Και για απλό πρόγραμμα πολλά ειναι το 40 ευρω.Ομως αν ξερεις οτι το μαγαζί ειναι καθαρό,εχει σε ολα τα δωμάτια ντουζιέρες,και κανει η κοπέλα πάντα μπάνιο,τοτε λες εδωσα παραπάνω για την καθαριότητα που είναι σημαντικό κομματι..Ομως εχω δώσει και 50 σε δωμάτιο χωρίς ντουζιέρα,και η κοπέλα να μην έχει κανει και μπάνιο.Οχι οτι βρώμαγε,αλλα το σαπούνι μυρίζει πάντα οταν το χρησιμοποιείς.Πάντως τον τελευταίο καιρό δεν δίνω 50,μπαίνω πάντα με 40 και ας ζητάνε 50.Κανεις δεν αρνιέται να στο κάνει 40.Αλλα και 40 πάλι πολλά ειναι. Σε ενα μπουρδέλο στην Φυλης που ειχα πάει προσφατα,ηταν μέσα σαν στουντιο,ησυχο,καθαρά δωμάτια,που δεν μυριζαν άσχημα,αλλα δεν είχε ντουζιέρες,με τιμη 20 ευρώ χωρίς βιασύνες.Υπάρχουν ομως και στουντιο χωρις ντουζιέρες με ολόιδιες υπηρεσιες,και της ιδιας καθαριοτητας δωμάτια,και να παιρνουν 50 αρικο.Και μην μου πείτε οτι στα στουντιο αλλάζουν σεντόνια μετά απο κάθε πελάτη.Αυτό το κάνει απο οσο εχώ δει δηλαδή μονο ένα στουντιο.Εκει λες αντε να δώσω 50 για την καθαριότητα και μονο.Αλλα στα υπόλοιπα γιατί 50;Eπίσης και κάτι αλλο που με εκνευριζει.Δεν μπορουν τα στουντιο να βάλουν μεσα στην τιμή και ενα στανταρ χρόνο παραμονής στο δωμάτιο;Δηλαδή επειδή τελειωσα εγώ,,εσύ ...αυτός στα 5 λεπτά η άλλη πρέπει να σηκωθει και να φύγει;Ξέχασε οτι πήρε 50 άρικο;
Εγω θα μου αρεσε κατι σαν αυτο : απλο πρόγραμμα + ντουζιερα 40 ευρω
:απλο πρόγραμμα χωρις ντουζιερα 30 ευρώ
<< +69 με ντουζιερα 60 ευρώ,χωρίς 50.
Κάπως ετσι τουλάχιστον.Γιατι να δώσει καποιος 50 ευρω για μια που δεν εκανε μπάνιο,σε δωματιο που δεν αλλαχτηκαν σεντόνια και χρόνο παραμονής ιδιο με το μπουρδέλο;