Νέα

Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η αποχη θα βοηθησει στη μειωση τιμων στον αγοραιο ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 97 74,0%
  • οχι

Ψήφοι: 7 5,3%
  • μαλλον

Ψήφοι: 18 13,7%
  • αποκλειται

Ψήφοι: 7 5,3%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως μου τη σπάει στην ιδέα ότι οι πιο πολλοι δουλεύουν 8ωρα,10ωρα,12ωρα και υπόκεινται σε κάθε λογής πιέσεις,"καψώνια",τσακωμούς,ίντριγκες και μοχθούν για αν βγάλουν 1 μισθό των 1000 ευρώ και οι πόρνες όσα βγάζει κανείς σε 1 μέρα τα βγάζουν σε λιγότερο από ώρα.

Εσύ μπορείς να την κάνεις τη δουλειά τους;
Να πάρεις 50 ευρώ για να γαμήσεις μια χοντρή άπλυτη 50άρα με μουστάκι;
Από τα 20-50 ευρώ, πόσα παίρνουν οι ίδιες; Βάλε ενοίκιο, τσατσά, κλπ που πρέπει να πληρωθούν.
Και μη μιλήσουμε για τις "πιέσεις" που έχουν δεχτεί αυτές στη ζωή τους.

Το vfm πάντως θα μπορούσε σαφώς να είναι καλύτερο.

Επισκέπτης
Επειδη αρχισε και στο θεμα "Ανεξαρτητες" συζητηση απο καποιους "τεχνοκρατες" για τις τιμες ("ετσι ειναι η αγορα", "θελετε να γαμησετε μοντελα με 20 ευρω" κλπ), να πω οτι συμφωνω με τον Ροκαβλον και να παραθεσω το δικο μου ποστ, που θαφτηκε μεσα στον "αυθορμητο" χαβαλε...
Βλέπω κι εγώ ότι το ίδιο θέμα συζητιέται σε δέκα διαφορετικά σημεία του site.
Ας μαζευτούμε εδώ καλύτερα.

Επισκέπτης
Βλέπω κι εγώ ότι το ίδιο θέμα συζητιέται σε δέκα διαφορετικά σημεία του site.
Ας μαζευτούμε εδώ καλύτερα.
Τύπε,δηλαδή πόσο θες να πέσουν οι τιμές στα δέλα του 10ρικου που πας;
Μήπως να μαμείς και τσάμπα επειδής είσαι κι ομορφόπαιδο;

Επισκέπτης
ρόκαβλον ακόμα και αν συμφωνώ με αυτα που λές (που συμφωνώ στην γενικότερη ιδέα της μείωσης των τιμών) θα ήθελα να σου επισημάνω κάτι. Εμείς ως καταναλωτές/πελάτες δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να καθορίσουμε τον τιμοκατάλογο των στούντιο. Γιατι όπως βγαίνεις και λές τον δικό σου τιμοκατάλογο μπορει η κάθε κοπέλα/υπευθυνη να σου πετάξει επειχειρηματα γιατι πρέπει να είναι ακριβότερα.  :( Εμείς όμως καθορίζουμε με την στάση μας αν συμφωνούμε η όχι.
Συμφωνώ, αλλά πριν καθορίσει ο καθένας οποιαδήποτε στάση θέλει για τον εαυτό του, καλό είναι μέσω συζήτησης να ενημερωθούμε για να μην πιανόμαστε κορόιδα ή να μην φαινόμαστε βλάκες.
Μπορεί εγώ για παράδειγμα να ωρύομαι ότι οι τιμές των στούντιο πρέπει να πέσουν κατά τό ήμισυ και και και αλλά τελικά μέσα από τη συζήτηση να διαπιστώσω οτι μου είχαν διαφύγει κάποιες λεπτομέρειες και κακώς είχα τις απόψεις που είχα.

Απλά κατάλαβε οτι η κάθε κοπέλα κοστολογεί τον εαυτό της όσο θέλει. Εγώ ως πελάτης αποφασίζω αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει και άν όχι μπορώ να βρώ μια καλύτερη προσφορά. Παζάρια δεν κάνω γιατι μαζι με το παζάρεμα της τιμής, γίνεται και παζάρεμα της προσφερόμενης υπηρεσίας. Απο 'κεί και ύστερα αν κάποια θεωρεί οτι χάνει πελάτες ας το χειριστεί όπως θέλει: να μειώσει την τιμή της ή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες ή ότι αλλο πιστευει οτι θα φέρει κόσμο.
Μα φίλε μου αυτές που καθορίζουν την τιμή τους είναι οι ανεξάρτητες. Εγώ μίλησα καθαρά για στούντιο όπου οι κοπέλες είναι υπάλληλοι και εργάζονται κάτω από το τιμολόγιο που επιβάλλει το ίδιο το μαγαζί.

Επισκέπτης
Τσάμπα με τίποτα φίλε μου. Μερικές είναι τόσο σαύρες που απαιτείται να με πληρώσουν... :sunglasses:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ελα ντε! Δλδ μιλάμε για εκμετάλλευση των εργατριών του έρωτα.

Αμα δεν έχετε ρε τσίπηδες μη γαμείτε , έλεος!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Όταν μιλάμε για εκατομμύρια ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, μην ακούω ότι δεν μπορούν να ρίξουν τις τιμές...Αλλά δεν πειράζει.Είναι απλά θέμα ψαξίματος και γούστου.Να βρεις ένα καθαρό, αξιοπρεπές μπουρδέλο με πολύ καλές υπηρεσίες.Μετά όταν τις αναγκαστείτε να τις ΄ριξετε, μην πείτε κιόλας ότι το κάνατε για μας! Χ στα στούντιο μέχρι νεωτέρας...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Σιγα μωρη κοτα που θα μας πεις ποσο ειναι η σωστη ταριφα.
Αντε και γαμησου που εχεις και αποψη για το θεμα ζωο!

Όπα... μάλλον έχουμε κι άλλη Ελλεηνίδα που η κρίση την έβγαλε στο κλαρί :2funny:
Αλλο ενα μπαζο για να αποφευγεις στις μπουρδελοτσαρκες σου τυπε μου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ενταξει ρε τυποι κι εγω θα ηθελα να ταν και τσαμπα που λεει ο λογος τα μπουρδελα, αλλα μην τρελλαθουμε, ειναι ηδη παμφθηνο το μουνι στην Ελλαδα, με 10 ευρω γαμας, ποσο πια να πεσει? Εδω για καφε/ποτο πας και σου ερχεται πιο ακριβα  :S

Επισκέπτης
Ρε για τα στούντιο λέω :s&m_3:
Τα μπουρδελάκια μια χαρά είναι στα 10, 15 και 20 ευρά!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Δεν είπαμε για μειώσεις στου 10αρικου.Στου 50ρικου λέμε...Και μην ακούω για εκμετάλλευση και τέτοια.Γιατί τέτοια είναι το 10% και ούτε του κλάδου.Εγώ μία χαρά τις βλέπω τις εργάτριες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε για τα στούντιο λέω :s&m_3:
Τα μπουρδελάκια μια χαρά είναι στα 10, 15 και 20 ευρά!

Συγγνωμη δεν το διαβασα απο την αρχη το θεμα, λαθος μου. Για τα στουντιο παντως στα αρχιδια μου, σαμπως παταω και ποτε, ειναι εντελως υπερεκτιμημενα.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Που θα πάει ???  άμα πέσει η δουλειά στο 50% και βάλε και για αρκετό χρονικό διάστημα....ε τι στο διάολο?? Πόσο θα τις κρατήσουν τις τιμές???

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε να γαμείτε στα μπουρδελάκια ρε τύποι να πούμε. Αφού υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια τι σας έπιασε η πρεμούρα για τις τιμές.

Α και Μάριε σάλτα και γαμήσου ρε καρμίρη!  :birdman: Ωπ! ξέχασα δεν έχεις δεκάρικο :jerking:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αμανίτα, εσένα πάντως ούτε να με πληρώνανε...Και κόψε τα βρισίδια γιατί θα φας μπαν

Επισκέπτης
Συγγνωμη δεν το διαβασα απο την αρχη το θεμα, λαθος μου. Για τα στουντιο παντως στα αρχιδια μου, σαμπως παταω και ποτε, ειναι εντελως υπερεκτιμημενα.
Άει γεια σου :2funny:
Ούτε εμένα με ένοιαζε αλλά επειδή είμαι ένας ενοχλητικός μπάσταρδος, έβγαλα ακόμη και τιμοκατάλογο :grin:

Η κοροϊδία είναι κοροϊδία ανεξαρτήτου περιόδου και η τιμολογιακή πολιτική των στούντιο είναι υποτιμητική για τον πελάτη με το να του πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσχετα αν αγοράζει ή όχι, η αισχροκέρδεια είναι γεγονός.
Η αναφορά μου στην κρίση ήταν για να συμπεράνω πως εφόσον τώρα ισχύει αυτό το χάλι, φαντάσου που μπορεί να φτάσει αν δεν διανύαμε δύσκολη περίοδο.

Τα μπουρδέλα κοστίζουν 10,15 και 20 ευρώ. Κανείς δεν μίλησε για τέτοιες τιμές σε στούντιο, αλλά όπως δεν χρειάζεται να είμαστε του βάθους ας μην είμαστε ούτε του ύψους.
Κατ' αρχήν υπάρχουν όλες κι όλες τέσσερις υπηρεσίες. Απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Όχι! Το ισπανικό δεν είναι υπηρεσία.
Όχι! Το 69, το 76 και το 94 δεν αποτελούν υπηρεσίες. Ούτε το 394...
Όχι! Το μασάζ είναι μια μαλακία και μισή γιατί όλοι ξέρουμε ότι το τρίψιμο δύο λεπτών στην πλάτη δεν είναι μασάζ.
Όλα τα παραπάνω, εφόσον δεν είναι υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνονται στο απλό πρόγραμμα.
Κι ερχόμαστε τώρα στο να το τιμολογήσουμε.
Στο Μεταξουργείο, το απλό πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ, στα κάπως καλύτερα μαγαζιά 15 ενώ στη Φυλής που είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες, κοστίζει 20.
Και πάμε στο στούντιο που μου το κοστολογούν 50! Ορίστε; 150% πάνω από το πιο ακριβό μπουρδέλο; Γιατί; Επειδή έχουν καλά δωμάτια και καθαρίστριες κλπ κλπ θα μου πεις. Μα τότε κοστολογούν αυτές τις ανέσεις 30 ευρώ! Σκέψου, περισσότερα και από την υπηρεσία καθεαυτή!
Αυτό είναι αισχροκέρδεια.
Το απλό πρόγραμμα πρέπει να κοστίζει όσο το ακριβό μπουρδέλο συν ένα ποσό που δικαιολογεί τις ανέσεις. Ε 50% παραπάνω στο εικοσάευρο είναι υπεραρκετό για να τα δικαιολογήσει. Εδώ το πεντάστερο ξενοδοχείο από το τετράστερο δεν κοστίζει 50% παραπάνω, ενώ σε ένα γαμιστροξενοδοχείο να πας για τρεις ώρες και όχι για 10 λεπτά, 20 ευρώ δίνεις και ξοδεύεις νερό, ρεύμα, κωλόχαρτο, πετσέτες, σεντόνια κλπ κλπ.
Άρα μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε το απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μερικά στούντιο το 'χουν εφαρμόσει παρεμπιπτόντως.
Και όπως κοστίζουν 10 ευρώ επιπλέον η καθαριότητα και οι πετσέτες, έτσι κοστολογούνται και τα επιπλέον προγράμματα. 10 ευρώ το καθένα.
Άρα αν θες φουλ πρόγραμμα πληρώνεις 60 ευρώ και είσαι κύριος, το οποίο αντιστοιχεί σε 300% της τιμής του μπουρδέλου. Ε μην μου πείτε ότι είναι λίγα. Οτιδήποτε πάνω απ' αυτά είναι σιχαμερή αισχροκέρδεια και αηδιαστική κοροϊδία!
Τώρα για βιτσιόζικα γούστα κλπ κλπ, δεν ξέρω τι καλά, καλά εμπεριέχουνε και δεν τα βρίσκουμε στα μπουρδέλα, οπότε γι' αυτά ας εκφέρει άποψη κάποιος γνώστης του αντικειμένου.
Ρεζουμέ λοιπόν.
α) Απλό πρόγραμμα 30 ευρώ. Εμπεριέχονται, ισπανικό, 69 και όλες, όλες, μα όλες οι στάσεις (αν κουράζεσαι κυρία μου να ανεβαίνεις από πάνω, πήγαινε καλύτερα στο Φωκαίας 19 να κάνεις παρέα στη Ρωξάννα που είναι ευαισθητούλα).
β) Ελεύθερο στοματικό +10, άρα 40 ευρώ.
γ) Τελειωτικό 50 ευρώ επειδή προϋποθέτει το ελεύθερο στοματικό αναγκαστικά.
δ) Πρωκτικό +10 επιπλέον του απλού, άρα 40 ευρώ για όποιαν κάνει φυσικά.
ε) Πλήρες πρόγραμμα 60 ευρώ που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω.
Από 'κει και πέρα, γλωσσόφιλα, γλειφοκωλάδες, ποδολαγνείες κλπ, ας κανονίζονται σε κάθε περίπτωση με τις κοπέλες που τα παρέχουν.
Επίσης, εννοείται ότι το στούντιο πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο κοπέλες σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παρτούζα, όπου η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.
Αυτά για την ώρα...
Σου φαίνονται τραγικά φίλε saruman; :)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αμανίτα, εσένα πάντως ούτε να με πληρώνανε...Και κόψε τα βρισίδια γιατί θα φας μπαν

Σου ζήτησα να με γαμήσεις και το ξέχασα? Αν ναι γράψε άκυρο .

edit: και πότε σε έβρισα ρε σπασαρχίδη δλδ? :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom