Νέα

Μέγιστο ύψος εμβάσματος στο εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Πώς είναι δυνατόν να είναι ένα νόμισμα τόσο αξιόπιστο τη στιγμή που αν κάποιος επενδύσει σε εξοπλισμό μπορεί να παράγει και ο ίδιος? Μπορεί να είναι αφελής η ερωτησή μου άλλα πιθανά να είναι διαβλητό κάτι τέτοιο.
Επειδή αν επιχειρήσει κάποιος να χακάρει τον αλγόριθμο του mining για να παράγει περισσότερα bitcoins από ό,τι προβλέπεται, οι υπόλοιποι εκατομμύρια κόμβοι του δικτύου θα εντοπίσουν το σφάλμα. Πρέπει να διαβάσεις περισσότερο για το πως λειτουργεί το bitcoin.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Τα ελληνικά pools και τα ΑΤΜs θες να μου πεις ότι πουλάνε τα bitcoins στην τιμή market; Ή ότι τα ΑΤΜ δεν έχουν μια 5% προμήθεια; Πού είμαι λάθος;

Ψάξτο λίγο φίλε μου. Τώρα βαριέμαι να σου εξηγώ γιατί θα ανοίξω μια συζήτηση χωρίς τέλος.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Επειδή αν επιχειρήσει κάποιος να χακάρει τον αλγόριθμο του mining για να παράγει περισσότερα bitcoins από ό,τι προβλέπεται, οι υπόλοιποι εκατομμύρια κόμβοι του δικτύου θα εντοπίσουν το σφάλμα. Πρέπει να διαβάσεις περισσότερο για το πως λειτουργεί το bitcoin.

Σωστός. Να τονίσουμε πως το bitcoin ΔΕΝ κατάσχεται, ΔΕΝ δεσμεύεται, ΔΕΝ ελέγχεται, ΔΕΝ πλαστογραφείται, ΔΕΝ γνωρίζει σύνορα, ΔΕΝ εντοπίζεται, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ....

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είναι για να κάνουμε επενδύσεις, αλλά για να κάνουμε πληρωμή κάπου μέσα σε 1-2-3 μέρες.Είναι νευρικό νόμισμα με διακυμάνσεις.

Επισκέπτης

Δηλαδή ένας αλγόριθμος mining καθορίζει τον ρυθμό παραγωγής bitcoins. Είναι κατατεθημένος κάπου στη Ζυρίχη σε χρηματοκιβώτιο και τον φυλάνε φρουροί ή ο δημιουργός του (ή άλλος) μπορεί να τον αλλάξει κάποια στιγμή?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Δηλαδή ένας αλγόριθμος mining καθορίζει τον ρυθμό παραγωγής bitcoins. Είναι κατατεθημένος κάπου στη Ζυρίχη σε χρηματοκιβώτιο και τον φυλάνε φρουροί ή ο δημιουργός του (ή άλλος) μπορεί να τον αλλάξει κάποια στιγμή?

Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα, κάτσε και διάβασε τα, επίσης υπάρχουν βίντεο στο youtube.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Ρε τύπε, αν ο δημιουργός του bitcoin (που δεν είμαστε σίγουροι ποιος είναι) του καβλώσει μια μέρα να αλλάξει τον αλγόριθμο, θα πρέπει με κάποιο μαγικό τρόπο να ενημερωθούν όλα τα λογισμικά που κάνουν mining αυτή τη στιγμή. Και άντε, έστω ότι αρχίζουν να 'κόβονται' ανεξέλεγκτα bitcoins ξαφνικά. Αυτό που φοβάσαι, μην χαθούν από προσώπου Γης τα νομίσματα δε θα συμβεί.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• HeritageExamplePhoto1.jpg
    HeritageExamplePhoto1.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
  • HeritageExamplePhoto2.jpg
    HeritageExamplePhoto2.jpg
    913 KB · Εμφανίσεις: 60

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Για τους άπιστους, απο το στόμα του Ομπάμα:
"Το Bitcoin είναι μια Ελβετική οφσόρ στην τσέπη σου"

Επίσης το Ebay θα βάλει το bitcoin σαν νόμισμα συναλλαγής σύντομα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.222
Πόντοι
22.785
..........

..... χιλιάρικο , έστειλα τήν τρίτη στή Ζυρίχη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Τελικά μάγκες σήμερα κατάφερα να στείλω 2000 ευρώ στο kraken, πάνω από το όριο των capital controls δηλαδή. Μάλιστα στο τελευταίο βήμα της μεταφοράς στο e-banking έλεγε, αν κατάλαβα καλά, ότι έχω 3000 περιθώριο περίπου. Επομένως τα 1000/μήνα παίζει όντως να ισχύουν, μόνο όταν έχει εξαντληθεί το όριο της τράπεζας.

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
341
Πόντοι
21
Τελικά μάγκες σήμερα κατάφερα να στείλω 2000 ευρώ στο kraken, πάνω από το όριο των capital controls δηλαδή. Μάλιστα στο τελευταίο βήμα της μεταφοράς στο e-banking έλεγε, αν κατάλαβα καλά, ότι έχω 3000 περιθώριο περίπου. Επομένως τα 1000/μήνα παίζει όντως να ισχύουν, μόνο όταν έχει εξαντληθεί το όριο της τράπεζας.
Το έγραψα και πιο πάνω αλλά χάθηκε ανάμεσα στα bitcoin. Έχεις περιθώριο 3000 γιατί μάλλον έχουν μπει στο λογαριασμό 3000 απευθείας απ' το εξωτερικό. Αυτό είναι νέο χρήμα που αποκτήθηκε μετά την εφαρμογή των capital controls και μπορείς να το ξαναστείλεις έξω ατόφιο όπτε θες.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Έως χιλιάρικο χωρίς καμιά διαδικασία (βέβαια, προσοχή, αν βάζετε κάθε μήνα ένα χιλιάρικο και το βγάζετε πάραυτα, θα σας τσιμπήσουν για πόθεν έσχες). Αν υπάρχουν εισροές από το εξωτερικό, το όριό ανεβαίνει ισόποσα. Για κάθε παραπάνω από 1000 ευρώ ποσό, χρειάζεται αίτημα στην τράπεζα το οποίο εξετάζεται (πχ. αν έχεις τιμολόγιο προμηθευτή εξωτερικού, αν μεταφέρεις χρήματα για σπουδές, ιατρικά κλπ.). Εναλλακτικά, όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω (λογαριασμοί έμπιστων τρίτων, αναλήψεις από καταστήματα εξωτερικού κλπ.). Επειδή κάνω πολύ συχνά καταθέσεις έξω, ποτέ ως τώρα δεν μου έχει δημιουργηθεί θέμα με "κόφτη" ένεκα ορίου της τράπεζας. Περί μπιτκόιν δεν έχω ιδέα και δεν θέλω να μάθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom