Νέα

Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.180
Πόντοι
5.435
Μου εδωσες μια πάσα να σε ρωτησω κάτι.Ειχα διαβάσει σε μια ημερησια ενημέρωση για στουντιο οτι το Ιεροφαντών 9 πήγε στα 20 ευρώ το απλο.θυμάμαι καλά ή μηπως ηταν 30; Kαι αν ισχυει να ναι φτηνα,τι γυναικες παίζουν εκεί;Bλέποντε;
20€ ναι και εγώ το διάβασα, άλλαξε λέει η διοίκηση και το γυρίσανε σε στουντέλο και μάλιστα είπανε πως θα λειτουργήσει και ο επάνω όροφος.
Ο συνάδελφος που είχε πάει είπε πως η μια βλεπότανε και η άλλη τπτ.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Οκ μπορει να πάω να ρίξω μια ματιά το βράδι!

OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
αυτο στο ιεροφαντων ειχε παιχτει πριν καιρο. ειχαν αρχισει να δουλευουν και τους δυο οροφους αλλα πανω ειχαν ενα τελειως μπαζο και πιθανον λογω ελλειψης πελατειας ειχαν κλεισει τον πανω οροφο και ειχαν αφησει τον κατω. τωρα δεν ξερω αν το ξανανοιξαν οπως λετε.
παντως η τιμη ξεκινουσε απο 30επανω και 40κατω γιατι κατω ηταν η παολα πολυ καλο κομματι. το τιμησα δυο φορες.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:tooth: :tooth: Μάκη καλημέρα,
ε αφού υπάρχει το ανάλογο θεματάκι γιατι να παιδεύονται πάλι να γράφουν...  :rockon:

καλημέρα kerveras :grin:

για να μην σπαμάρω το θέμα των τιμών είναι χιλιοειπωμένο αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα :rolleyes:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
καλημέρα kerveras :grin:

για να μην σπαμάρω το θέμα των τιμών είναι χιλιοειπωμένο αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα :rolleyes:
Νομίζω πως το ζήτημα είναι εξαιρετικά απλό αν και χιλιοειπωμένο, αλλά ανεφάρμοστη η λύση στην πράξη: για δύο εβδομάδες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει χρήση των υπηρεσιών του αγοραίου έρωτα, κάθε είδους. Και μετά τα πάντα λύνονται αυτομάτως.......

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μάγκες κουμάντο στις δικές σας επιχειρήσεις. Όσο θέλει θα έχει την τιμή ο άλλος. Αυτός ξέρει καλύυτερα από εσάς σε τιμή θα βγάλει τα περισσότερα. Δεν θα ρωτήσει εσάς. Αν δεν σας αρέσει αυτή η τιμή απλά μην πηγαίνεται...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Νομίζω πως το ζήτημα είναι εξαιρετικά απλό αν και χιλιοειπωμένο, αλλά ανεφάρμοστη η λύση στην πράξη: για δύο εβδομάδες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει χρήση των υπηρεσιών του αγοραίου έρωτα, κάθε είδους. Και μετά τα πάντα λύνονται αυτομάτως.......

μια που το είπες και μια που η πλειοψηφία θα γράψει στα παπάρια της την λύση που πρότεινες.....

δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στις τσέπες του κάθε συναγωνιστή,ούτε να λέμε μην πας εκεί είναι ακριβά κλπ ο καθένας κρίνει βάσει των αναγκών του και πορεύεται.ΤΕΛΟΣ

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
μια που το είπες και μια που η πλειοψηφία θα γράψει στα παπάρια της την λύση που πρότεινες.....

δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στις τσέπες του κάθε συναγωνιστή,ούτε να λέμε μην πας εκεί είναι ακριβά κλπ ο καθένας κρίνει βάσει των αναγκών του και πορεύεται.ΤΕΛΟΣ
δεν πρότεινα καμία λύση: απλά είπα πώς θα λυνόταν το ζήτημα, όπως λύνεται κάθε ζήτημα υπερτιμολόγησης, με την πτώση της ζήτησης. το ξέρω ότι είναι ανεφάρμοστο, και επομένως όπως είπες φίλε μου καθένας πορεύεται μόνος του...... και η αγορά θα ρυθμίσει την κατάσταση μόνη της...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.180
Πόντοι
5.435
Μάγκες κουμάντο στις δικές σας επιχειρήσεις. Όσο θέλει θα έχει την τιμή ο άλλος. Αυτός ξέρει καλύυτερα από εσάς σε τιμή θα βγάλει τα περισσότερα. Δεν θα ρωτήσει εσάς. Αν δεν σας αρέσει αυτή η τιμή απλά μην πηγαίνεται...
δεν του επιβάλλαμε ούτε τον αναγκάσαμε να κατεβάσει την τιμή. ελεύθερο φόρουμ είναι και λέμε τις απόψεις μας, για το τι θα ήταν καλύτερο για εμάς, από εκεί και πέρα εννοείται ότι όσο θέλει θα το βάλει.
εσύ όμως δε μας λες γιατί αρπάχτηκες?  :think:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σωστός........ Φυσικά και δε θα με ρωτήσει πόσο θα κοστολογήσει αυτός που θέλει να τα κονομήσει από την τσέπη μου γιατί απλούστατα δε θα ιδωθούμε ποτέ!!! :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν πρότεινα καμία λύση: απλά είπα πώς θα λυνόταν το ζήτημα, όπως λύνεται κάθε ζήτημα υπερτιμολόγησης, με την πτώση της ζήτησης. το ξέρω ότι είναι ανεφάρμοστο, και επομένως όπως είπες φίλε μου καθένας πορεύεται μόνος του...... και η αγορά θα ρυθμίσει την κατάσταση μόνη της...

