giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Απο το γονατο ως την φτερναΑπό που ξεκινάς το μέτρημα πατριώτη? ;)
Απο το γονατο ως την φτερναΑπό που ξεκινάς το μέτρημα πατριώτη? ;)
ειδες πως γινεται;;;;;;;Απο το γονατο ως την φτερνα
Ισως να παιζει ρολο η τεχνικη πιο πολυ.......ισως. :-
Τι λετε?
Και βεβαια.Για πες.οι γυναικες επιτρεπεται να εκφερουν γνωμη η θα μας πρηξετε με τις ξερολιασεις σας ολοι??????????????
Ρε, εγώ από χτες όλο γνώμες λέω, δεν κάνω τίποτα άλλο!!καλό θα ήταν να μας πει και την γνώμη της καποια γυναίκα, γιατί άλλωστε σε εκείνες απευθύνεται, δικό τους είναι το θέμα στο κάτω κάτω! νομίζω...
βάλε τότε το διακριτικό στο προφίλ ότι είσαι θυληκό! ;)Ρε, εγώ από χτες όλο γνώμες λέω, δεν κάνω τίποτα άλλο!!
Αυτός που είπε πριν ότι όποιος υστερεί σε τεχνική εκπαιδεύεται αλλά αυτός που υστερεί σε μέγεθος δεν... έχει δίκιο. Πολύ δίκιο.
Επίσης, να σας χαρώ, τεχνική είναι μόνο το γλείψιμο; Αιντέεεεε
Γι'αυτό το είπα γιατί δεν έχω διακριτικό, θα με μάθετε, πού θα πάειβάλε τότε το διακριτικό στο προφίλ ότι είσαι θυληκό! ;)
Μπορεί να έχει πάρει ειδίκευση στο γλείψιμο!
Ρε, εγώ από χτες όλο γνώμες λέω, δεν κάνω τίποτα άλλο!!
Αυτός που είπε πριν ότι όποιος υστερεί σε τεχνική εκπαιδεύεται αλλά αυτός που υστερεί σε μέγεθος δεν... έχει δίκιο. Πολύ δίκιο.
Επίσης, να σας χαρώ, τεχνική είναι μόνο το γλείψιμο; Αιντέεεεε
^^^^^ ε, εδώ φταίνε και οι γκόμενες, άμα δε μιλάς και δε λες τι θες μανάρι μου πώς να καταλάβει κι ο άλλος; (το εσύ το λέω γενικά)
Είναι βέβαια και κάτι ουργκ, όντως ανεπίδεκτοι... και αυτοί είναι που συνήθως λένε πόσες φορές έκαναν τη γκόμενα να χύσει και πόσο της πέταξαν τα μάτια έξω
^^^^^ ε, εδώ φταίνε και οι γκόμενες, άμα δε μιλάς και δε λες τι θες μανάρι μου πώς να καταλάβει κι ο άλλος; (το εσύ το λέω γενικά)
Είναι βέβαια και κάτι ουργκ, όντως ανεπίδεκτοι... και αυτοί είναι που συνήθως λένε πόσες φορές έκαναν τη γκόμενα να χύσει και πόσο της πέταξαν τα μάτια έξω