Και μια ερωτηση παιδες... απο που τον μετραμε;;;;;;;;;;
αποριας ΑΞΙΟΝ.
Νομίζω αναφέρθηκε σε παλιότερο post. Τον μετράμε από την επάνω μεριά, ξεκινώντας από επάνω προς τη βάση. Μην μετρήσουμε και τα αρχίδια στο μήκος ε?
Και μια ερωτηση παιδες... απο που τον μετραμε;;;;;;;;;;
αποριας ΑΞΙΟΝ.
Keyser όλα αυτά καλά που λες και κατανοητά.Τον ψυχολογικό τομέα τον λαμβάνεις υπόψιν?
Συμφωνώ στα παραπάνω για μέγεθος και πάχος κτλ, όταν γαμάς μια γκόμενα σε one night stand,ή πουτάνες κτλ. Όταν η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί σου, τη φιλάς στο μάγουλο και χύνει. Μια κοπέλα που είχα, έχυνε συνέχεια ότι και να έκανα. Ο ψυχολογικός τομέας παίζει τεράστιο ρόλο και για τον άνδρα και για τη γυναίκα.
Και δεν τα λεώ αυτά λόγω μεγέθους
Στον έρωτα και στις πωλήσεις, η υπερβολή στην τεχνική μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.
Ρε παιδια τι να το κανεις το μεγεθος αν δεν νιω8εις να το χρησιμοποιησεις????
Εγω με 12cm δεν μπορώ δηλαδή να ικανοποιήσω γυναίκα?
φιλε,τουλάχιστον δεν θα έχεις πρόβλημα σε anal sex λόγο μεγέθους...... σε στοματικό δεν θα νιώθεις συνεχεια τους φρονιμiτες τις άλλης ... επιπλέον θα σου ρουφάει όλο σου το μήκος όχι μέχρι λίγα εκατοστά κάτω από την βάλανο.
δες το θετικά και μάθε καλή τεχνική(+στοματικο) αλλα μην μείνεις σε αυτο ;)
Μπορεί να έχεις μικρό πέος,αλλά ο πρωκτός σου θα είναι σαν το ηφαίστειο της Έτνα
αυτα περι κατωτατου οριου περιμετρου πουτσου που αναφερθηκαν ειναι υπερβολες..ισως ισχυουν για τη περιμετρο του πορτοφολιου..