Νέα

Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι μαλακία αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του όπου αυτός θέλει. Είτε είναι πουτάνες, αυτοκίνητα, μηχανές, γκόμενες, τζόγος ή οτιδήποτε...
δεν εννοω αυτο...σαφως και τα λεφτα σου τα κανεις ο,τι θελεις...ΟΜΩΣ οταν βγαζεις 400 ευρω δε χαλας τα 2/3 σε μπορδελα...τοτε για μενα ειτε εισαι βλακας ειτε εχεις λυμενα τα υπολοιπα προβληματα σου...(στεγαση,φαγητο,ρουχισμο,διασκεδαση)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Τα έχουμε πει αυτά και σε άλλα νήματα.....

Όσο θα υπάρχει ικανός αριθμός ανδρών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το σημερινό αντίτιμο, οι τιμές δεν θα παρουσιάσουν διόρθωση, παρά σε μερικές ελάχιστες περιπτώσεις.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Όσο θα υπάρχει ικανός αριθμός ανδρών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το σημερινό αντίτιμο, οι τιμές δεν θα παρουσιάσουν διόρθωση, παρά σε μερικές ελάχιστες περιπτώσεις.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε όλοι απ'ότι φαίνεται...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615

Ακριβώς έτσι.... και προς το παρόν ο ''ικανός αριθμός'' ανδρών υπάρχει, και φρονώ πως και στο εγγύς μέλλον θα υπάρχει.... αργότερα βλέπουμε....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το εγραψα και χτες...το θεμα δυο χρονια τωρα το εχουμε εξαντλησει!!!...Εχω την ικανοποιηση οτι πρωτος εγω στο μπου, το ξεκινησα στις αρχες του 2010, καθοτι ειχα την διορατικοτητα οτι η οικονομικη κριση θα εξαπλωνοταν σαν το χταποδι που απλωνει τα πλοκαμια του!!!Τοτε πεσαν οι περισσοτεροι να με φανε που προτεινα μειωση τιμων!!!...Σημερα, την ωρα αυτη που γραφω, ποσως με ενδιαφερει τι θα κανουν!!!Και δεν με ενδιαφρει, γιατι εκτιμω οτι ο πολεμος που εχει αρχισει στην ανθρωποτητα σε πολλα κρατη(αν δεν το εχετε καταλαβει, διανυουμε περιοδο πολεμου αγαπητοι...για την ακριβεια, επειδη υπαρχουν και ηλιθιοι που με διαβαζουν για να μην παραξηγηθω...εννοω οικονομικου πολεμου που ειναι η χειροτερη σημερινη μορφη πολεμου)....το αμεσο επομενο διαστημα θα γινει ακομα πιο σκληρος(οικονομικος πολεμος) και ολο και περισσοτεροι ανθρωποι θα προστιθονται στην ηδη μεγαλη λιστα των φτωχων!!!...Ειμαι σιγουρος οτι μονες τους, αυτες οι επιχειρησεις θα αναγκαστουν τελη του 2012 να ριξουν και κατα ΄πολυ τις τιμες!!!Δεν ειναι αναγκη να πιεσουμε εμεις!!!..Ηδη πολλα μαγαζια εχουν κλεισει ενδεικτικα θα αναφερω δυο(Αγ.Μελετιου 37....Δροσοπουλου 95) και τα δυο αυτα στουντιο...αλλα εχουν κλεισει κι αλλα και οι προμοτορες εδω μεσα δεν το γραφουν γι ευνοητους λογους!!!Πολλα δε απο αυτα που ειναι ανοιχτα υπολειτουργουν...ανοιγουν λιγες ωρες)!!!Τωρα καποιες πουτανες....θα συμφωνησω με τον Ινδιανο που εγραψε.... σου κανουν μειωση το δεκαρικο και στο δωματιο μεσα εφαρμοζουν το συστημα ξεπετας(αυτες τις βλεπω αυριο...να καθαριζουν σκαλες για να επιβιωσουν)..αλλα και καποιες που ειναι σωστες επαγγελματιες και εχουν πιασει το μεγεθος της οικονομικης κρισης...σου κανουν μειωση...αλλα δεν υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες τους και το χρονο παραμονης στο δωματιο!!!Αυτες δε ειναι ελαχιστες που ειναι σωστες επαγγελαμτιες και το κανουν στους πελατες τους και οχι φυσικα σ' ενα αγνωστο που θα παει πρωτη φορα!!!...Τελειωνοντας για να συνοψισω ...μην ασχολειστε....και θα γελασετε το επομενο διαστημα...με αυτα που θα κανουν αυτες οι επιχειρησεις για να προσελκυσουν κοσμο....καθοτι απο Οκτωβρη θα πεσει περισσοτερο ακομα η κινηση στα στουντιο ειδικα....τα βλεπω να κλεινουν ολα....θα πανε οι τανες(καθοτι εχουν ξεφυτρωσει και πολλες καινουργιες στο χωρο) να πλενουν και να καθαριζουν σκαλες να δουνε πως βγαινουν τα λεφτα,ειτε να κανουν πιατσα στους δρομους)....και οι χαραμοφαηδες νταβαδες και ιδιοκτητες...που βγαζανε τοσο καιρο μαυρο χρημα....τους βλεπω να επιζουν με τα λεφτα που βγαζαν στο παρελθον..οσοι απ' αυτους τα φυλαγανε!!!Αυτα τα λιγα απο μενα...και γραψτε το θεμα στα @@ σας!!!...Δεν αξιζει να ασχολουμαστε αλλο...ας κανουν οτι θελουν!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ακριβώς έτσι.... και προς το παρόν ο ''ικανός αριθμός'' ανδρών υπάρχει, και φρονώ πως και στο εγγύς μέλλον θα υπάρχει.... αργότερα βλέπουμε....
Αυτοί λογικά θα συνεχίσουν πάντα να υπάρχουν μιας κ η κρίση πλήτει κυρίως τα μεσσαία αλλά κ τα χαμηλά εισοδήματα..Τα υψηλά εισοδήματα δεν έχουν ανάγκη...

qwerty1

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το εγραψα και χτες...το θεμα δυο χρονια τωρα το εχουμε εξαντλησει!!!...Εχω την ικανοποιηση οτι πρωτος εγω στο μπου, το ξεκινησα στις αρχες του 2010, καθοτι ειχα την διορατικοτητα οτι η οικονομικη κριση θα εξαπλωνοταν σαν το χταποδι που απλωνει τα πλοκαμια του!!!Τοτε πεσαν οι περισσοτεροι να με φανε που προτεινα μειωση τιμων!!!...Σημερα, την ωρα αυτη που γραφω, ποσως με ενδιαφερει τι θα κανουν!!!Και δεν με ενδιαφρει, γιατι εκτιμω οτι ο πολεμος που εχει αρχισει στην ανθρωποτητα σε πολλα κρατη(αν δεν το εχετε καταλαβει, διανυουμε περιοδο πολεμου αγαπητοι...για την ακριβεια, επειδη υπαρχουν και ηλιθιοι που με διαβαζουν για να μην παραξηγηθω...εννοω οικονομικου πολεμου που ειναι η χειροτερη σημερινη μορφη πολεμου)....το αμεσο επομενο διαστημα θα γινει ακομα πιο σκληρος(οικονομικος πολεμος) και ολο και περισσοτεροι ανθρωποι θα προστιθονται στην ηδη μεγαλη λιστα των φτωχων!!!...Ειμαι σιγουρος οτι μονες τους, αυτες οι επιχειρησεις θα αναγκαστουν τελη του 2012 να ριξουν και κατα ΄πολυ τις τιμες!!!Δεν ειναι αναγκη να πιεσουμε εμεις!!!..Ηδη πολλα μαγαζια εχουν κλεισει ενδεικτικα θα αναφερω δυο(Αγ.Μελετιου 37....Δροσοπουλου 95) και τα δυο αυτα στουντιο...αλλα εχουν κλεισει κι αλλα και οι προμοτορες εδω μεσα δεν το γραφουν γι ευνοητους λογους!!!Πολλα δε απο αυτα που ειναι ανοιχτα υπολειτουργουν...ανοιγουν λιγες ωρες)!!!Τωρα καποιες πουτανες....θα συμφωνησω με τον Ινδιανο που εγραψε.... σου κανουν μειωση το δεκαρικο και στο δωματιο μεσα εφαρμοζουν το συστημα ξεπετας(αυτες τις βλεπω αυριο...να καθαριζουν σκαλες για να επιβιωσουν)..αλλα και καποιες που ειναι σωστες επαγγελματιες και εχουν πιασει το μεγεθος της οικονομικης κρισης...σου κανουν μειωση...αλλα δεν υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες τους και το χρονο παραμονης στο δωματιο!!!Αυτες δε ειναι ελαχιστες που ειναι σωστες επαγγελαμτιες και το κανουν στους πελατες τους και οχι φυσικα σ' ενα αγνωστο που θα παει πρωτη φορα!!!...Τελειωνοντας για να συνοψισω ...μην ασχολειστε....και θα γελασετε το επομενο διαστημα...με αυτα που θα κανουν αυτες οι επιχειρησεις για να προσελκυσουν κοσμο....καθοτι απο Οκτωβρη θα πεσει περισσοτερο ακομα η κινηση στα στουντιο ειδικα....τα βλεπω να κλεινουν ολα....θα πανε οι τανες(καθοτι εχουν ξεφυτρωσει και πολλες καινουργιες στο χωρο) να πλενουν και να καθαριζουν σκαλες να δουνε πως βγαινουν τα λεφτα,ειτε να κανουν πιατσα στους δρομους)....και οι χαραμοφαηδες νταβαδες και ιδιοκτητες...που βγαζανε τοσο καιρο μαυρο χρημα....τους βλεπω να επιζουν με τα λεφτα που βγαζαν στο παρελθον..οσοι απ' αυτους τα φυλαγανε!!!Αυτα τα λιγα απο μενα...και γραψτε το θεμα στα @@ σας!!!...Δεν αξιζει να ασχολουμαστε αλλο...ας κανουν οτι θελουν!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας.

+1

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
...Ειμαι σιγουρος οτι μονες τους, αυτες οι επιχειρησεις θα αναγκαστουν τελη του 2012 να ριξουν και κατα ΄πολυ τις τιμες!!!Δεν ειναι αναγκη να πιεσουμε εμεις!!!..Ηδη πολλα μαγαζια εχουν κλεισει ενδεικτικα θα αναφερω δυο(Αγ.Μελετιου 37....Δροσοπουλου 95) και τα δυο αυτα στουντιο...αλλα εχουν κλεισει κι αλλα και οι προμοτορες εδω μεσα δεν το γραφουν γι ευνοητους λογους!!!Πολλα δε απο αυτα που ειναι ανοιχτα υπολειτουργουν...ανοιγουν λιγες ωρες)!!!Τωρα καποιες πουτανες....θα συμφωνησω με τον Ινδιανο που εγραψε.... σου κανουν μειωση το δεκαρικο και στο δωματιο μεσα εφαρμοζουν το συστημα ξεπετας(αυτες τις βλεπω αυριο...να καθαριζουν σκαλες για να επιβιωσουν)..αλλα και καποιες που ειναι σωστες επαγγελματιες και εχουν πιασει το μεγεθος της οικονομικης κρισης...σου κανουν μειωση...αλλα δεν υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες τους και το χρονο παραμονης στο δωματιο!!!Αυτες δε ειναι ελαχιστες που ειναι σωστες επαγγελαμτιες και το κανουν στους πελατες τους και οχι φυσικα σ' ενα αγνωστο που θα παει πρωτη φορα!!!...Τελειωνοντας για να συνοψισω ...μην ασχολειστε....και θα γελασετε το επομενο διαστημα...με αυτα που θα κανουν αυτες οι επιχειρησεις για να προσελκυσουν κοσμο....καθοτι απο Οκτωβρη θα πεσει περισσοτερο ακομα η κινηση στα στουντιο ειδικα....τα βλεπω να κλεινουν ολα....
Ακομα παιζει πολυ μαυρο χρημα οποτε κινουνται ακομα τα μαγαζια. Ομως ειναι πιθανον συντομα να εχουν κατακορυφη πτωση. Επιμενουν στις μεγαλες τιμες αλλα και στην ξεπετα. Ο λογος ειναι οτι δεν θελουν να χασουν το πρεστιζ και να υποβαθμιστουν στις τιμες. Ετσι κι αλλιως πολυς κοσμος εχει ξενερωσει, η εχει οικονομικα προβληματα τετοια που ουτε καν σκεφτεται να περασει εξω απο στουντιο. Παρολα αυτα σου λενε 2 πελατες να μπουνε το τσιμπισαμε το μεροκαματο οποτε...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Τα πράγματα συναγωνιστές είναι απλά...Αν θέλετε να πέσουν οι τιμές,πολύ απλά δεν πάτε...Οπότε μειώνοντας την ζήτηση στην ήδη αυξημένη προσφορά,τότε θα αναγκαστούν να δελεάσουν τον πελάτη είτε με οικονομικά μέσα,μέσω μειώσεων τιμών,είτε με τρομερή βελτίωση των υπηρεσιών.Πάντως θα πρέπει να κάνουν πολλές υποχωρήσεις,καθώς με πηδήματα και υπηρεσίες πολλές φορές κατώτερες και απο μπουρδέλου,όση μούρη και να πουλάς,δεν φτάνει...Έχω να πατήσω πολύ καιρό σε στούντιο για τον λόγο ότι τις μισές και πλέον φορές δεν πήρα αυτό που ήθελα,μου την έσπασαν οι διάφορες ξινές τσατσάδες με ύφος 1000 καρδιναλίων,οι κομοδινάτες κοπέλες που απλά είναι όμορφες και απο εκεί και πέρα το χάος και τις υπόλοιπες φορές απλά πήδησα σε ένα πιο κυριλάτο περιβάλλον.Μπορώ να πώ ότι τα χειρότερα γαμήσια της ζωής μου τα έχω κάνει σε στούντιο και σε διάφορες call girls...Όταν ο άλλος πάει και δίνει 50 ευρά,περιμένει να του κάνουν παπάδες και όχι να τον αντιμετωπίζουν λές και τους χρωστάει.Όταν θα κάθονται να βαράνε μύγες,τότε θα καταλάβουν οτι τα 50άρικα δεν φυτρώνουν στα δέντρα,γιατί οι στουντιάρχες και οι στουντιοπουτάνες βγάζουν απο ένα 50άρι έκαστος μέσα σε ένα μισάωρο με μια ξάπλα...1000 φορές να κλαίς ένα 20άρικο το πολύ σε ένα μπουρδέλο,παρά 50άρικο τουλάχιστον σε στούντιο.Και δεν τα λέω αυτά γιατί αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα,τουναντίον μάλιστα.Όμως είναι θέμα λογικής και καταναλωτικής δεοντολογίας.Δεν θα μας τα παίρνουν οι διάφορες,γιατί απλά έχουν ένα μουνί και τέρμα.Δεν τους χρωστάμε τίποτα,αλλά μας χρωστάνε.Εμείς τους ζούμε και αυτό θα πρέπει να το έχουμε κατα νου,για να μην μας πιάνουν μαλάκες.Άσε που μουνί επι πληρωμή υπάρχει παντού και όχι μόνο σε στούντιο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μα γιατι επιμενετε στα στουντιο;;;....Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω;;;;...Απο την στιγμη που υπαρχουν καποια μπουρδελακια, που με 25 ειτε και με 20 ευρω...βρισκουμε αυτο που θελουμε!!!...Τελικα το προβλημα ειναι στο σαπιο κεφαλι μας, αγαπητοι!!!....Ας κανουν τα στουντιο οτι θελουν!!..Στα @@ μου, πλεον!!!Παλια...ημουν τακτικος πελατης των στουντιο...τωρα απο μενα μαυρο...και οχι τοσο για τα παραπανω λεφτα...αλλα γι αλλους λογους που βαριεμαι να αναφερω παλι...τα εχω γραψει κατα καιρους....αντε συνοπτικα να το ξαναγραψω.......ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Μα γιατι επιμενετε στα στουντιο;;;....Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω;;;;...Απο την στιγμη που υπαρχουν καποια μπουρδελακια, που με 25 ειτε και με 20 ευρω...βρισκουμε αυτο που θελουμε!!!...Τελικα το προβλημα ειναι στο σαπιο κεφαλι μας, αγαπητοι!!!....Ας κανουν τα στουντιο οτι θελουν!!..Στα @@ μου, πλεον!!!Παλια...ημουν τακτικος πελατης των στουντιο...τωρα απο μενα μαυρο...και οχι τοσο για τα παραπανω λεφτα...αλλα γι αλλους λογους που βαριεμαι να αναφερω παλι...τα εχω γραψει κατα καιρους....αντε συνοπτικα να το ξαναγραψω.......ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!
Κοίταξε,καποιοι προτιμούν στούντιο,γιατί θέλουν καλύτερο περιτύλιγμα.Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.Γουστάρουν πετσετούλες,σαπουνάκια,ντιζαϊνάτα δωμάτια και γενικά πολλά γύρω γύρω απο την ουσία της επίσκεψης σε έναν οίκο ανοχής,ακόμα και αν αυτός είναι "πολυτελείας",που είναι το γαμήσι ή ξεμπούκωμα.Πολλοί πιστεύουν ότι οι πόρνες στα εν λογω οικήματα είναι "καθαρότερες",δεν πάνε με βρώμικα Πάκια,τα σπίτια είναι πιο καθαρά κτλ κτλ κτλ...Όμως αυτά είναι μύθοι...Δεν καταλαβαίνουν ότι πριν πάνε σε στούντιο τις ξέσκιζαν σε "βρωμερά" μπουρδέλα,όπως π.χ. την Αντρέα...Απλά αντί να δώσεις 20,επειδή σου πουλάνε μούρη δίνεις 50 και οι υπηρεσίες είναι ίδιες,μην πώ και χειρότερες απο ένα μπουρδελάκι.Και εγώ κάποτε ήμουν στουντιάκιας,μέχρι που συνειδητοποίησα πως περισσότερες φορές είχα σπαστεί απο την κάθε ξεκωλιάρα,παρά είχα περάσει καλά.Και,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,έχω θέμα,όπως και εσύ,με το να με θεωρούν τον τελευταίο μαλάκα που τους τα δίνει λές και τους χρωστάει.Άσε που γενικά δεν είναι εποχές να πετάει κανείς μας 50άρικα στην κάθε ψωλού.Πραγματικά τα χειρότερα γαμήσια της ζωής μου τα έχω κάνει σε στούντιο και τα πλήρωσα και αδρά.Και σχεδόν πάντα ήταν σαν να γαμούσα έπιπλο.Καταλαβαίνω ότι απο τις πούτσες που έχουν φάει δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα στο μουνί τους,αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να προσποιηθούν,έτσι ώστε να χαρείς ενδόμυχα για το εργαλείο σου και τις επιδόσεις σου.Αλλά ούτε καν αυτό κανουν.Μπουρδέλο και πάλι μπουρδέλο απο τη μεριά μου τύπε.Μέχρι να συμμορφωθούν και να μάθουν να σέβονται τα λεφτά του άλλου,ο οποίος σήμερα κάνει 2-4 μεροκάματα πλέον για να βγάλει το 50αρικο (αν δουλεύει 8ωρος ή 4ωρος αντίστοιχα) και όχι με 2 πηδήματα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κοίταξε,καποιοι προτιμούν στούντιο,γιατί θέλουν καλύτερο περιτύλιγμα.Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.Γουστάρουν πετσετούλες,σαπουνάκια,ντιζαϊνάτα δωμάτια και γενικά πολλά γύρω γύρω απο την ουσία της επίσκεψης σε έναν οίκο ανοχής,ακόμα και αν αυτός είναι "πολυτελείας",που είναι το γαμήσι ή ξεμπούκωμα.Πολλοί πιστεύουν ότι οι πόρνες στα εν λογω οικήματα είναι "καθαρότερες",δεν πάνε με βρώμικα Πάκια,τα σπίτια είναι πιο καθαρά κτλ κτλ κτλ...Όμως αυτά είναι μύθοι...Δεν καταλαβαίνουν ότι πριν πάνε σε στούντιο τις ξέσκιζαν σε "βρωμερά" μπουρδέλα,όπως π.χ. την Αντρέα...Απλά αντί να δώσεις 20,επειδή σου πουλάνε μούρη δίνεις 50 και οι υπηρεσίες είναι ίδιες,μην πώ και χειρότερες απο ένα μπουρδελάκι.Και εγώ κάποτε ήμουν στουντιάκιας,μέχρι που συνειδητοποίησα πως περισσότερες φορές είχα σπαστεί απο την κάθε ξεκωλιάρα,παρά είχα περάσει καλά.Και,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,έχω θέμα,όπως και εσύ,με το να με θεωρούν τον τελευταίο μαλάκα που τους τα δίνει λές και τους χρωστάει.Άσε που γενικά δεν είναι εποχές να πετάει κανείς μας 50άρικα στην κάθε ψωλού.Πραγματικά τα χειρότερα γαμήσια της ζωής μου τα έχω κάνει σε στούντιο και τα πλήρωσα και αδρά.Και σχεδόν πάντα ήταν σαν να γαμούσα έπιπλο.Καταλαβαίνω ότι απο τις πούτσες που έχουν φάει δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα στο μουνί τους,αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να προσποιηθούν,έτσι ώστε να χαρείς ενδόμυχα για το εργαλείο σου και τις επιδόσεις σου.Αλλά ούτε καν αυτό κανουν.Μπουρδέλο και πάλι μπουρδέλο απο τη μεριά μου τύπε.Μέχρι να συμμορφωθούν και να μάθουν να σέβονται τα λεφτά του άλλου,ο οποίος σήμερα κάνει 2-4 μεροκάματα πλέον για να βγάλει το 50αρικο (αν δουλεύει 8ωρος ή 4ωρος αντίστοιχα) και όχι με 2 πηδήματα...
Σωστος.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Κοίταξε,καποιοι προτιμούν στούντιο,γιατί θέλουν καλύτερο περιτύλιγμα.Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.Γουστάρουν πετσετούλες,σαπουνάκια,ντιζαϊνάτα δωμάτια και γενικά πολλά γύρω γύρω απο την ουσία της επίσκεψης σε έναν οίκο ανοχής,ακόμα και αν αυτός είναι "πολυτελείας",που είναι το γαμήσι ή ξεμπούκωμα.Πολλοί πιστεύουν ότι[size=15pt] οι πόρνες στα εν λογω οικήματα είναι "καθαρότερες",δεν πάνε με βρώμικα Πάκια,τα σπίτια είναι πιο καθαρά κτλ κτλ κτλ...[/size]Όμως αυτά είναι μύθοι...Δεν καταλαβαίνουν ότι πριν πάνε σε στούντιο τις ξέσκιζαν σε "βρωμερά" μπουρδέλα,όπως π.χ. την Αντρέα...Απλά αντί να δώσεις 20,επειδή σου πουλάνε μούρη δίνεις 50 και οι υπηρεσίες είναι ίδιες,μην πώ και χειρότερες απο ένα μπουρδελάκι.Και εγώ κάποτε ήμουν στουντιάκιας,μέχρι που συνειδητοποίησα πως περισσότερες φορές είχα σπαστεί απο την κάθε ξεκωλιάρα,παρά είχα περάσει καλά.Και,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,έχω θέμα,όπως και εσύ,με το να με θεωρούν τον τελευταίο μαλάκα που τους τα δίνει λές και τους χρωστάει.Άσε που γενικά δεν είναι εποχές να πετάει κανείς μας 50άρικα στην κάθε ψωλού.Πραγματικά τα χειρότερα γαμήσια της ζωής μου τα έχω κάνει σε στούντιο και τα πλήρωσα και αδρά.Και σχεδόν πάντα ήταν σαν να γαμούσα έπιπλο.Καταλαβαίνω ότι απο τις πούτσες που έχουν φάει δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα στο μουνί τους,αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να προσποιηθούν,έτσι ώστε να χαρείς ενδόμυχα για το εργαλείο σου και τις επιδόσεις σου.Αλλά ούτε καν αυτό κανουν.Μπουρδέλο και πάλι μπουρδέλο απο τη μεριά μου τύπε.Μέχρι να συμμορφωθούν και να μάθουν να σέβονται τα λεφτά του άλλου,ο οποίος σήμερα κάνει 2-4 μεροκάματα πλέον για να βγάλει το 50αρικο (αν δουλεύει 8ωρος ή 4ωρος αντίστοιχα) και όχι με 2 πηδήματα...

καλησπέρα κι απο μένα.κοίτα να δείς σίγουρα παλιότερα να χαν πάει με πάκηδες όπως λες γτ αρχισαν τη μπουρδελοκαριέρα τους απο μπουρδέλο, ΑΛΛΑ τουλάχιστον στη βάρδια που θα πας εσύ λίγο αδύνατο έως απίθανο να δεχθούν Πάκη σε στούντιο. Αυτό γιατί 1ον τα στούντιο δε θέλουν να χαλάσουν τη φήμη τους, οπότε συνήθως οι τσατσάδες διώχνουν ξένους, ή πολύ απλά τα πάκια δεν διαθέτουν 50 ευρώ για γαμήσι. Θα πάνε σε κανα μετάξι του 15άρικου ή έστο φυλή του 20ρικου. Εκτός αυτού, τα περισσότερα στούντιο προσφέρουν ντους, όπου ο πελάτης μπορεί να κάνει μπάνιο πριν παέι με τη κοπέλα. Οπότε μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα ο πελάτης να ναι βρωμιάρης έναντι του άλλου που θα πάει στο μπουρδέλο που πολλές φορές ούτε νιπτήρα δεν έχει

αυτά απο μένα

μετά τιμής

Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ :sunglasses: ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαγκες οσο και να χτυπιομαστε εμεις στα θρεντ, η αγορα θα καθορισει τις τιμες. Δεν εχει νοημα να ζοριζεστε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλησπέρα κι απο μένα.κοίτα να δείς σίγουρα παλιότερα να χαν πάει με πάκηδες όπως λες γτ αρχισαν τη μπουρδελοκαριέρα τους απο μπουρδέλο, ΑΛΛΑ τουλάχιστον στη βάρδια που θα πας εσύ λίγο αδύνατο έως απίθανο να δεχθούν Πάκη σε στούντιο. Αυτό γιατί 1ον τα στούντιο δε θέλουν να χαλάσουν τη φήμη τους, οπότε συνήθως οι τσατσάδες διώχνουν ξένους, ή πολύ απλά τα πάκια δεν διαθέτουν 50 ευρώ για γαμήσι. Θα πάνε σε κανα μετάξι του 15άρικου ή έστο φυλή του 20ρικου. Εκτός αυτού, τα περισσότερα στούντιο προσφέρουν ντους, όπου ο πελάτης μπορεί να κάνει μπάνιο πριν παέι με τη κοπέλα. Οπότε μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα ο πελάτης να ναι βρωμιάρης έναντι του άλλου που θα πάει στο μπουρδέλο που πολλές φορές ούτε νιπτήρα δεν έχει

αυτά απο μένα

μετά τιμής

Ωραια μας τα εγραψες...μονο που παρελειψες κατι...οτι το θεμα θελει και λιγο ψαξιμο!!!Υπαρχουν μπουρδελα που δεν ειναι στο κεντρο και δεν πανε πακια!!!Ενα απο αυτα και μαλιστα με ωραιους και καθαρους χωρους μεσα ειναι το Δροσοπουλου 97, αν δεν κανω λαθος και το 98(δειγματικα στο αναφερω μιας και ειναι κοντα στο σπιτι μου και πηγαινω τακτικα..υπαρχουν κι αλλα φυσικα)...που με 25 ευρω... εχει και ακαποτο τσιμπουκι(Δ97)!!!!...Αλλα και στουντιο υπαρχουν που μεσα στα 50 ευρω, σου κανουν και ακαποτη πιπα!!..Αλλο, να δινεις τα 50 και για ακαποτο να δινεις εξτρα αλλα 20 ειτε αλλα 40..και αλλο στα 50 μεσα να ειναι και ακαποτη πιπα!!!...Τι λες;;;...Μημπως η υποθεση θελει ψαξιμο;;;Τα λεφτα δεν βγαινουν  ευκολα σημερα για να τα σκορπαμε οπως στο παρελθον! .....Ας κανουν τα περισσοτερα στουντιο την δουλεια τους και εμεις οι σκεπτομενοι πελατες.... την δικη μας δουλεια!!!!Φιλικα ο Παιχτουρας....Υ.Γ(Στο 98 εχω να παω καιρο..αλλα ειναι ησυχο μπουρδελακι και κατα περιοδους φερνει καλα τεμαχια...σαν χωρους δεν εχει την ανεση του Δ.97)!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το status quo των τιμών θα διατηρηθεί , όσο δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι
ότι στην ουσία ο "αγοραίος έρωτας" δεν είναι παρά ενοικίαση αντικειμένων (ρεαλιστικού) αυνανισμού

οπότε όσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι κάτι παραπάνω απ'αυτό που λέω , τότε στην ουσία
τροφοδοτούν το  σπιράλ της ανόδου των τιμών

απλό  ;)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865

αυτά απο μένα

μετά τιμής

Εγώ άλλο είπα...Δεν υποστήριξα πουθενά ότι στα στούντιο πάνε Πάκιδες,αλλά ότι οι διάφορες πουτάνες έχουν ξεσκιστεί στάνταρ με Πάκιδες.Όσο για την φήμη τους,τα στούντιο την χαλάνε με το να σου τη σπάνε.Είναι πολύ σημαντική η καθαριότητα,την οποία προσφέρουν τα στούντιο,αλλά αμα θές μπουρδελάκι με ντουζιέρα,μπορείς να πάς στο Έλλης 3.Και εκεί επίσης δεν αφήνουν να μπαίνουν Πάκια,γιατί τα διώχνουν.Όμως 30 ευρά παραπάνω,χωρίς καμία διαφορά στις υπηρεσίες(μην σου πω πολλές φορές και χειρότερες) απο ενός μπουρδέλου,δεν είναι υπερβολικά;Είναι 2,5 φορές παραπάνω χρήματα.Μήν πώ 5 σε σχέση με τα δεκαρόσπιτα του Μεταξιού που ακόμα και οι κατσαρίδες έχουν την αξιοπρέπεια να πάνε να ψοφήσουν αλλού.Όταν ο άλλος πάει και δίνει τουλάχιστον 50άρικα,οφείλεις να τον σέβεσαι και να κάνεις ότι περνάει απο το χέρι σου να περνάει καλά.Η τελευταία φορά που πήγα σε στούντιο,μετά την οποία και αποφάσισα να μην ξαναπατήσω ήταν στο Βουλιαγμένης 68 με μια Λαϊμά ή κάπως έτσι...Ακούμπησα το προσυμφωνηθεν ποσό και ήρθε η κοπελιά(πανέμορφη και ερωτική) και στα 8 λεπτά ήρθε η φόλα η τσατσά και χτύπαγε πόρτες και όταν παραπονέθηκα μετά μου είπε ότι 8 με 10 λεπτά έχω στη διάθεσή μου.Χέστηκα αν η κοπέλα ήταν όμορφη,χέστηκα τι μου έκανε,χέστηκα για τον χώρο.Μου την έσπασαν τρελά και αντί να φύγω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς απο την εξάλειψη του ορχεϊκού οιδήματος,μου τα έπρηξαν περισσότερο.Όχι μόνο δεν με σεβάστηκαν σαν πελάτη,όχι μόνο δεν σεβάστηκαν τα λεφτά μου,τα οποία είναι πολλά και πολλές φορές είναι το 1/6 του μισθού κάποιου,αλλά χέστηκαν και για την φήμη του μαγαζιού τους κτλ κτλ κτλ...Και τότε αυτό είχε πρωτοανοίξει...Έχω πάει με πουτάνες και πουτάνες σε Ελλάδα και εξωτερικό,σε 4 ηπείρους και απο κάθε φυλή και κοινωνική διαστρωμάτωση,απο τα 15 μου μέχρι τα 55 μου και δεν είμαι ο μουνόδουλος τύπος πελάτη που θα καλοπιάσει την πουτάνα και θα πέσει να την προσκυνάει,γιατί πιστεύω ότι η κάθε μια είναι επαγγελματίας και θα κάνει την δουλειά της και εγώ απλά θα απολαύσω αυτό που πλήρωσα.Και δεν ανέχομαι να πλασάρουν μια κυριλέ μούρη στο οίκημα και τίποτε άλλο απλά και μόνο για να μου τα παίρνουν.1000 φορές καλύτερα περνάς με την Ισαβέλλα απο το Έλλης 3 που σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα,παρά με την οποιαδήποτε "μοντέλα"-κομοδίνο,πολύ απλά γιατί η μια ξέρει ποιά είναι η δουλειά της,ενώ η άλλη όχι,αλλά και να την ξέρει θα έρθει η τσατσά και θα σου τα σπάσει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα ολα αυτα ρε παιδες..

αλλα εχετε παρατηρησει/σκεφτει οτι οι περισσοτερες κοπελες των στουντιο
για να στα δωσουν ολα στο 50ευρω πρεπει ν αρεσεις και εσυ σε αυτες?  :think:
Μεγα αντιεπαγγελματικη κινηση, αλλα πιστευω η περισσοτερες ετσι δρουν..

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όσο υπάρχουν αγαπουληδες που πάνε στα στουντιο με ανθοδέσμες και σοκολατάκια  :uglystupid:
αυτη η κατάσταση θα συνεχιζεται
ακομα κι αν πηγαινει ενας πελάτης τη μέρα.  :sunglasses:

επίσης μην ξεχνάμε κι αυτους που πάνε και κουβεντιάζουν με τις "φίλες τους" τις εργαζόμενες
τα προβλήματα του κλάδου :2funny:
όπως ειπώθηκε λίγο παραπίσω  :jerking:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι οι τιμες ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ! Δε γινεται να πεσουν, διοτι αν τα στουντιο ριξουν την τιμη στο 30αρι, οπως ζητανε πολλοι, τοτε θα αναγκαστει να ριξει τις τιμες της και η Φυλης, διοτι ποιος θα δινει 20 για μπουρδελο οταν με 10 ευρω παραπανω θα μπορει να πηγαινει σε στουντιο? Και αν η Φυλης παει στα 15 δε θα φιλτραρεται πολυ ο κοσμος (θα ειναι προσιτη δηλαδη και για τους μεταξοθαμωνες), με αποτελεσμα να τραβηξει κοσμο απο Μεταξι.

Οι τιμες δε θα πεσουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom