boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αμέσωςςςςςςςςς γιαβόλλλλλλλλλΜε εχεις δει και ξερεις.
Αντε βρες μωρη ρουφοκαυλετα να σε γαμησει κανενας που θα κρινεις.
Αμέσωςςςςςςςςς γιαβόλλλλλλλλλΜε εχεις δει και ξερεις.
Αντε βρες μωρη ρουφοκαυλετα να σε γαμησει κανενας που θα κρινεις.
Οχι ρε, μην ταράζεσαικολιτε εδο βριζοντε... WAY.
Να παρω αναβραζον;;;;;;;Οχι ρε, μην ταράζεσαι
Μπα, οκ σε βλέπωΝα παρω αναβραζον;;;;;;;
ειναι πολλες γκομενες που τις ενθουσιαζει ενα μεγαλο καβλι..και καλα κανουν...οπως εμας ενα μεγαλο βυζι...δεν ειναι ομως παντα η ποσοτητα που μετραει....μια γκομενα με βυζια 4αρια αλλα στο πηδημα ειναι 0 μετα τι λεμε α ηταν φοβερη γιατι ειχε ωραια βυζια????οχι.σιγουρα ο συνδιασμος και τον δυο ειναι οτι καλυτερο μπορει να παιξει....αν ειναι ομως να διαλεξω...σιγουρα μια γκομενα που ξερει να πηδιεται αλλα εχει μικρο βυζι...αυτα
ααα! να και μια φορα που συμφωνω με σενα!!!!! (ελα ρεεεε ανεβασε κανενα βιντεακιιι απο τα δικα σου,ξερεις εσυ!!!)
Εσυ τι προτιμας?
οι αλλες απαντησαν.
η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως καλυτερο απολα ειναι να συνυπαρχουν οσο το δυνατον και τα δυο.
βεβαια θα μου πειτε αυτο θα ηταν το τελειο,τι μας λες τωρα.
εγω σαν γυναικα θα προτιμουσα ενα νορμαλ μεγεθος αλλα με 'εμπειρια'
μου χει τυχει αντρας που την ειχε μεγαλη και δεν ηξερε που του παν τα 4,με πονουσε κλπ κ στη τελικη δεν καταλαβα τπτ δεν ευχαριστηθηκα τπτ δλδ.... αντιπαραθετως μου εχει τυχει περιπτωση που ηταν το φυσιολογικο μεγεθος και επειδη το ατομο ηξερε τι να κανει κ δεν λειτουργουσε μονο μεσα-εξω και τελειωσατε,περασα τελεια!!!!!!!!!!!!
Αλλά το ποιο καυτό θέμα είναι τι κάνεις πριν για να ανάψει η ψησταριά της. Δηλαδή δεν πα να έχεις μικρό μεσαίο μεγάλο...άμα δεν έχεις προετοιμάσει το κάρβουνο, τη σχάρα, ...κλάφτα.
Τώρα επί του θέματος προσωπικά πιστεύω ότι το θέμα είναι πως το χρησιμοποιείς.
Σαν πολιορκητικό κριό ;
Σαν κορδόνι ;
Επιθετικά;
Ήρεμα;
Τα νεύρα εκείνα για τον οργασμό νομίζω βρίσκονται 4-6 cm μέσα της κι όχι στο βάθος κήπος.
Το πάχος παίζει ρόλο επίσης σημαντικό. Δηλαδή κάτι σε 15-16 cm (και αρκετά λιγότερο!!) και με Φ45 κάνει καλή δουλειά.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΤΥΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ
Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Και επιδη εχω κολλητες που συζηταμε για sex ενας απο τους μυθους των γυναικων ειναι οτι με τεχνικη μπορεις να υπερκερασεις το ντεσαβανταζ της οδοντογλυφιδας.
Υ.Γ.Το τι δουλεμα τρωνε τα μικροτσουτσουνα πισω απο τημ πλατη τους αφηστε καλυτερα
Να ειναι...αντοχηs!!!!!!!!!! Γιατι ετσι και πιτσιλισει απο νωριs η γυναικα μενει με την γλυκα στο ...χερι....
Και επιδη εχω κολλητες που συζηταμε για sex ενας απο τους μυθους των γυναικων ειναι οτι με τεχνικη μπορεις να υπερκερασεις το ντεσαβανταζ της οδοντογλυφιδας.
Υ.Γ.Το τι δουλεμα τρωνε τα μικροτσουτσουνα πισω απο τημ πλατη τους αφηστε καλυτερα
ε καλα επειδη το ειπαν οι κολλητες σου δεν παει να πει πως ειναι και νομος φιλτατε......αυτες ισως εχουν αυτη την αποψη οκ,αλλα δεν σκεφτομαστε οοοολες ετσι!