Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

Επισκέπτης
ε τι θα είμαι αγαπούλης
σαν κι εσένα που θέλεις
χαδάκια μετά??  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ρε συ δεν εχεις καταλαβει γιατι το κανω,με τα χαδακια τους μενω χαραγμενος στο μυαλο για παντα κ με θυμουνται ενω με την ξεπετα την αλλη μερα ειμαι ξεχασμενος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα με θυμουνται για παντα ενω εσενα σε ξεχνανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να σε τσεκαρω κι εσενα τοτε μην μου μεινεις με το παραπονο  :-* :-* :-* :-*

ευα ειδες πως τσημπησαν ολοι απο την ζηλια τους...μονο σε μενα να μου το δωσεις το γατακι σου  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχουμε λοιπον την Νεα Test Driver του bourdela.com
[move]EVABB[/move]

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
o αντρας βαζει το εργαλειο και η γυναικα την τεχνη.αλλοστε το λεει ο λαος μας : τΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Για τα 18χρονα θα μιλησουμε τωρα; Αυτα δεν ξερουν που παν τα 4 ουτως ή άλλως.

Κυρίες και Κύριοι, αγαπητή Ιουλία,

Εγώ έχω να πω ότι με 18χρονα κορίτσια έχω περάσει πάρα-μα-πάρα πολύ καλά.
Αντιθέτως με κάτι 30αρες ξερόλες σιτεμένες και κομπλεξικές έχω φάει απίστευτη φόλα.

Και μια που το έφερε η συζήτηση, τουλάχιστον η δικιά μου μικρή εμπειρία έχει δείξει ότι η γριά η κότα ΔΕΝ έχει κανένα ζουμί. Το ζουμί το έχει η νεαρή – όμορφη – πλημμυρισμένη από ορμόνες κοπελίτσα. Όταν λοιπόν ακούω για 34+ και έμπειρες κρατώ μικρό καλάθι. Αυτά βέβαια ίσως να ισχύουν αντιστρόφως για τους άντρες, αυτό εσύ θα το ξέρεις καλύτερα, οπότε δεν παίρνω θέση.

Επιμένω ότι η τεχνική μαθαίνεται πολύ εύκολα. Λίγο βοηθάει η εμπειρία και πολύ περισσότερο η φαντασία και η καθοδήγηση των ενστίκτων.

Ομορφιά και νιότη να υπάρχει και τα υπόλοιπα έπονται. Τουλάχιστον όσων αφορά την επιλογή θηλυκού συντρόφου.

Α, και όσων αφορά στο μέγεθος και τι αρέσει στις γυναίκες, δεν μπορώ να ξέρω αφού γυναίκα δεν είμαι, αλλά έχει φανεί από μελέτες και ερωτηματολόγια ότι οι κοπέλες νεαρής ηλικίας (<25) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μεγάλα πέη, ενώ γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας (>35) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μικρότερα πέη, ίσως γιατί θέλουν πιο ήρεμα πράγματα λόγω του ότι οι ορμόνες τους είναι σε πιο ήρεμα επίπεδα από τις νεαρές, ή ίσως πάλι γιατί κόλπος τους να μην λιπαίνεται και τόσο καλά τόσο στις νεαρότερες.

Αυτά τα λίγα ήθελα να πω αγαπητοί φίλοι, γιατί παπαριές του τύπου «η γριά η κότα έχει το ζουμί» έχω βαρεθεί να τις ακούω από κάποιους (όχι εδώ μέσα) αλλά πολύ περισσότερο από κάποιες (όχι εδώ μέσα).

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Αντιθέτως με κάτι 30αρες ξερόλες σιτεμένες και κομπλεξικές έχω φάει απίστευτη φόλα.

Και μια που το έφερε η συζήτηση, τουλάχιστον η δικιά μου μικρή εμπειρία έχει δείξει ότι η γριά η κότα ΔΕΝ έχει κανένα ζουμί. Το ζουμί το έχει η νεαρή – όμορφη – πλημμυρισμένη από ορμόνες κοπελίτσα. Όταν λοιπόν ακούω για 34+ και έμπειρες κρατώ μικρό καλάθι. Αυτά βέβαια ίσως να ισχύουν αντιστρόφως για τους άντρες, αυτό εσύ θα το ξέρεις καλύτερα, οπότε δεν παίρνω θέση.

Επιμένω ότι η τεχνική μαθαίνεται πολύ εύκολα. Λίγο βοηθάει η εμπειρία και πολύ περισσότερο η φαντασία και η καθοδήγηση των ενστίκτων.

Ομορφιά και νιότη να υπάρχει και τα υπόλοιπα έπονται. Τουλάχιστον όσων αφορά την επιλογή θηλυκού συντρόφου.

Α, και όσων αφορά στο μέγεθος και τι αρέσει στις γυναίκες, δεν μπορώ να ξέρω αφού γυναίκα δεν είμαι, αλλά έχει φανεί από μελέτες και ερωτηματολόγια ότι οι κοπέλες νεαρής ηλικίας (<25) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μεγάλα πέη, ενώ γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας (>35) προτιμούν σε μεγαλύτερο ποσοστό μικρότερα πέη, ίσως γιατί θέλουν πιο ήρεμα πράγματα λόγω του ότι οι ορμόνες τους είναι σε πιο ήρεμα επίπεδα από τις νεαρές, ή ίσως πάλι γιατί κόλπος τους να μην λιπαίνεται και τόσο καλά τόσο στις νεαρότερες.

Αυτά τα λίγα ήθελα να πω αγαπητοί φίλοι, γιατί παπαριές του τύπου «η γριά η κότα έχει το ζουμί» έχω βαρεθεί να τις ακούω από κάποιους (όχι εδώ μέσα) αλλά πολύ περισσότερο από κάποιες (όχι εδώ μέσα).

Δεν θα διαφωνισω σε ολα αλλα στο θεμα οτι οι μεγαλυτερες γυναικες χανουν την ορεξη τους για το σεξ και οι μικροτερες ειναι καλυτερες θα διαφωνισω καθετως.
Βεβαια παιζουν ρολο και εμπηριες του καθενος (Εκει παω πασο).
Διοτι εσυ μπορει να τα πηγαινεις καλυτερα με τις μικροτερες, αλλα καποιοι αλλοι (και εγω μεσα) θα γυρισουν να σου πουν πως τα πανε καλυτερα με τις μεγαλυτερες.
Ειναι τι του αρεσει του καθενα.

Επισκέπτης
Δεν θα διαφωνισω σε ολα αλλα στο θεμα οτι οι μεγαλυτερες γυναικες χανουν την ορεξη τους για το σεξ και οι μικροτερες ειναι καλυτερες θα διαφωνισω καθετως.
Βεβαια παιζουν ρολο και εμπηριες του καθενος (Εκει παω πασο).
Διοτι εσυ μπορει να τα πηγαινεις καλυτερα με τις μικροτερες, αλλα καποιοι αλλοι (και εγω μεσα) θα γυρισουν να σου πουν πως τα πανε καλυτερα με τις μεγαλυτερες.
Ειναι τι του αρεσει του καθενα.

:thumbsup:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μουνιλάκο
καλύτερα η λήθη παρά
η πρόσκαιρη θύμηση!..  ;)  ;)  :-*  :-*  :-*  

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Νέαρχε...δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο... Εγώ χωρίς να γενικεύσω θα έλεγα ότι ανεξαρτήτως ηλικίας, μια γυναίκα με μόα κάποια εμπειρία μπορεί να ξέρει τί θέλει και πώς το θέλει. Φυσικά όσο ζούμε μαθαίνουμε... αλλά σίγουρα από εμπειρία έχεις πολύ δρόμο ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom