Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και μια ερωτηση παιδες... απο που τον μετραμε;;;;;;;;;;
αποριας ΑΞΙΟΝ.

Νομίζω αναφέρθηκε σε παλιότερο post. Τον μετράμε από την επάνω μεριά, ξεκινώντας από επάνω προς τη βάση. Μην μετρήσουμε και τα αρχίδια στο μήκος ε?     :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λολο κ ακατανομαστος +13,απολυτα σωστοι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σωστα τα παιδια,αυτα περι κατωτατου οριου περιμετρου πουτσου που αναφερθηκαν ειναι υπερβολες..ισως ισχυουν για τη περιμετρο του πορτοφολιου..

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Keyser όλα αυτά καλά που λες και κατανοητά.Τον ψυχολογικό τομέα τον λαμβάνεις υπόψιν?

Συμφωνώ στα παραπάνω για μέγεθος και πάχος κτλ, όταν γαμάς μια γκόμενα σε one night stand,ή πουτάνες κτλ. Όταν η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί σου, τη φιλάς στο μάγουλο και χύνει. Μια κοπέλα που είχα, έχυνε συνέχεια ότι και να έκανα. Ο ψυχολογικός τομέας παίζει τεράστιο ρόλο και για τον άνδρα και για τη γυναίκα.

Και δεν τα λεώ αυτά λόγω μεγέθους  :cheesy:

Δεν διαφωνο καθολου ;) συγκεκριμένα η λεκτική προετοιμασία πριν το sex και τα βρώμικα λόγια κατα την διαρκεια στου ερωτα είναι από τα αγαπημένα μου ;)

Όσο για το εάν μετράει δεν μετραει καθολου το μέγεθος θα προτείνω κάτι που έχω αναφέρει και σε ένα άλλο forum.... όταν κάνετε sex με την κοπέλα σας βαλτε τις παλάμες σας ανοιχτές κάθετα στο πέος σας αριστερά και δεξιά ώστε να κλέψετε μερικά εκατοστά από το μήκος σας... σε doggie style για ευκολία... μετά από 15 λεπτά και εκεί που δεν περιμένει βγάλτε τα χερια σας και συνεχίστε κανονικά με όλο το μήκος σας .... μήπως θα αντίδραση διαφορετικά ;)
Το άλλο με ένα μεγάλο dildo(δονητή) και ειδικά ένα μεγαλύτερο από εσάς δεν σας το προτείνω γιατί προβλέπω να θιχτεί ανεπανόρθωτα ο εγωισμός σας βλέποντας την αντίδραση τις κοπέλας σας με αυτό μέσα της ;)

Είπαμε το μέγεθος δεν μετράει .... ούτε η αντοχή (>45 λεπτά σε γρηγορο ρυθμο) ούτε η τεχνική ...  ;)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Στον έρωτα και στις πωλήσεις, η υπερβολή στην τεχνική μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στον έρωτα και στις πωλήσεις, η υπερβολή στην τεχνική μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.

ασφαλώς... τι χειρότερο για κάποια να κάνει ερωτα με έναν που μετράει κάθε κίνηση του σαν μηχανικός .. θέλει συναίσθημα  όχι μηχανικές κίνησης και συνεχής προσπάθεια να δώσουμε έναν οργασμό σε κάποιαν ;) Συγκερκιμένα εάν πάμε έχωντας μονο αυτό στην σκέψη τότε μάλλον δεν θα το πετύχουμε .. ειδικά σε μια μακροχρόνια σχεση ;)

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια τι να το κανεις το μεγεθος αν δεν νιω8εις να το χρησιμοποιησεις???? :rockon: :rockon:

Προφανώς δεν σου έχει τύχει άντρας με ανύπαρκτο εργαλείο.  :2funny: Όποια την έχει πατήσει, βλέποντας την ψηφοφορία, ανακράζει "ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ". Τα άλλα φτιάχνουν.

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω με 12cm δεν μπορώ δηλαδή να ικανοποιήσω γυναίκα?

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Μισό να πάρω χάρακα  :tooth:

Ανύπαρκτο είπα βρε, μήπως έχεις πρεσβυωπία; μιλάω για κάτω από 10. Κι αλλίμονο, εντάξει, σίγουρα υπάρχουν άντρες που τον έχουν κούτσικο, οι οποίοι θέλω να πιστεύω πως έχουν αναπτύξει κι εξελίξει τεχνικές ώστε να απολαμβάνει το σεχ, αλλά εδώ μιλάμε για προτιμήσεις.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Τώρα διάβασα την κριτική σου για το μπουρδέλο στην Πιπίνου 54.Για διευκρίνισε μας,το τραβέλι σου τον "φόρμαρε";Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή...
Όσον αφορά την ερώτηση σου αν μπορείς να ικανοποιήσεις γυναίκα,δε θα σου απαντήσω,διότι απ'ότι κατάλαβα,εσύ θέλεις να είσαι στη θέση της γυναίκας :)

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η αλήθεια είναι οτι πέρα από το μέγεθος, σημασία έχει να εξιτάρεις τη γυναίκα και εγκεφαλικά. Αυτή η εκδοχή με συμφέρει μιας και τον έχω μικρό..  :idiot:

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν με χαλάει να ειμαι στο ρόλο της γυναίκας, απλά μου αρέσει να πηγαίνω και με γυναίκες..

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

φιλε,τουλάχιστον δεν θα έχεις πρόβλημα σε anal sex λόγο μεγέθους...... σε στοματικό δεν θα νιώθεις συνεχεια τους φρονιμiτες τις άλλης :cussing:... επιπλέον θα σου ρουφάει όλο σου το μήκος όχι μέχρι λίγα εκατοστά κάτω από την βάλανο.

δες το θετικά και μάθε καλή τεχνική(+στοματικο) αλλα μην μείνεις σε αυτο ;)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μπορεί να έχεις μικρό πέος,αλλά ο πρωκτός σου θα είναι σαν το ηφαίστειο της Έτνα  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε,τουλάχιστον δεν θα έχεις πρόβλημα σε anal sex λόγο μεγέθους...... σε στοματικό δεν θα νιώθεις συνεχεια τους φρονιμiτες τις άλλης :cussing:... επιπλέον θα σου ρουφάει όλο σου το μήκος όχι μέχρι λίγα εκατοστά κάτω από την βάλανο.

δες το θετικά και μάθε καλή τεχνική(+στοματικο) αλλα μην μείνεις σε αυτο ;)

Σε ευχαριστώ KeyserSoze31 για τη συμπαράσταση..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι το πιο σημαντικο ειναι να "φτιαχνεις" ψυχολογικα την γυναικα......γιατι κακα τα ψεματα οι γυναικες ερεθιζονται με το μυαλο τους......και επισης πολυ σημαντικο ειναι το "παιχνιδι" στο σεξ......μου εχει τυχει να'μαι με μια γκομενα και να "παιζουμε"(γλωσσοφιλα,αγκαλιες,γλυψιματα....)και μολις τον "ακουμπησα" τελειωσε!!!!σ'αυτην την περιπτωσηειτε τον εχεις 10cm ειτε 30,δεν παιζει ρολο!!!η αποστολη εξετελεσθη!!!

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτα περι κατωτατου οριου περιμετρου πουτσου που αναφερθηκαν ειναι υπερβολες..ισως ισχυουν για τη περιμετρο του πορτοφολιου..

εάν παρατήρησες έγραψα κολπικός οργασμός όχι κλειτορικος ...

κολπικός>κλειτορικος ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
και τα δυο μετρανε ισως λιγο παραπανω η τεχνικη. ειναι βαρετο να κανεις συνεχεια το ιδιο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.243
Πόντοι
22.785
Παιδες. καυλωσαμε με τα μακρυτα... αντε παμε για
μπανιο να δουμε κανενα κολι και να σκευθουμε οτι τον χωνουμε