You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
αυτο στο ιεροφαντων ειχε παιχτει πριν καιρο. ειχαν αρχισει να δουλευουν και τους δυο οροφους αλλα πανω ειχαν ενα τελειως μπαζο και πιθανον λογω ελλειψης πελατειας ειχαν κλεισει τον πανω οροφο και ειχαν αφησει τον κατω. τωρα δεν ξερω αν το ξανανοιξαν οπως λετε.
παντως η τιμη ξεκινουσε απο 30επανω και 40κατω γιατι κατω ηταν η παολα πολυ καλο κομματι. το τιμησα δυο φορες.
εγώ πέρασα χτές, είχαν μια μετρίου εμφάνισης κοπέλα ονόματι Στεφανία. Ο επάνω όροφος θα ανοίξει υποτίθεται απο Σεπτέμβρη. Πάντως αν αυτοί και το στούντιο στο παράλληλο δρόμο κρατήσουν το 20άρι στην τιμή και βάλουν εμφανίσιμες και καλές κοπέλες θα κάνουν χρυσές δουλείες.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Το Ιεροφαντων 9 και το Ευνειδων 5 λειτουργουν με 20 ευρω τιμη εκκινησηης.εγώ πέρασα χτές, είχαν μια μετρίου εμφάνισης κοπέλα ονόματι Στεφανία. Ο επάνω όροφος θα ανοίξει υποτίθεται απο Σεπτέμβρη. Πάντως αν αυτοί και το στούντιο στο παράλληλο δρόμο κρατήσουν το 20άρι στην τιμή και βάλουν εμφανίσιμες και καλές κοπέλες θα κάνουν χρυσές δουλείες.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ωραίος...τα είπες όλα...Εγώ άλλο είπα...Δεν υποστήριξα πουθενά ότι στα στούντιο πάνε Πάκιδες,αλλά ότι οι διάφορες πουτάνες έχουν ξεσκιστεί στάνταρ με Πάκιδες.Όσο για την φήμη τους,τα στούντιο την χαλάνε με το να σου τη σπάνε.Είναι πολύ σημαντική η καθαριότητα,την οποία προσφέρουν τα στούντιο,αλλά αμα θές μπουρδελάκι με ντουζιέρα,μπορείς να πάς στο Έλλης 3.Και εκεί επίσης δεν αφήνουν να μπαίνουν Πάκια,γιατί τα διώχνουν.Όμως 30 ευρά παραπάνω,χωρίς καμία διαφορά στις υπηρεσίες(μην σου πω πολλές φορές και χειρότερες) απο ενός μπουρδέλου,δεν είναι υπερβολικά;Είναι 2,5 φορές παραπάνω χρήματα.Μήν πώ 5 σε σχέση με τα δεκαρόσπιτα του Μεταξιού που ακόμα και οι κατσαρίδες έχουν την αξιοπρέπεια να πάνε να ψοφήσουν αλλού.Όταν ο άλλος πάει και δίνει τουλάχιστον 50άρικα,οφείλεις να τον σέβεσαι και να κάνεις ότι περνάει απο το χέρι σου να περνάει καλά.Η τελευταία φορά που πήγα σε στούντιο,μετά την οποία και αποφάσισα να μην ξαναπατήσω ήταν στο Βουλιαγμένης 68 με μια Λαϊμά ή κάπως έτσι...Ακούμπησα το προσυμφωνηθεν ποσό και ήρθε η κοπελιά(πανέμορφη και ερωτική) και στα 8 λεπτά ήρθε η φόλα η τσατσά και χτύπαγε πόρτες και όταν παραπονέθηκα μετά μου είπε ότι 8 με 10 λεπτά έχω στη διάθεσή μου.Χέστηκα αν η κοπέλα ήταν όμορφη,χέστηκα τι μου έκανε,χέστηκα για τον χώρο.Μου την έσπασαν τρελά και αντί να φύγω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς απο την εξάλειψη του ορχεϊκού οιδήματος,μου τα έπρηξαν περισσότερο.Όχι μόνο δεν με σεβάστηκαν σαν πελάτη,όχι μόνο δεν σεβάστηκαν τα λεφτά μου,τα οποία είναι πολλά και πολλές φορές είναι το 1/6 του μισθού κάποιου,αλλά χέστηκαν και για την φήμη του μαγαζιού τους κτλ κτλ κτλ...Και τότε αυτό είχε πρωτοανοίξει...Έχω πάει με πουτάνες και πουτάνες σε Ελλάδα και εξωτερικό,σε 4 ηπείρους και απο κάθε φυλή και κοινωνική διαστρωμάτωση,απο τα 15 μου μέχρι τα 55 μου και δεν είμαι ο μουνόδουλος τύπος πελάτη που θα καλοπιάσει την πουτάνα και θα πέσει να την προσκυνάει,γιατί πιστεύω ότι η κάθε μια είναι επαγγελματίας και θα κάνει την δουλειά της και εγώ απλά θα απολαύσω αυτό που πλήρωσα.Και δεν ανέχομαι να πλασάρουν μια κυριλέ μούρη στο οίκημα και τίποτε άλλο απλά και μόνο για να μου τα παίρνουν.1000 φορές καλύτερα περνάς με την Ισαβέλλα απο το Έλλης 3 που σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα,παρά με την οποιαδήποτε "μοντέλα"-κομοδίνο,πολύ απλά γιατί η μια ξέρει ποιά είναι η δουλειά της,ενώ η άλλη όχι,αλλά και να την ξέρει θα έρθει η τσατσά και θα σου τα σπάσει.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ανθρώπινο...καλα ολα αυτα ρε παιδες..
αλλα εχετε παρατηρησει/σκεφτει οτι οι περισσοτερες κοπελες των στουντιο
για να στα δωσουν ολα στο 50ευρω πρεπει ν αρεσεις και εσυ σε αυτες?
Μεγα αντιεπαγγελματικη κινηση, αλλα πιστευω η περισσοτερες ετσι δρουν..
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Κλαίωωωω......Όσο υπάρχουν αγαπουληδες που πάνε στα στουντιο με ανθοδέσμες και σοκολατάκια
αυτη η κατάσταση θα συνεχιζεται
ακομα κι αν πηγαινει ενας πελάτης τη μέρα.
επίσης μην ξεχνάμε κι αυτους που πάνε και κουβεντιάζουν με τις "φίλες τους" τις εργαζόμενες
τα προβλήματα του κλάδου
όπως ειπώθηκε λίγο παραπίσω
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
γνωμη μου πως το 50αρι το πληρωνεις επειδη υπαρχει καθαριστρια και τα δωματια λαμπουν(γενικα περιποιημενος χωρος)
με ευγενικες τσατσαδες, ομορφες παρουσιες
το ζητουμενο ομως ειναι η καλη συμμετοχη και η ορεξη στο σεξ
κατι που δεν ειναι σιγουρο και παιζεται
εε στ αρχιδια μου ολα τα αλλα αν δωσω 50 και δεν ευχαριστηθω γαμισι....
με ευγενικες τσατσαδες, ομορφες παρουσιες
το ζητουμενο ομως ειναι η καλη συμμετοχη και η ορεξη στο σεξ
κατι που δεν ειναι σιγουρο και παιζεται
εε στ αρχιδια μου ολα τα αλλα αν δωσω 50 και δεν ευχαριστηθω γαμισι....
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
συμφωνω με τις περισσοτερες αποψεις απο εδω μεσα.
τα στουντιο τα θυμαμαι απο τοτε που πρωτοανοιξαν και τα εχω τιμησει ουκ ολιγες φορες για συγκεκριμενους λογους
πρωτος λογος οτι λογο αποστασης δεν μπορω να σκαω Φυλης για να γαμησω.
δευτερος λογος οτι πολυ απλα δεν μου αρεσει η ολη φαση της Φυλης με μια λεξη ειναι παρακμη. τα περισσοτερα μαγαζακια ειναι παρακμιακα και απο εξω και απο μεσα. (ασχετα αν εχω κανει ατελειωτες τσαρκες και αν εχω περασει σε πολλα απο αυτα)
γι αυτο και οταν ξεκινησαν τα στουντιο με το 50αρικο ειχε το κατι παραπανω και το χρεωνε.
υποτιθεται ειχες τον χωρο σου, το ντουζ, την ανεση σου, τον χρονο σου και σε συνδυασμο και το καλο κομματι.
αλλα μετα οταν ανακαλυψαν οτι το χρημα πεφτει λαχταριστο στο χερακι, αρχισαν τις πουστιες και μειωναν τις υπηρεσιες ολο και περισσοτερο με αποτελεσμα να φτασουμε σε αυτο που βλεπουμε σημερα.
εχω περασει καλα με κοπελες σε στουντιο αλλα πραγματικα οπως λεει και ο συναγωνιστης φανηκε οτι με γουσταραν και λιγακι, γι αυτο.
(περαν απο το επαγγελματικο κομματι,μην παρεξηγηθω)
τεσπα τα αποτελεσματα τα βλεπουμε αρκετα εχουν μειωσει τις βαρδιες και εχουν μονο μια κοπελα.
να θυμισω που στα high τους ειχαν δυο και τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα και οι παρτουζες διναν και επαιρναν;;;
και τελος και γω που εχω μιλησει με κοπελες ετσι φιλικα ολες λενε το ιδιο πραγμα οτι η κινηση εχει πεσει αισθητα. μαλιστα πολλες θελουν να την κανουν σιγα-σιγα. βεβαια τι θα κανουν απορω;;
τα στουντιο τα θυμαμαι απο τοτε που πρωτοανοιξαν και τα εχω τιμησει ουκ ολιγες φορες για συγκεκριμενους λογους
πρωτος λογος οτι λογο αποστασης δεν μπορω να σκαω Φυλης για να γαμησω.
δευτερος λογος οτι πολυ απλα δεν μου αρεσει η ολη φαση της Φυλης με μια λεξη ειναι παρακμη. τα περισσοτερα μαγαζακια ειναι παρακμιακα και απο εξω και απο μεσα. (ασχετα αν εχω κανει ατελειωτες τσαρκες και αν εχω περασει σε πολλα απο αυτα)
γι αυτο και οταν ξεκινησαν τα στουντιο με το 50αρικο ειχε το κατι παραπανω και το χρεωνε.
υποτιθεται ειχες τον χωρο σου, το ντουζ, την ανεση σου, τον χρονο σου και σε συνδυασμο και το καλο κομματι.
αλλα μετα οταν ανακαλυψαν οτι το χρημα πεφτει λαχταριστο στο χερακι, αρχισαν τις πουστιες και μειωναν τις υπηρεσιες ολο και περισσοτερο με αποτελεσμα να φτασουμε σε αυτο που βλεπουμε σημερα.
εχω περασει καλα με κοπελες σε στουντιο αλλα πραγματικα οπως λεει και ο συναγωνιστης φανηκε οτι με γουσταραν και λιγακι, γι αυτο.
(περαν απο το επαγγελματικο κομματι,μην παρεξηγηθω)
τεσπα τα αποτελεσματα τα βλεπουμε αρκετα εχουν μειωσει τις βαρδιες και εχουν μονο μια κοπελα.
να θυμισω που στα high τους ειχαν δυο και τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα και οι παρτουζες διναν και επαιρναν;;;
και τελος και γω που εχω μιλησει με κοπελες ετσι φιλικα ολες λενε το ιδιο πραγμα οτι η κινηση εχει πεσει αισθητα. μαλιστα πολλες θελουν να την κανουν σιγα-σιγα. βεβαια τι θα κανουν απορω;;
Το Ιεροφαντων 9 και το Ευνειδων 5 λειτουργουν με 20 ευρω τιμη εκκινησηης.
ναι αυτό εννοούσα. Θένκς ινδιάνε!
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 2.310
όλα τα έχεις προβλέψει!αν δεν παει η τιμη στα 5 ευρω, με επισκεψη στο σπιτι, δωρεαν καφε απο σταρμπακσ (μαξι) και ολα μεσα χωρις εξτρα δουλεια δεν κανουμε
σωστός!!!
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 23
- Πόντοι
- 96
αν δεν παει η τιμη στα 5 ευρω, με επισκεψη στο σπιτι, δωρεαν καφε απο σταρμπακσ (μαξι) και ολα μεσα χωρις εξτρα δουλεια δεν κανουμε
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καποιες κοπελες εχουν ηδη παει εξωτερικο και καποιες αλλες προκειται να ακολουθησουν......
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
Καποιες κοπελες εχουν ηδη παει εξωτερικο και καποιες αλλες προκειται να ακολουθησουν......
Ναι,οντως....και ειναι μερικες που μου το λενε εδω και κανα 3μηνο αυτο και ακομα εδω ειναι
δυστυχως στην τελικη χανουμε μονο τα καλα κομματια και μας μενουν τα υπολοιπα...
Φυσικο κι επομενο!
Αφου σταματησα να πηγαινω εγω ολες θελουν να φυγουν.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 2.310
Όπως τα λες.
Μικραίνει η οικονομία συνολικά, συρρικνώνονται όλοι οι κλάδοι της, και το αγοραπωλούμενο σεξ
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 2.310
Ναι,οντως....και ειναι μερικες που μου το λενε εδω και κανα 3μηνο αυτο και ακομα εδω ειναι
δυστυχως στην τελικη χανουμε μονο τα καλα κομματια και μας μενουν τα υπολοιπα...
όποια έχει προοπτικές για υψηλές τιμές θα φύγει έξω εκεί που μπορούν και θέλουν να δώσουν.
Φυσικά κάποιες καλές θα μείνουν. Πάντα θα πληρωνουν για σεξ ακόμη και στην Ελλάδα του 2015, του 2020. Όμως θα είναι λίγες οι καλές επαγγελματίες (ισχύει ήδη δηλ.) και λίγοι και οι πελάτες που θα μπορούν να πηγαίνουν σε αυτές.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.064
- Πόντοι
- 7.865
Βασικά οι περισσότερες που ψήνονται να πάνε έξω,θα γυρίσουν πίσω σούμπητες,καθώς έχουν κακομάθει απο τους χαζομουνάκηδες και τα πουστριλίκια,νομίζοντας ότι και στην Ολλάνδία ή τη Γερμανία είναι εξίσου μαλάκες.Εκεί πέρα απο το ότι θα κόβουν και απόδειξη,την οποία και θα ζητάνε οι πελατες,θα πρέπει να είναι και επαγγελματίες και να κάνουν τα πρσυμφωνηθέντα,καθώς αν οι πελάτες κάνουν παράπονα για την ποιότητα των υπηρεσιών ή την συμπεριφορά,οι πουτάνες παίρνουν πούλο.Εκεί όταν οι δουλειές στα μπουρδέλα δεν πάνε καλά ή όταν υπάρχουν θέματα δεν αλλάζουν κουρτίνες,αλλά πουτάνες,όχι σαν και εδώ που δουλεύουν με κουτοπονηριά.Εδώ είναι ηλίθιοι και δουλεύουν στο άρπα κόλλα,σκεπτόμενοι ότι θα του τα πάρουμε του μαλάκα και δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι σε κακή,προς το παρόν τουλάχιστον,οικονομική κατάσταση και ότι δεν θα πάμε μια φορά και τέρμα,αν μας καλοπιάσουν.Ξεχνάνε ποιός ζεί ποιόν...Αν εμείς δεν γαμήσουμε σε στούντιο δεν θα πεθάνουμε...Αν όμως δεν γαμήσουμε εμείς σε στούντιο θα πεθάνουν εκείνοι απο την πείνα...Στο εξωτερικό αυτά τα πουστριλίκια δεν πιάνουν...Εκεί ο πελάτης έχει δικαιώματα...Να σκεφτείτε ότι στο Βερολίνο ένας πήδησε και δεν του έδωσαν απόδειξη,καθώς ήταν μεθυσμένος και τους πήγε και στα δικαστήρια και επίσης ισχυρίστηκε ότι τον έκλεψαν και ότι δεν έκανε σεξ και απο πάνω τους πήρε και 100.000 ευρά ως αποζημίωση,χώρια τα πρόστιμα και η δυσφήμιση του μαγαζιού.Δεν ξέρω αν αυτός ακόμα ζεί,αλλά μας δείχνει ότι εκεί η όλη η φάση δεν είναι άρπα κόλλα!όποια έχει προοπτικές για υψηλές τιμές θα φύγει έξω εκεί που μπορούν και θέλουν να δώσουν.
Φυσικά κάποιες καλές θα μείνουν. Πάντα θα πληρωνουν για σεξ ακόμη και στην Ελλάδα του 2015, του 2020. Όμως θα είναι λίγες οι καλές επαγγελματίες (ισχύει ήδη δηλ.) και λίγοι και οι πελάτες που θα μπορούν να πηγαίνουν σε αυτές.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 2.310
Βασικά οι περισσότερες που ψήνονται να πάνε έξω,θα γυρίσουν πίσω σούμπητες,καθώς έχουν κακομάθει απο τους χαζομουνάκηδες και τα πουστριλίκια,νομίζοντας ότι και στην Ολλάνδία ή τη Γερμανία είναι εξίσου μαλάκες.Εκεί πέρα απο το ότι θα κόβουν και απόδειξη,την οποία και θα ζητάνε οι πελατες,θα πρέπει να είναι και επαγγελματίες και να κάνουν τα πρσυμφωνηθέντα,καθώς αν οι πελάτες κάνουν παράπονα για την ποιότητα των υπηρεσιών ή την συμπεριφορά,οι πουτάνες παίρνουν πούλο.Εκεί όταν οι δουλειές στα μπουρδέλα δεν πάνε καλά ή όταν υπάρχουν θέματα δεν αλλάζουν κουρτίνες,αλλά πουτάνες,όχι σαν και εδώ που δουλεύουν με κουτοπονηριά.Εδώ είναι ηλίθιοι και δουλεύουν στο άρπα κόλλα,σκεπτόμενοι ότι θα του τα πάρουμε του μαλάκα και δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι σε κακή,προς το παρόν τουλάχιστον,οικονομική κατάσταση και ότι δεν θα πάμε μια φορά και τέρμα,αν μας καλοπιάσουν.Ξεχνάνε ποιός ζεί ποιόν...Αν εμείς δεν γαμήσουμε σε στούντιο δεν θα πεθάνουμε...Αν όμως δεν γαμήσουμε εμείς σε στούντιο θα πεθάνουν εκείνοι απο την πείνα...Στο εξωτερικό αυτά τα πουστριλίκια δεν πιάνουν...Εκεί ο πελάτης έχει δικαιώματα...Να σκεφτείτε ότι στο Βερολίνο ένας πήδησε και δεν του έδωσαν απόδειξη,καθώς ήταν μεθυσμένος και τους πήγε και στα δικαστήρια και επίσης ισχυρίστηκε ότι τον έκλεψαν και ότι δεν έκανε σεξ και απο πάνω τους πήρε και 100.000 ευρά ως αποζημίωση,χώρια τα πρόστιμα και η δυσφήμιση του μαγαζιού.Δεν ξέρω αν αυτός ακόμα ζεί,αλλά μας δείχνει ότι εκεί η όλη η φάση δεν είναι άρπα κόλλα!
Έτσι είναι! Γι αυτό μίλησα για τις ΚΑΛΕΣ.
Πάντα θα υπάρχουν καποια μαγαζιά που θα θέλουν να τα μασήσουν από τους μεθυσμένους που έρχονται από τα μπαρ, τα φαγάδικα και τα μπουζούκια, και κοιτάνε να τους ξεπετάξουν. Εμείς οι πελάτες πρέπει να κάνουμε εμπαργκο και να μην τσιμπάμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.064
- Πόντοι
- 7.865
Μωρέ άσε τις καλές...Αυτές όπου και να πάνε θα προχωρήσουν,όσο μπορεί να προχωρήσει μια πόρνη φυσικά...Μιλάμε για τις δήθεν ντίβες που ψωνίζονται εγκεφαλικά ότι είναι ιέρειες του σεξ και οτι αξίζουν πολλα παραπάνω,ενώ δεν κάνουν ούτε για Μετάξι,απο άποψη υπηρεσιών...Ακόμα και μερικές πιατσόβιες γκαλντεριμιτ<ούδες λένε κάτι τέτοιες πίπες,όπως μια Ρουμάνα ξανθιά στην Καποδιστρίου,Κάρμεν νομίζω τη λένε,μια με μεγάλο κώλο και μπούτια,που πάει να σε ρίξει λέγοντας ότι ήταν call girl στην Ιταλία και άλλες τέτοιες πίπες...Αλλά δεν μας είπε πως ξέπεσε σε πιάτσα στην Ομόνοια...Πούτσες μπλέ φίλε Ίκαρε...Απο τις 10 που θέλουν να την κάνουν για έξω,οι 2 είναι καλές και οι άλλες για τον Καιάδα τουλάχιστον...Έτσι είναι! Γι αυτό μίλησα για τις ΚΑΛΕΣ.
Πάντα θα υπάρχουν καποια μαγαζιά που θα θέλουν να τα μασήσουν από τους μεθυσμένους που έρχονται από τα μπαρ, τα φαγάδικα και τα μπουζούκια, και κοιτάνε να τους ξεπετάξουν. Εμείς οι πελάτες πρέπει να κάνουμε εμπαργκο και να μην τσιμπάμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K