έτσι ελεύθερη οικονομία έχουμε οπότε η αγορά ρυθμίζει τις τιμές στις υπηρεσίες του αγοραίου έρωτα....

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Φίλε, αν ο "επιχειρηματίας" δεν ακούσει τους πελάτες του, θα το κλείσει μια ώρα νωρίτερα.
Όσο για την τιμή "που θα βγάλει περισσότερα", ήμουν αρχές του μήνα σε στούντιο στο Βοτανικό. Ρώτησα μετά την κοπέλα πώς πάνε οι δουλειές (την ξέρω χρόνια). Μου είπε ότι υπάρχουν φορές που δεν πατάει κανένας. Σε όλη τη βάρδια! Αλλιώς, 2-3-5 μάξιμουμ.
Άρα, 0 πελάτες Χ 50 ευρώ = 0 ευρώ! Πράγματι, εκεί βγάζει τα περισσότερα, ο "επιχειρηματίας"..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Φίλε, αν ο "επιχειρηματίας" δεν ακούσει τους πελάτες του, θα το κλείσει μια ώρα νωρίτερα.
Όσο για την τιμή "που θα βγάλει περισσότερα", ήμουν αρχές του μήνα σε στούντιο στο Βοτανικό. Ρώτησα μετά την κοπέλα πώς πάνε οι δουλειές (την ξέρω χρόνια). Μου είπε ότι υπάρχουν φορές που δεν πατάει κανένας. Σε όλη τη βάρδια! Αλλιώς, 2-3-5 μάξιμουμ.
Άρα, 0 πελάτες Χ 50 ευρώ = 0 ευρώ! Πράγματι, εκεί βγάζει τα περισσότερα, ο "επιχειρηματίας"..
Μην ανησυχείς, ο επιχειρηματίας ξέρει....... Αλίμονο εάν περίμενε εσένα και εμένα για να μάθει!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
δεν του επιβάλλαμε ούτε τον αναγκάσαμε να κατεβάσει την τιμή. ελεύθερο φόρουμ είναι και λέμε τις απόψεις μας, για το τι θα ήταν καλύτερο για εμάς, από εκεί και πέρα εννοείται ότι όσο θέλει θα το βάλει.
εσύ όμως δε μας λες γιατί αρπάχτηκες?  :think:

Φίλε μου δεν αρπάχτηκα, απλά νομίζω ότι δεν έχουμε δικαίομα να μπαίνουμε στην τσέπη του άλλου. Δικιά του επίχείρηση είναι και κάνει ότι θέλει. Αν δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε κάτι δεν το αγοράζουμε απλά ή παμε σε κάτι ποιο οικονομικό, δεν κλαιγόμαστε όλη την ώρα για να πάρει λιγότερα εφόσον αυτός είναι ευχαριστημένος στα τόσα. Τώρα αν στο μέλλον πέσουν οι τιμές είναι πάλι δικό του θέμα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φίλε μου δεν αρπάχτηκα, απλά νομίζω ότι δεν έχουμε δικαίομα να μπαίνουμε στην τσέπη του άλλου. Δικιά του επίχείρηση είναι και κάνει ότι θέλει. Αν δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε κάτι δεν το αγοράζουμε απλά ή παμε σε κάτι ποιο οικονομικό, δεν κλαιγόμαστε όλη την ώρα για να πάρει λιγότερα εφόσον αυτός είναι ευχαριστημένος στα τόσα. Τώρα αν στο μέλλον πέσουν οι τιμές είναι πάλι δικό του θέμα...
Τα παιδιά δεν προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στην τσέπη του εκάστοτε επιχειρηματία,απλώς προτείνουν λύσεις που θα εξυπηρετήσουν κ τα αφεντικά κ εμάς τους πελάτες...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
20€ ναι και εγώ το διάβασα, άλλαξε λέει η διοίκηση και το γυρίσανε σε στουντέλο και μάλιστα είπανε πως θα λειτουργήσει και ο επάνω όροφος.
Ο συνάδελφος που είχε πάει είπε πως η μια βλεπότανε και η άλλη τπτ.
Ειχα περασει και εγω απο εκει οταν πρωτο ανοιξε με το νεο καθεστος.
Τιμη στα 20 ευρω, αλλα η κοπελα για τα γουστα μου τυλαχιστον ηταν επιεειλως μετρια.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τα παιδιά δεν προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στην τσέπη του εκάστοτε επιχειρηματία,απλώς προτείνουν λύσεις που θα εξυπηρετήσουν κ τα αφεντικά κ εμάς τους πελάτες...

Όπως είπε και ο προηγούμενος συναγωνιστής, οι επιχειρηματίες ξέρουν καλύτερα από εμάς τι τους συμφέρει και αυτοί κρίνουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουν αυξήσεις ή μειώσεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom