δουλεψε αρκετα και εκλεισε μετα απο ενα διαστημα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χιλιοσυζητημενο θεμα και εχει κουρασει....ας κοψουν το λαιμο τους και ας κανουν οτι θελουν.Μια παρατηρηση μονο,... αυτος που ανοιξε το θρεντ αυτο, εκανε λαθος εφοσον ειναι ηδη η τιμη εκκινησης στα περισσοτερα στα 40 ευρω στο απλο!!!Το θεμα ειναι να το πανε στα 30, διχως να υποβαθμισουν την ποιοτητα και τις υπηρεσιες!!!Εγω παντως απο τα στουντιο εχω ριξει μαυρο...ειτε σε μπουρδελακια παω...ειτε οποτε εχω ανεση χρηματος,...εχω βρει ανεξαρτητες(δυο συγκεκριμενα) που παιρνουν 100 ευρω για μια(1) ωρα και προσφερουν δυο εκτονωσεις..ακαποτο τσιμπουκι και στο στομα τα χυσια...και δινουν και το κωλο τους..ολα αυτα με 100 ευρω...με συμφερει!!!..Τα στουντιο να κοψουν το λαιμο τους...αρκετα λεφτα μου φαγανε!!! :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
Χιλιοσυζητημενο θεμα και εχει κουρασει....ας κοψουν το λαιμο τους και ας κανουν οτι θελουν.Μια παρατηρηση μονο,... αυτος που ανοιξε το θρεντ αυτο, εκανε λαθος εφοσον ειναι ηδη η τιμη εκκινησης στα περισσοτερα στα 40 ευρω στο απλο!!!Το θεμα ειναι να το πανε στα 30, διχως να υποβαθμισουν την ποιοτητα και τις υπηρεσιες!!!Εγω παντως απο τα στουντιο εχω ριξει μαυρο...ειτε σε μπουρδελακια παω...ειτε οποτε εχω ανεση χρηματος,...εχω βρει ανεξαρτητες(δυο συγκεκριμενα) που παιρνουν 100 ευρω για μια(1) ωρα και προσφερουν δυο εκτονωσεις..ακαποτο τσιμπουκι και στο στομα τα χυσια...και δινουν και το κωλο τους..ολα αυτα με 100 ευρω...με συμφερει!!!..Τα στουντιο να κοψουν το λαιμο τους...αρκετα λεφτα μου φαγανε!!! :)
η πλειονότητα των στούντιο ακομα στα 50 ευρώ έχει το βασικό...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
η πλειονότητα των στούντιο ακομα στα 50 ευρώ έχει το βασικό...
Το ξερω, μονο αμα τους πουμε εμεις καποια σε βαζουν με 40....αυτο σιχαθηκα....και σταματησα τα στουντιο φιλε μου!!!...Δεν θελω να το ζηταω εγω....και τα 40 για ενα εικοσαλεπτο ειναι πολλα, τωρα με την οικονομικη κριση που οσο παει και απλωνεται σαν το χταποδι!!! :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολλά ακόμα και τα 40 ευρώ, και πολλές φορές πεταμένα γιατί οι περισσότερες κάνουν ξεπέτες ή αγγαρεία!!!
Πρέπει να κατέβουν στο τριαντάευρω!!!

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολλά ακόμα και τα 40 ευρώ, και πολλές φορές πεταμένα γιατί οι περισσότερες κάνουν ξεπέτες ή αγγαρεία!!!
Πρέπει να κατέβουν στο τριαντάευρω!!!
Έτσι είναι φιλαράκο....δυστυχώς ακόμα δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας.....και φυσικά υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Έτσι είναι φιλαράκο....δυστυχώς ακόμα δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας.....και φυσικά υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας!!!!
Ναι, εφόσον θα πληρώνουν κάποιοι τις τιμές που υπάρχουν, η κατάσταση δε θα αλλάξει. Και το να κλείσουν κάποια ''μαγαζιά'', δεν πιστεύω ότι θα ρίξει τις τιμές: η χαμένη πελατεία θα πάει στα άλλα μαγαζιά που είναι ανοιχτά, οπότε μια χαρά θα είναι και δε θα υπάρχει λόγος να ρίξουν τις τιμές.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν γιατί πολύ απλά αυτοί που γαμάνε μονίμως στα στούντιο θα πήγαιναν πάλι ακόμα και αν αντί για 50 το απλό ανέβαινε 60 και 70  ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν γιατί πολύ απλά αυτοί που γαμάνε μονίμως στα στούντιο θα πήγαιναν πάλι ακόμα και αν αντί για 50 το απλό ανέβαινε 60 και 70  ;)

Ρε Βάγγο ότι γίνεται με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις θα γίνει και με τα περισσότερα στούντιο.

Με τέτοια ανεργία και τόσο χαμηλούς μισθούς πώς θα συντηρηθούν όλα αυτά;  :think:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο, είναι τόσα μαγαζιά κλειστά, ή κάνουν μια βάρδια αντι για δύο ή τρεις ημερησίως.
Ρε μαλάκες, :jerking: προτιμάτε να είσαστε κλειστοί τον περισσότερο καιρό, παρά να βγάλετε μια ανακοίνωση ότι ρίχνετε τις τιμές σας, μπας και σώσετε το τομάρι σας και δουλέψετε λίγο και εσείς και οι κοπέλες.
Έστω σαν κίνηση καλής θελήσεως, και αν δεις ότι δεν δουλεύεις και πάλι, τότε κλείστο το ρημάδι

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο, είναι τόσα μαγαζιά κλειστά, ή κάνουν μια βάρδια αντι για δύο ή τρεις ημερησίως.
Ρε μαλάκες, :jerking: προτιμάτε να είσαστε κλειστοί τον περισσότερο καιρό, παρά να βγάλετε μια ανακοίνωση ότι ρίχνετε τις τιμές σας, μπας και σώσετε το τομάρι σας και δουλέψετε λίγο και εσείς και οι κοπέλες.
Έστω σαν κίνηση καλής θελήσεως, και αν δεις ότι δεν δουλεύεις και πάλι, τότε κλείστο το ρημάδι
Ανεγκεφαλοι !!!

OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
παντως οποιος ειναι στην πιατσα απο την αρχη της δημιουργιας των στουντιο και εν συνεχεία που ξεφύτρωσαν σαν τα μανιταρια ειδε με τα ματια του την ανοδο και τον κοσμο-κυριως απο πιτσιρικαδες- αλλα και την πτωση που βιωνεται και θα γινεται χειροτερα.

εδω θα ειμαστε...θα δουμε

OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
καλο ειναι οποιος ξερει ποια ακριβως στουντιο ξεκινουν απο 40 ευρω να το αναφερει να κανουμε μια λιστα. οχι ομως αυτα που κανεις σκοντο.

για παραδειγμα το αριστοτελους 5 ξεκιναει απο 40ευρω

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Το ξερατε οτι το Κωνσταντινουπωλεως 92 που το χαν πάει στα 30 ευρω το απλό,τώρα πήγε 40;Μετά λέμε γιατί δεν μειώνουν τις τιμές..  >:(

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.168
Πόντοι
7.135
Να δουμε εαν θα ακολουθησουν και αλλα............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Το ξερατε οτι το Κωνσταντινουπωλεως 92 που το χαν πάει στα 30 ευρω το απλό,τώρα πήγε 40;Μετά λέμε γιατί δεν μειώνουν τις τιμές..  >:(
εναρμονίζουν τις τιμές τους με τους υπόλοιπους και αυτοί  :2funny:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
εναρμονίζουν τις τιμές τους με τους υπόλοιπους και αυτοί  :2funny:

Ναι σου λέει στο πηγαδι κατουρήσαμε εμείς;Aσ το πάμε 40 και ας έχουμε μέσα μπάζα.  >:( Μαλλον πήγε 40 γιατί βάλαν μια φωτεινη πινακίδα στο μπαλκόνι που γράφει στουντιο που πριν δεν υπηρχε.Καποιος πρέπει να πληρώσει την πινακίδα!  :)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Ναι σου λέει στο πηγαδι κατουρήσαμε εμείς;Aσ το πάμε 40 και ας έχουμε μέσα μπάζα.  >:( Μαλλον πήγε 40 γιατί βάλαν μια φωτεινη πινακίδα στο μπαλκόνι που γράφει στουντιο που πριν δεν υπηρχε.Καποιος πρέπει να πληρώσει την πινακίδα!  :)
ακριβώς, η ''ταμπέλα'' μετράει, έτσι δεν είναι σε όλα φίλε μου;;; την ''ταμπέλα'' και το ''όνομα'' πληρώνεις.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
καλο ειναι οποιος ξερει ποια ακριβως στουντιο ξεκινουν απο 40 ευρω να το αναφερει να κανουμε μια λιστα. οχι ομως αυτα που κανεις σκοντο.

για παραδειγμα το αριστοτελους 5 ξεκιναει απο 40ευρω
υπάρχει ανάλογο

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

Μου εδωσες μια πάσα να σε ρωτησω κάτι.Ειχα διαβάσει σε μια ημερησια ενημέρωση για στουντιο οτι το Ιεροφαντών 9 πήγε στα 20 ευρώ το απλο.θυμάμαι καλά ή μηπως ηταν 30; Kαι αν ισχυει να ναι φτηνα,τι γυναικες παίζουν εκεί;Bλέποντε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom