Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Ναι, η θρυλικη και trailblazer Traci Lords ηταν εκει, σε δυο διαφορετικα επεισοδια/ρολους
Τελικά η Ραπουνζέλ υπήρξεΠαραθετω τι νιμου ειχε περασει απο αυτη την σειρα, οι περισσοτερες γινανε φιρμες μετα.
Η γυναικα της κωλογριας του Τζακερ
Μουνιά που ήταν μουνιά χωρίς φίλτρα και μαλακίες! Γαμώ την τρέλα μου, μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να ζήσουμε ξανά τέτοιες εποχέςΠαν
Παντυχερε, πρωτον αυτη η σειρα με αυτο το σεναριο σημερα δεν θα επιζουσε ουτε ενα επεισοδιο, θα τους την πεφτανε οι καθε λογης political correct (my ass), τα φασιστακια οι lgbt, κτλ. Ειμαστε τυχεροι οσοι ζησαμε εκεινη την περιοδο αναμενοντας καθε ευδομαδα νεο επεισοδιο, ισως τοτε δεν πολυπιαναμε το χιουμορ της σημερα ομως το εκτιμουμε και την εχουμε (εγω τουλαχιστον) ως την κορυφαια κωμικη σειρα ever. O Al Bundy ηταν ειναι και θα ειναι το απολυτο αρσενικο του αιωνα, οποιος εχει παντρευτει τον εκτιμα ακομα περισσοτερο. Δευτερο, ολες αυτες οι bimbo ειχαν φυσικα προσοντα διοτι τοτε δεκαετια 90 ηθελες πολλα φραγκα για πλαστικες, botox ( αν υπηρχε τοτε), σιλικονες κτλ. Οσοι ηταν φιρμες τοτε ¨καλοπερναγαν", ιδιως αυτο το χομπιτ ο David (Bud) το τι νιμου περασε μιλαμε....Μουνιά που ήταν μουνιά χωρίς φίλτρα και μαλακίες! Γαμώ την τρέλα μου, μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να ζήσουμε ξανά τέτοιες εποχές?!
H Κέλυ Ράσσελ. Γιατί; Τι το ιδιαίτερο έχει;Ποιος μαγκας θα βρει ποια ειναι αυτη
Επειδη ειναι πιτσιρικα εκει και οι πολλοι την ξερουν απο το the americansH Κέλυ Ράσσελ. Γιατί; Τι το ιδιαίτερο έχει;
Με θύμισε τον Θανάση Βέγγο με το μυθικό.."Μανουλαααα"!!!!.
Σιλικονιτσα;Krista Allen ( οι μυστες ξερουν....)
Το παιδί σίγουρα έμαθε μπαλιτσα με το μιλφ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
milfaρα της εποχης που την επεφτε και τελικα εκανε γκομενο τον κοντο