Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χρειαζεται και απο τα 2! αποψη μου!
επισης κατι βασικο που χρειαζεται.....χημεια!
δεν αρκει μονο ο ανδρας να χει μεγεθος και τεχνικη!
μου χει τυχει περιπτωση να καθεται με ανοιχτα τα ποδια και να τα περιμενει ολλα απο μενα!
αν υπαρχει χημεια ολλα τ αλλα ερχονται μετα! με καποιες επαφες μαθαινεις και τον/την συντροφο σου!
Αυτό είναι σίγουρο, όσο ο άντρας μπορεί να είναι ουργκ άλλο τόσο η γυναίκα μπορεί να είναι ψόφιο ψάρι. Και για τις γυναίκες έχω πολλά να χώσω αλλά τώρα λέμε για το μέγεθος/τεχνική.
Μου αρέσει το τελευταίο που είπες μεσιέ, όσο καλή και να'ναι η πρώτη φορά με κάποιον άμα συνεχίσεις μόνο μπορείς να φτάσεις το καταπληκτικό νομίζω  :boobies: :boobies: :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μου χει τυχει περιπτωση να καθεται με ανοιχτα τα ποδια και να τα περιμενει ολλα απο μενα!
αν υπαρχει χημεια ολλα τ αλλα ερχονται μετα! με καποιες επαφες μαθαινεις και τον/την συντροφο σου!

θανοςςςςςςςςς συμφωνω.
αυτο που αναφερεις μπορει να συμβει κ απο τις 2 μεριες(αν κ ως συνηθως οι γυναικες καθονται σαν αγγουρια)

ε δεν βλεπτει κ λιγη καθοδηγηση ξερετε!!!!!! :grin: :grin: :grin:

δεν γεννηθηκαμε ολες jenna jameson!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καμια φορα παιζει ρολο και η γυναικα το τι θα σου βγαλει!!!
οποτε για να μην επεκτεινομαι ανεφερα το θεμα της χημειας!

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
395
Πόντοι
26
σωστοσσσσσσσσσσσσσσσσ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σωστοσσσσσσσσσσσσσσσσ
αυτό μου έφερε το εξής στο μυαλό μου.
για παράδειγμα έχουμε ένα πάρα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο το οποίο το αποκτάς με τον ιδρώτα σου.
έτσι μπορείς και κοντράρεσαι με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και τα κερδίζεις.
είναι όμως ένας που έχει λίγο πιο αδύναμο αυτοκίνητο από εσένα αλλά έχει αιθανόλη στην κατοχή του.. οπότε σε γαμάει πάντα στις κόντρες, γιατί εσύ καις αμόλυβδη.

συμπέρασμα από αυτό.
η τεχνική είναι σαν το αυτοκίνητο. μπορείς να το αποκτήσεις με προσωπικό κόπο.
το μήκος είναι σαν το καύσιμο. δεν έχουν όλοι τα "κονέ" για να βρούν τέτοιο καύσιμο και να κυκλοφορούν το αυτοκίνητο τους με αυτή.

στο θέμα μας:
σύμφωνα με μια έρευνα (την οποία την είχε σε εφημερίδα προ ημερών νομίζω) έγραφε γενικώς αντιλήψεις που δεν ισχύουν για το σεξ. μια από αυτές ήταν και το μήκος... του οποίου η απόδοση είναι μύθος μπροστά στην τεχνική, και ουσιαστικά το καλό σεξ οφείλεται μόνο στην τεχνική και στην ψυχολογία της γυναίκας.

το μέσο μήκος των λευκών ανθρώπων βρίσκεται στην 2η θέση, με πρώτους τους μαύρους και 3ους τους σχιστομάτιδες.
όσον αναφορά για τους ψωλαράδες εδώ μέσα:
Το μέγεθος της ελεύθερης μοίρας του πέους δεν εξαρτάται άμεσα από την διάπλαση του υπολοίπου σώματος. Παρότι οι διάφορες μελέτες αποκλίνουν, είναι κοινά αποδεκτό ότι το ανθρώπινο πέος κυμαίνεται κατά κανόνα σε μήκος από 7 έως 10 εκ. σε χαλάρωση και 11 ως 17 εκ.
από wiki
υπάρχουν όμως εξαιρέσεις
μάλλον όλοι εδώ μαζευτήκανε.
τελικά τέτοια θ'έματα αποτελούν τον εξευτελισμό του αντρισμού. σας κάνουνε οι γκόμενες να έχετε ψυχολογικά με μεγέθη 20+ ή σαν τον άλλον που είπε 25 λες και θα το χρησιμοποιεί σαν φτυάρι.
οι πλαστικές πούτσες αρκούν για μια μοναχική νύχτα.
βέβαια είναι και το άλλο. αφού μερικοί έχετε ψωλές 20++ ( :2funny: ) όταν πηδάτε τις πουτάνες πρέπει να έρχονται σε οργασμό σύμφωνα με κάτι απόψεις περί του μεγέθους.οι φουκαριάρες με 2 τέτοιους πελάτες θα ήταν πτώμα από την κούραση. αλλά περνάν 10-20 άτομα από κάθε μία.... συμπέρασμα(;)

αντίστοιχο πρόβλημα έχουν οι γκόμενες με τα βυζιά τους. άλλο πράγμα και αυτό. άμα το έχεις κυρά μου το έχεις.... πως να το κάνουμε.

άαααα και κάτι που ξέχασα. μην σκέφτεστε μόνο με το πέος σας. η ανατομία από κόλπο σε κόλπο(μουνί με μουνί) διαφέρει.
οπότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αν "πατώνεις" (τσάμπα επιπλέον πράγμα) ή αν "χωράς" οπότε η γκόμενα θα πρέπει να ιδρώσει-πονέσει πολύ για να το κάνει πηγάδι.
:thefinge:
Υ.Γ. κόψτε τις τσόντες με του αράπηδες και γενικώς τις τσόντες γιατί σας χαλάνε. τα χειρουργία που κάνουν αυτοί και τα χάπια που παίρνουν δεν περιγράφονται, από αναβολικά μέχρι και πρόσθεση σιληκόνης....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πήγα να κάνω χειρουργική πρόσθεση σιληκόνης στον λούτσο μου. Αλλά ο γιατρλος μου ειπε ότι "ειναι ήδη τεράστιος" και με έτσηλε σε σεξολόγο :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρεται κανέναν σεξολόγο γιατρλο γυναίκα, ρε μάγκες, γιατι σε αυτόν που μου είπε να πάω ειναι φουστης και βουλευτής του ΛΑΟΣ. Φτουσου πουτανα τύχη μου δλδ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πήγα να κάνω χειρουργική πρόσθεση σιληκόνης στον λούτσο μου. Αλλά ο γιατρλος μου ειπε ότι "ειναι ήδη τεράστιος" και με έτσηλε σε σεξολόγο :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρεται κανέναν σεξολόγο γιατρλο γυναίκα, ρε μάγκες, γιατι σε αυτόν που μου είπε να πάω ειναι φουστης και βουλευτής του ΛΑΟΣ. Φτουσου πουτανα τύχη μου δλδ.
τσέκαρε έναν λογοθεραπευτή πρώτα. μείωσε λίγο τους βαρβαρισμούς και μετά κοίταξε για την πούτσα σου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
Εγώ θέλω να κάνω τον πούτσο που 30 πόντους...θα κόψω τους υπόλοιπους 20!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και ένας άλλος σεξολόγος του ΠΑΣΟΚ ειναι άσχημος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.