Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.491
Πόντοι
5.956
οσο αφορα το ειδος του οργασμου ξερω λογω εμπειριας οτι καποια που ειναι κολπικη φθανει με οποιοδηποτε μεγεθος, αντιστοιχα καποια που ειναι κλειτοριδικη δεν χυνει ποτε χωρις παραλληλο ερεθισμο της κλειτοριδας ανεξαρτητως μεγεθους.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο κανόνας καί η επιλογή είναι: ΕΡΓΑΤΗΣ ή ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Παιδες. καυλωσαμε με τα μακρυτα... αντε παμε για
μπανιο να δουμε κανενα κολι και να σκευθουμε οτι τον χωνουμε
αντε καλο απογευμα ρεμαλια............ :2funny: :2funny: :2funny:

Ολα θέμα μυαλού (κυρίως με τις γυναίκες). Με ρέγουλο και υπομονή, φτάνει η στάμνα στην πηγή!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.025
Πόντοι
22.785
με 9.7 τι παιζη;;;;;;;;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ολα θέμα μυαλού (κυρίως με τις γυναίκες). Με ρέγουλο και υπομονή, φτάνει η στάμνα στην πηγή!
Πρωτα το μυαλο και μετα καλο σπατουλαρισμα (γλυφομουνι)να σπαρταραη σαν το ψαρι να μην θυμαται  ποσες φορες ηρθε σε οργασμο,και το μεγεθος παιζη και αυτο τον ρολο του, με ρεγουλο και υπομονη γινεται τι κωλι μουνι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σωστα τα παιδια,αυτα περι κατωτατου οριου περιμετρου πουτσου που αναφερθηκαν ειναι υπερβολες..ισως ισχυουν για τη περιμετρο του πορτοφολιου..
Αυτά τα λένε όσοι έχουν περίμετρο σαν το μικρό μου δαχτυλάκι μεσιέ...
Για μένα η περίμετρος είναι πιο σημαντική από το μήκος εκτός αν μιλάμε για ακραία πράγματα (να θέλεις μικροσκόπιο)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τι έγινε κορίτσια, πάλι πούτσες ονειρεύεστε βραδιάτικα? :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ναι, και τώρα που πετάχτηκες σαν πούτσα, για πες;  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Να πω τι? :think:
Αυτές είναι γυναικείες ερωτήσεις αφού εσείς ασχολείστε με πούτσες.
Αν απαντούσα υποθετικά θα έλεγα και τα 2 γιατί αυτό το ερώτημα μου φαίνεται παραλλαγή του ποσότητα vs ποιότητα. :dunno:

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και εσείς μικρόν τον έχετε παιδιά μου ε?
Λέμε τεχνική για να παρηγοριόμαστε? :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Αυτά τα λένε όσοι έχουν περίμετρο σαν το μικρό μου δαχτυλάκι μεσιέ...
Για μένα η περίμετρος είναι πιο σημαντική από το μήκος εκτός αν μιλάμε για ακραία πράγματα (να θέλεις μικροσκόπιο)
Αναφερομουν γενικα στο μεγεθος,οχι μονο στην περιμετρο,αλλα δε το συνεχιζω γιατι σε λιγο θα πεις οτι πασχω απο νανοφαλια.

Υ.Σ. Το ειχα καταλαβει οτι σου αρεσουν οι χοντρες πουτσες...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αναφερομουν γενικα στο μεγεθος,οχι μονο στην περιμετρο,αλλα δε το συνεχιζω γιατι σε λιγο θα πεις οτι πασχω απο νανοφαλια.

Υ.Σ. Το ειχα καταλαβει οτι σου αρεσουν οι χοντρες πουτσες...
Αααχαχαααα, μερσί :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Όχι ρε, δεν ήθελα να σου κάνω επίθεση, αφορμή πήρα από αυτό που είπες.
Πάντως το μέγεθος γενικά μπορεί να μην είναι καθόλου ίσα κατανεμημένο, δηλαδή έχω δει και "σκουπόξυλα", πολύ μακριά αλλά από πάχος κλάφ'τα, και (λίγο πιο σπάνιο αυτό) πολύ χοντρά αλλά πολύυυυ κοντά. Είπα να κάνω το διαχωρισμό, γιατί πολλοί όταν λένε μέγεθος εννοούν μόνο μήκος, κάτι που δεν είναι πάντα το ιδανικό  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και εσείς μικρόν τον έχετε παιδιά μου ε?
Λέμε τεχνική για να παρηγοριόμαστε? :)
Καθόλου παρηγοριά μεσιέ, καλύτερα κούτσικο πουλί και καλή τεχνική παρά βοϊδόπουτσα και να μην ξέρεις να τη δουλεύεις καλά  :boobies: :boobies:
(βασικά ψιλοξενέρα είναι και τα δύο, το καλύτερο είναι να έχεις ΚΑΙ τα δύο μπαχαχαααα-αλλά αν πρέπει να διαλέξω...)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αααχαχαααα, μερσί :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Όχι ρε, δεν ήθελα να σου κάνω επίθεση, αφορμή πήρα από αυτό που είπες.
Πάντως το μέγεθος γενικά μπορεί να μην είναι καθόλου ίσα κατανεμημένο, δηλαδή έχω δει και "σκουπόξυλα", πολύ μακριά αλλά από πάχος κλάφ'τα, και (λίγο πιο σπάνιο αυτό) πολύ χοντρά αλλά πολύυυυ κοντά. Είπα να κάνω το διαχωρισμό, γιατί πολλοί όταν λένε μέγεθος εννοούν μόνο μήκος, κάτι που δεν είναι πάντα το ιδανικό  :grin:
Με το μεγεθος σχεδον 19cm και περιμετρος 12,5cm νομιζω ειναι πολυ ικανοποιητικο και με καλο γλυψιμο και τα σχετικα για καλη κορυφωση

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Κάπου στη μέση είναι η απάντηση. Παίζει ρόλο η τεχνική ...ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι υπάρχει κάποιο μέγεθος  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom