χρειαζεται και απο τα 2! αποψη μου!
επισης κατι βασικο που χρειαζεται.....χημεια!
δεν αρκει μονο ο ανδρας να χει μεγεθος και τεχνικη!
μου χει τυχει περιπτωση να καθεται με ανοιχτα τα ποδια και να τα περιμενει ολλα απο μενα!
αν υπαρχει χημεια ολλα τ αλλα ερχονται μετα! με καποιες επαφες μαθαινεις και τον/την συντροφο σου!
αυτό μου έφερε το εξής στο μυαλό μου.
για παράδειγμα έχουμε ένα πάρα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο το οποίο το αποκτάς με τον ιδρώτα σου.
έτσι μπορείς και κοντράρεσαι με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και τα κερδίζεις.
είναι όμως ένας που έχει λίγο πιο αδύναμο αυτοκίνητο από εσένα αλλά έχει αιθανόλη στην κατοχή του.. οπότε σε γαμάει πάντα στις κόντρες, γιατί εσύ καις αμόλυβδη.
συμπέρασμα από αυτό.
η τεχνική είναι σαν το αυτοκίνητο. μπορείς να το αποκτήσεις με προσωπικό κόπο.
το μήκος είναι σαν το καύσιμο. δεν έχουν όλοι τα "κονέ" για να βρούν τέτοιο καύσιμο και να κυκλοφορούν το αυτοκίνητο τους με αυτή.
στο θέμα μας:
σύμφωνα με μια έρευνα (την οποία την είχε σε εφημερίδα προ ημερών νομίζω) έγραφε γενικώς αντιλήψεις που δεν ισχύουν για το σεξ. μια από αυτές ήταν και το μήκος... του οποίου η απόδοση είναι μύθος μπροστά στην τεχνική, και ουσιαστικά το καλό σεξ οφείλεται μόνο στην τεχνική και στην ψυχολογία της γυναίκας.
το μέσο μήκος των λευκών ανθρώπων βρίσκεται στην 2η θέση, με πρώτους τους μαύρους και 3ους τους σχιστομάτιδες.
όσον αναφορά για τους ψωλαράδες εδώ μέσα:
Το μέγεθος της ελεύθερης μοίρας του πέους δεν εξαρτάται άμεσα από την διάπλαση του υπολοίπου σώματος. Παρότι οι διάφορες μελέτες αποκλίνουν, είναι κοινά αποδεκτό ότι το ανθρώπινο πέος κυμαίνεται κατά κανόνα σε μήκος από 7 έως 10 εκ. σε χαλάρωση και 11 ως 17 εκ.
από wiki
υπάρχουν όμως εξαιρέσεις
μάλλον όλοι εδώ μαζευτήκανε.
τελικά τέτοια θ'έματα αποτελούν τον εξευτελισμό του αντρισμού. σας κάνουνε οι γκόμενες να έχετε ψυχολογικά με μεγέθη 20+ ή σαν τον άλλον που είπε 25 λες και θα το χρησιμοποιεί σαν φτυάρι.
οι πλαστικές πούτσες αρκούν για μια μοναχική νύχτα.
βέβαια είναι και το άλλο. αφού μερικοί έχετε ψωλές 20++ (
) όταν πηδάτε τις πουτάνες πρέπει να έρχονται σε οργασμό σύμφωνα με κάτι απόψεις περί του μεγέθους.οι φουκαριάρες με 2 τέτοιους πελάτες θα ήταν πτώμα από την κούραση. αλλά περνάν 10-20 άτομα από κάθε μία.... συμπέρασμα(;)
αντίστοιχο πρόβλημα έχουν οι γκόμενες με τα βυζιά τους. άλλο πράγμα και αυτό. άμα το έχεις κυρά μου το έχεις.... πως να το κάνουμε.
άαααα και κάτι που ξέχασα. μην σκέφτεστε μόνο με το πέος σας. η ανατομία από κόλπο σε κόλπο(μουνί με μουνί) διαφέρει.
οπότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αν "πατώνεις" (τσάμπα επιπλέον πράγμα) ή αν "χωράς" οπότε η γκόμενα θα πρέπει να ιδρώσει-πονέσει πολύ για να το κάνει πηγάδι.
Υ.Γ. κόψτε τις τσόντες με του αράπηδες και γενικώς τις τσόντες γιατί σας χαλάνε. τα χειρουργία που κάνουν αυτοί και τα χάπια που παίρνουν δεν περιγράφονται, από αναβολικά μέχρι και πρόσθεση σιληκόνης....