talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σιγά ρε εύα...ψυχραιμία....έτσι που πας μέχρι να τσεκάρεις όλο το σάιτ θα έχεις γυρίσει πίσω......να σε τσεκαρω κι εσενα τοτε μην μου μεινεις με το παραπονο :-* :-* :-* :-*
σιγά ρε εύα...ψυχραιμία....έτσι που πας μέχρι να τσεκάρεις όλο το σάιτ θα έχεις γυρίσει πίσω......να σε τσεκαρω κι εσενα τοτε μην μου μεινεις με το παραπονο :-* :-* :-* :-*
τι ειμαι ρε να με τσεκαρεις τετραγωνο σε multiple choice?
ε τι θα είμαι αγαπούλης
σαν κι εσένα που θέλεις
χαδάκια μετά??
να σε τσεκαρω κι εσενα τοτε μην μου μεινεις με το παραπονο :-* :-* :-* :-*
το μεγεθος που λεγαμε εβα...συ ειπας...!!!!!!!ελα που μου παρεξηγεισαι κιολας
σιγά ρε εύα...ψυχραιμία....έτσι που πας μέχρι να τσεκάρεις όλο το σάιτ θα έχεις γυρίσει πίσω......
ασπρούλη...εντροπή...δεν μιλάν έτσι σε.... κυρίες.....Μωρη Εβα παλι ψωλες ψαρευεις ?
ευα ειδες πως τσημπησαν ολοι απο την ζηλια τους...μονο σε μενα να μου το δωσεις το γατακι σου
Για τα 18χρονα θα μιλησουμε τωρα; Αυτα δεν ξερουν που παν τα 4 ουτως ή άλλως.
Κυρίες και Κύριοι, αγαπητή Ιουλία,
Εγώ έχω να πω ότι με 18χρονα κορίτσια έχω περάσει πάρα-μα-πάρα πολύ καλά.
Αντιθέτως με κάτι 30αρες ξερόλες σιτεμένες και κομπλεξικές έχω φάει απίστευτη φόλα.
Και μια που το έφερε η συζήτηση, τουλάχιστον η δικιά μου μικρή εμπειρία έχει δείξει ότι η γριά η κότα ΔΕΝ έχει κανένα ζουμί. Το ζουμί το έχει η νεαρή – όμορφη – πλημμυρισμένη από ορμόνες κοπελίτσα. Όταν λοιπόν ακούω για 34+ και έμπειρες κρατώ μικρό καλάθι. Αυτά βέβαια ίσως να ισχύουν αντιστρόφως για τους άντρες, αυτό εσύ θα το ξέρεις καλύτερα, οπότε δεν παίρνω θέση.
Επιμένω ότι η τεχνική μαθαίνεται πολύ εύκολα. Λίγο βοηθάει η εμπειρία και πολύ περισσότερο η φαντασία και η καθοδήγηση των ενστίκτων.
Ομορφιά και νιότη να υπάρχει και τα υπόλοιπα έπονται. Τουλάχιστον όσων αφορά την επιλογή θηλυκού συντρόφου.
Α, και όσων αφορά στο μέγεθος και τι αρέσει στις γυναίκες, δεν μπορώ να ξέρω αφού γυναίκα δεν είμαι, αλλά έχει φανεί από μελέτες και ερωτηματολόγια ότι οι κοπέλες νεαρής ηλικίας (<25) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μεγάλα πέη, ενώ γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας (>35) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μικρότερα πέη, ίσως γιατί θέλουν πιο ήρεμα πράγματα λόγω του ότι οι ορμόνες τους είναι σε πιο ήρεμα επίπεδα από τις νεαρές, ή ίσως πάλι γιατί κόλπος τους να μην λιπαίνεται και τόσο καλά τόσο στις νεαρότερες.
Αυτά τα λίγα ήθελα να πω αγαπητοί φίλοι, γιατί παπαριές του τύπου «η γριά η κότα έχει το ζουμί» έχω βαρεθεί να τις ακούω από κάποιους (όχι εδώ μέσα) αλλά πολύ περισσότερο από κάποιες (όχι εδώ μέσα).
Δεν θα διαφωνισω σε ολα αλλα στο θεμα οτι οι μεγαλυτερες γυναικες χανουν την ορεξη τους για το σεξ και οι μικροτερες ειναι καλυτερες θα διαφωνισω καθετως.
Βεβαια παιζουν ρολο και εμπηριες του καθενος (Εκει παω πασο).
Διοτι εσυ μπορει να τα πηγαινεις καλυτερα με τις μικροτερες, αλλα καποιοι αλλοι (και εγω μεσα) θα γυρισουν να σου πουν πως τα πανε καλυτερα με τις μεγαλυτερες.
Ειναι τι του αρεσει του καθενα.
μουνιλάκο
καλύτερα η λήθη παρά
η πρόσκαιρη θύμηση!.. ;) ;) :-* :-* :-*
Κυρίες και Κύριοι, αγαπητή Ιουλία,
Εγώ έχω να πω ότι με 18χρονα κορίτσια έχω περάσει πάρα-μα-πάρα πολύ καλά.
Αντιθέτως με κάτι 30αρες ξερόλες σιτεμένες και κομπλεξικές έχω φάει απίστευτη φόλα.
Και μια που το έφερε η συζήτηση, τουλάχιστον η δικιά μου μικρή εμπειρία έχει δείξει ότι η γριά η κότα ΔΕΝ έχει κανένα ζουμί. Το ζουμί το έχει η νεαρή – όμορφη – πλημμυρισμένη από ορμόνες κοπελίτσα. Όταν λοιπόν ακούω για 34+ και έμπειρες κρατώ μικρό καλάθι. Αυτά βέβαια ίσως να ισχύουν αντιστρόφως για τους άντρες, αυτό εσύ θα το ξέρεις καλύτερα, οπότε δεν παίρνω θέση.
Επιμένω ότι η τεχνική μαθαίνεται πολύ εύκολα. Λίγο βοηθάει η εμπειρία και πολύ περισσότερο η φαντασία και η καθοδήγηση των ενστίκτων.
Ομορφιά και νιότη να υπάρχει και τα υπόλοιπα έπονται. Τουλάχιστον όσων αφορά την επιλογή θηλυκού συντρόφου.
Α, και όσων αφορά στο μέγεθος και τι αρέσει στις γυναίκες, δεν μπορώ να ξέρω αφού γυναίκα δεν είμαι, αλλά έχει φανεί από μελέτες και ερωτηματολόγια ότι οι κοπέλες νεαρής ηλικίας (<25) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μεγάλα πέη, ενώ γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας (>35) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μικρότερα πέη, ίσως γιατί θέλουν πιο ήρεμα πράγματα λόγω του ότι οι ορμόνες τους είναι σε πιο ήρεμα επίπεδα από τις νεαρές, ή ίσως πάλι γιατί κόλπος τους να μην λιπαίνεται και τόσο καλά τόσο στις νεαρότερες.
Αυτά τα λίγα ήθελα να πω αγαπητοί φίλοι, γιατί παπαριές του τύπου «η γριά η κότα έχει το ζουμί» έχω βαρεθεί να τις ακούω από κάποιους (όχι εδώ μέσα) αλλά πολύ περισσότερο από κάποιες (όχι εδώ μέσα).
εσυ γιατι συμφωνεις,εισαι μιλφει?
εμεις οι δυο ταιριαζουμε πολυΣυμφωνω με τα λεγομενα σου
φτου σου....αρχι...καμακιάρη....εμεις οι δυο ταιριαζουμε πολυ
φτου σου....αρχι...καμακιάρη....