Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και ΟΧΙ μόνο... portal το έχουμε κάνει το site, με δεκάδες κατηγορίες Θεμάτων επί παντώς επιστητού :)
Ορεξη να'χει κάποιος να ψάχνει + να διαβάζει (κι εν συνεχεία, να συμμετέχει κι όλας) !!!

Ναι αλλα......ψαχνω για σταυροβελονιες και δεν βρισκω ρε γαμωτο!  :rockon:  :grin:
Ας ανοιξει καποιος ενα θεμα!  :rolleyes:

beetlejuice

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νέαρχε ό,τι θεώρησες σαν αδικία, με τον τρόπο που απάντησες, θεώρησε ότι το παίρνω πίσω (την πρόκληση αδικίας)

Απλώς μου φαίνεται απίστευτο αυτό που ανέφερες για την έρευνα εκείνη.

Περί των Ιαπώνων, τι να πω, οι Ιάπωνες στις τσόντες φαίνεται να το έχουν πραγματικά μικρό.
Οι Βορειοευρωπαίοι φαίνεται να τον έχουν ίσιο και μακρυ. (στις τσόντες πάλι)
Οι έλληνες (εχω χρόνια να δω τσόντα ελληνικη ) αν θεωρήσω οτι είμαι τυπικό δείγμα ελληνα, εχουν γαμψό εργαλείο και αρκετά  χοντρό. Μήκος, ε ας μην λεμε τα πάντα, αλλα όχι δεν ειμαι 20+ . χμμ ουτε και 15- είμαι όμως . Πφφ θα με κάνετε να το μετρήσω και ντρέπομαι χαχα.

Να κάνω και μια χαζή ερώτηση? Πως και υπάρχουν γυναίκες posters σε αυτό το forum? Βασικά πως και κάνανε κλικ στο forum αφότου είδαν οτι το site είναι (στην αρχική σελίδα) για κριτική οίκων ανοχής/ studio/ klp ? Λογικά μια γυναίκα δεν θα έμπαινε στον κόπο. Χμμ εκτός αν την έπιασε περιέργεια, δλδ όλες? ¨)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
ego sta 14 ton eixa 15 cm , 12 cm den thimame pote ton eixa , kai iparxun enilikes me 12 cm ?

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.531
Πόντοι
5.956
σημειωνω οτι μετραμε απο πανω,στην αμερικη λενε οτι ο μεσος ορος μηκους ειναι 5,5 ιντσες δηλαδη 14εκ

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημειωνω οτι μετραμε απο πανω,στην αμερικη λενε οτι ο μεσος ορος μηκους ειναι 5,5 ιντσες δηλαδη 14εκ

Σωστός,

1)Ιατρικός για να μέτρησεις σωστά το μήκος(και να συγκινείς το μέγεθος σου με τις περισσότερες έρευνες) το μετράς από επάνω κατά μήκος tοy dorsal vein και μέχρι την βάση ... όχι στο πλάι ή από κάτω που κάνουν οι περισσότερη εδώ μέσα ;) Το θεϊκό είναι ότι αρκετοι μετράνε ξεκινώντας από τον πρωκτό .. :2funny:

2)Mε τον παραπάνω σωστό τρόπο μετρήματος επίσημος ο μέσος ορος μήκος στην ελλάδα είναι ΜΟΝΟ 13,2cm... από τους χαμηλότερους στην Eυρώπη  ;) Στατιστικώς κάποιος με μεγαλύτερο από 23cm είναι ακριβώς 1 στους 753.786 άνδρες στην Ελλάδα.. άρα αφήστε τα παραμυθια ή μετρηστε σωστα ;)

3)όσες κοπέλες λένε ότι το μέγεθος ΔΕΝ μετράει αλλάζουν διά μαγείας τις άποψεις τους μόλις γνωρίσουν καποιον προικισμένο .- όταν το κάνουν με κάποιον με αληθινό μέγεθος πάνω από 18cm τότε δειλα δειλα αλλάζουν τροπάριο.. το έχω δει πολλές φορες  ;););) .....όσες ακόμα επιμένουν ότι δεν μετράει, απλός δεν έχουν πάει με μεγάλο μέγεθος ακόμα !!!!!!...

4) οι γυναίκες είναι από τις χειρότερες για υπολογισμό μεγέθους, παχους και απόστασεις (επιστημονικά αποδεδειγμένο)... το 15cm το κανουν εύκολα 20cm ανάλογος ποσο γουστάρουν το άτομο που είναι μαζί τους ;) ... ΔΕΝ μπορείτε να ρωτήσετε τι προτιμούν (σε cm) όταν δεν μπορούν να εκτιμήσουν μεγέθη εκ φύσεως!!!!!

5)Το πάχος και αυτό έχει τεραστια σημασία ...μην περιμένετε να δώσετε κολπικους οργασμούς σε γυναικα με >14cm περίμετρο στην μέση του πέους και περίμετρο >15.5cm στην βάση (με μηκος πανw απο 17.5cm παντα );)

6)o Rocco Siffredi ειναι 22.86cm μηκος και 16,5cm περιμετρο ... το παχος του ειναι που βοηθάει πολύ στο μέγεθος του...
100% των μεγεθών που δηλώνουν οι πορνοστάρ είναι μούφα .. κανένας από αυτούς δεν την έχει μεγαλύτερη από 25cm ...και το 95% αυτών παίζει απο τα 16 με 20 cm maximum...

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κυρίες και Κύριοι, αγαπητή Ιουλία,

Εγώ έχω να πω ότι με 18χρονα κορίτσια έχω περάσει πάρα-μα-πάρα πολύ καλά.
Αντιθέτως με κάτι 30αρες ξερόλες σιτεμένες και κομπλεξικές έχω φάει απίστευτη φόλα.

Και μια που το έφερε η συζήτηση, τουλάχιστον η δικιά μου μικρή εμπειρία έχει δείξει ότι η γριά η κότα ΔΕΝ έχει κανένα ζουμί. Το ζουμί το έχει η νεαρή – όμορφη – πλημμυρισμένη από ορμόνες κοπελίτσα. Όταν λοιπόν ακούω για 34+ και έμπειρες κρατώ μικρό καλάθι. Αυτά βέβαια ίσως να ισχύουν αντιστρόφως για τους άντρες, αυτό εσύ θα το ξέρεις καλύτερα, οπότε δεν παίρνω θέση.

Επιμένω ότι η τεχνική μαθαίνεται πολύ εύκολα. Λίγο βοηθάει η εμπειρία και πολύ περισσότερο η φαντασία και η καθοδήγηση των ενστίκτων.

Ομορφιά και νιότη να υπάρχει και τα υπόλοιπα έπονται. Τουλάχιστον όσων αφορά την επιλογή θηλυκού συντρόφου.

Α, και όσων αφορά στο μέγεθος και τι αρέσει στις γυναίκες, δεν μπορώ να ξέρω αφού γυναίκα δεν είμαι, αλλά έχει φανεί από μελέτες και ερωτηματολόγια ότι οι κοπέλες νεαρής ηλικίας (<25) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μεγάλα πέη, ενώ γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας (>35) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μικρότερα πέη, ίσως γιατί θέλουν πιο ήρεμα πράγματα λόγω του ότι οι ορμόνες τους είναι σε πιο ήρεμα επίπεδα από τις νεαρές, ή ίσως πάλι γιατί κόλπος τους να μην λιπαίνεται και τόσο καλά τόσο στις νεαρότερες.

Αυτά τα λίγα ήθελα να πω αγαπητοί φίλοι, γιατί παπαριές του τύπου «η γριά η κότα έχει το ζουμί» έχω βαρεθεί να τις ακούω από κάποιους (όχι εδώ μέσα) αλλά πολύ περισσότερο από κάποιες (όχι εδώ μέσα).

Nεαρχε,

Παρόλο που πάω μονο με 23 με 27 ετών γυναικες (είμαι 31 ) εάν κοιτάξεις ιατρικός την διαφορα τις libido γυναικας-άντρα θα διαπίστωσης ότι ενώ στους άντρες κορυφώνεται στα 18 και σιγά σιγα πέφτει μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς να μηδενιστεί ποτε..
Στις γυναίκες συμβαίνει το εξής... ξεκινα από την εφηβεία πολύ χαμηλα και κορυφώνεται στα 37 με 39(τελευταία ευκαιρία από την φύση για τεκνοποίηση) όπου μετά μειώνεται πολύ απότομα μέχρι τα 50 .
Μάλιστα στα 38 τους έχουν πολυ μεγαλύτερη λίμπιντο από τους άνδρες ιδιας ηλικιας εξού και το κέρατο σε αυτές τις ηλικίες από τις παντρεμενες;)
Επίσης λόγο ορμονών τα τοιχώματα του κόλπου στις γυναίκες λεπταίνει μετά τα 40 και νιώθουν περισσότερα στο sex ;) από τις 18αρες ;)

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καθε γυναικα ειναι διαφορετικη οποτε μην το ψαχνεις παιζουν ρολο και οι καυλες τις στιγμης. η ξεχιλωμενη πουτανα αλλα θεωρει μεγαλο κι αλλο η κανονικη γυναικα παντως στο μηκος επειδη ο κολπος δεν ειναι και πολυ βαθυς πανω απο τα 20 εκατοστα εχουν σχεδον ολες προβλημα ακομα κι οι πουτανες

οταν το πεος χτυπαει στην μητρα ,ποναει η γυναικα,αυτο εχω καταλαβει και εγω.
οι περισσοτερες νευρικες απολυξεις στο αιδειο ειναι στα ρηχα,γιαυτο και το παχος ειναι προτιμοτερο απο το μεγαλο μηκος (ανω των 15 ποντων).

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι να το κανεις το μεγεθος αν δεν νιω8εις να το χρησιμοποιησεις???? :rockon: :rockon:

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν το πεος χτυπαει στην μητρα ,ποναει η γυναικα,αυτο εχω καταλαβει και εγω.
οι περισσοτερες νευρικες απολυξεις στο αιδειο ειναι στα ρηχα,γιαυτο και το παχος ειναι προτιμοτερο απο το μεγαλο μηκος (ανω των 15 ποντων).

http://[URL unfurl="true"]www.sexualtips.net/cul-de-sac.jpg[/img[/URL]]

Εάν περνάς τα ~17,5cm σε μήκος θα αρχίσεις να χτυπάς το cul de sac που είναι πίσω από την μήτρα(πιο εύκολα προσβάσιμο από doggie style)...
[i]μαγικά πράγματα[/i] αρχίζουν να συμβαίνουν όταν χτυπάς εκείνο το σημείο ;)

παρεπιπτόντως σε αρκετές γυναίκες αρέσει να χτυπάς το cervix , την είσοδο τις μήτρας.. σε άλλες είναι παρα πολύ επίπονο όπως στην δίκια σου περίπτωση ....
Πάντως στην κοπέλα μου τώρα τρελαίνεται να τις χτυπάω το cervix... μαλλον της αρεσει ο πονος ..:P

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.531
Πόντοι
5.956
εγω παντως με 18 ακριβως βρισκω πατο σε ολες τις στασεις

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μην περιμένετε να δώσετε κολπικους οργασμούς σε γυναικα

Keyser όλα αυτά καλά που λες και κατανοητά.Τον ψυχολογικό τομέα τον λαμβάνεις υπόψιν?

Συμφωνώ στα παραπάνω για μέγεθος και πάχος κτλ, όταν γαμάς μια γκόμενα σε one night stand,ή πουτάνες κτλ. Όταν η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί σου, τη φιλάς στο μάγουλο και χύνει. Μια κοπέλα που είχα, έχυνε συνέχεια ότι και να έκανα. Ο ψυχολογικός τομέας παίζει τεράστιο ρόλο και για τον άνδρα και για τη γυναίκα.

Και δεν τα λεώ αυτά λόγω μεγέθους  :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
Το παχος ειναι η ουσια και εν συναρτηση με το 17.5
φευγη τρικλιζοντας.....ειδικα στο κουλουρακι;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
Και μια ερωτηση παιδες... απο που τον μετραμε;;;;;;;;;;
αποριας ΑΞΙΟΝ.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Οτι δώσεις θα πάρεις....
Τουτέστιν πρώτα πρέπει να είσαι διατεθιμένος να φέρεις μια γυναίκα σε κατάσταση νιρβάνας και μετά να αρχήσεις τα γνωστά περι μεγέθους κλπ.
Ολα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες που λεγονται αππ αδαεις και μονο κακο μπορει να κανουν..

Αυτα και διατελλω εν τιμή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom