Κοίταξε,καποιοι προτιμούν στούντιο,γιατί θέλουν καλύτερο περιτύλιγμα.Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.Γουστάρουν πετσετούλες,σαπουνάκια,ντιζαϊνάτα δωμάτια και γενικά πολλά γύρω γύρω απο την ουσία της επίσκεψης σε έναν οίκο ανοχής,ακόμα και αν αυτός είναι "πολυτελείας",που είναι το γαμήσι ή ξεμπούκωμα.Πολλοί πιστεύουν ότι[size=15pt] οι πόρνες στα εν λογω οικήματα είναι "καθαρότερες",δεν πάνε με βρώμικα Πάκια,τα σπίτια είναι πιο καθαρά κτλ κτλ κτλ...[/size]Όμως αυτά είναι μύθοι...Δεν καταλαβαίνουν ότι πριν πάνε σε στούντιο τις ξέσκιζαν σε "βρωμερά" μπουρδέλα,όπως π.χ. την Αντρέα...Απλά αντί να δώσεις 20,επειδή σου πουλάνε μούρη δίνεις 50 και οι υπηρεσίες είναι ίδιες,μην πώ και χειρότερες απο ένα μπουρδελάκι.Και εγώ κάποτε ήμουν στουντιάκιας,μέχρι που συνειδητοποίησα πως περισσότερες φορές είχα σπαστεί απο την κάθε ξεκωλιάρα,παρά είχα περάσει καλά.Και,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,έχω θέμα,όπως και εσύ,με το να με θεωρούν τον τελευταίο μαλάκα που τους τα δίνει λές και τους χρωστάει.Άσε που γενικά δεν είναι εποχές να πετάει κανείς μας 50άρικα στην κάθε ψωλού.Πραγματικά τα χειρότερα γαμήσια της ζωής μου τα έχω κάνει σε στούντιο και τα πλήρωσα και αδρά.Και σχεδόν πάντα ήταν σαν να γαμούσα έπιπλο.Καταλαβαίνω ότι απο τις πούτσες που έχουν φάει δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα στο μουνί τους,αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να προσποιηθούν,έτσι ώστε να χαρείς ενδόμυχα για το εργαλείο σου και τις επιδόσεις σου.Αλλά ούτε καν αυτό κανουν.Μπουρδέλο και πάλι μπουρδέλο απο τη μεριά μου τύπε.Μέχρι να συμμορφωθούν και να μάθουν να σέβονται τα λεφτά του άλλου,ο οποίος σήμερα κάνει 2-4 μεροκάματα πλέον για να βγάλει το 50αρικο (αν δουλεύει 8ωρος ή 4ωρος αντίστοιχα) και όχι με 2 πηδήματα...