Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλημερα φιλαρακια
καποιος να ενημερωσει τον ΕΝΑ συναδελφο που απαντησε ΔΞ-ΔΑ (δεν ξερω-δεν απαντω) οτι η απαντηση του ειναι κατα το ημιση ακυρη...ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.018
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• teen-anal-creampie-14.jpg
    teen-anal-creampie-14.jpg
    85,9 KB · Εμφανίσεις: 26

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Κατα την γνωμη μου μεγεθος.Τεχνικη αν δεν εχεις μπορεις να εκπαιδευτεις και να αποκτησεις ενω μεγεθος αν δεν υπαρχει δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ;)

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
κι εγώ που νόμιζα ότι όλα τα "εργαλεία" είναι φτιαγμένα για την ίδια δουλειά! :think: :think:

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
και τα 2 φυσικα.τωρα οποιος "πασχει" απο μεγεθος....ας μαθει να γλυφει μπας και.... :2funny:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
καλό θα ήταν να μας πει και την γνώμη της καποια γυναίκα, γιατί άλλωστε σε εκείνες απευθύνεται, δικό τους είναι το θέμα στο κάτω κάτω! νομίζω... :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.018
Πόντοι
22.785
τρελα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλό θα ήταν να μας πει και την γνώμη της καποια γυναίκα, γιατί άλλωστε σε εκείνες απευθύνεται, δικό τους είναι το θέμα στο κάτω κάτω! νομίζω... :think:
Ρε, εγώ από χτες όλο γνώμες λέω, δεν κάνω τίποτα άλλο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός που είπε πριν ότι όποιος υστερεί σε τεχνική εκπαιδεύεται αλλά αυτός που υστερεί σε μέγεθος δεν... έχει δίκιο. Πολύ δίκιο.
Επίσης, να σας χαρώ, τεχνική είναι μόνο το γλείψιμο; Αιντέεεεε

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως καλυτερο απολα ειναι να συνυπαρχουν οσο το δυνατον και τα δυο.
βεβαια θα μου πειτε αυτο θα ηταν το τελειο,τι μας λες τωρα.

εγω σαν γυναικα θα προτιμουσα ενα νορμαλ μεγεθος αλλα με 'εμπειρια'

μου χει τυχει αντρας που την ειχε μεγαλη και δεν ηξερε που του παν τα 4,με πονουσε κλπ κ στη τελικη δεν καταλαβα τπτ δεν ευχαριστηθηκα τπτ δλδ.... αντιπαραθετως  μου εχει τυχει περιπτωση που ηταν το φυσιολογικο μεγεθος και επειδη το ατομο ηξερε τι να κανει κ δεν λειτουργουσε μονο μεσα-εξω και τελειωσατε,περασα τελεια!!!!!!!!!!!!

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Ρε, εγώ από χτες όλο γνώμες λέω, δεν κάνω τίποτα άλλο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός που είπε πριν ότι όποιος υστερεί σε τεχνική εκπαιδεύεται αλλά αυτός που υστερεί σε μέγεθος δεν... έχει δίκιο. Πολύ δίκιο.
βάλε τότε το διακριτικό στο προφίλ ότι είσαι θυληκό! ;)
Μπορεί να έχει πάρει ειδίκευση στο γλείψιμο! :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χελόου silva, μαζί σου κι εγώ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

βάλε τότε το διακριτικό στο προφίλ ότι είσαι θυληκό! ;)
Μπορεί να έχει πάρει ειδίκευση στο γλείψιμο! :dancing:
Γι'αυτό το είπα γιατί δεν έχω διακριτικό, θα με μάθετε, πού θα πάει  :2funny: :2funny:
Καλό, πολύυυυ καλό το γλείψιμο, αλλά όσο κι αν έχει ειδίκευση σ'αυτό, αυτό δε σημαίνει ότι κάνει καλό γαμήσι και έχει τεχνική μεσιέ  :cheesy: :cheesy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

μη το λες ειναι και μερικοι που νομιζουν τους εαυτους τους ως γαμιαδες κι ολα τα κανουν τελεια.....

ειναι και μερικοι ανεπιδεκτοι μαθησεως......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^^ ε, εδώ φταίνε και οι γκόμενες, άμα δε μιλάς και δε λες τι θες μανάρι μου πώς να καταλάβει κι ο άλλος; (το εσύ το λέω γενικά)
Είναι βέβαια και κάτι ουργκ, όντως ανεπίδεκτοι... και αυτοί είναι που συνήθως λένε πόσες φορές έκαναν τη γκόμενα να χύσει και πόσο της πέταξαν τα μάτια έξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
^^^^^ ε, εδώ φταίνε και οι γκόμενες, άμα δε μιλάς και δε λες τι θες μανάρι μου πώς να καταλάβει κι ο άλλος; (το εσύ το λέω γενικά)
Είναι βέβαια και κάτι ουργκ, όντως ανεπίδεκτοι... και αυτοί είναι που συνήθως λένε πόσες φορές έκαναν τη γκόμενα να χύσει και πόσο της πέταξαν τα μάτια έξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χρειαζεται και απο τα 2! αποψη μου!
επισης κατι βασικο που χρειαζεται.....χημεια!
δεν αρκει μονο ο ανδρας να χει μεγεθος και τεχνικη!
μου χει τυχει περιπτωση να καθεται με ανοιχτα τα ποδια και να τα περιμενει ολλα απο μενα!
αν υπαρχει χημεια ολλα τ αλλα ερχονται μετα! με καποιες επαφες μαθαινεις και τον/την συντροφο σου!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

εγω μιλησα με ομορφο τροπο και παλι προκοπη δεν ειδα....ε,σε καποια φαση τελειωσε η κατασταση με τον 'γαμια' κ πηγα παρακατω..... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom