Νέα

Μεγάλο παζάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ultraswien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ωραία γυναίκα παιδιά συμφωνώ. Δηλαδή αυτή την γυναίκα αν θέλει κάποιος θα μπορούσε να την συναντήσει? Και πώς?
Οχι ρε αρχηγε... Κρατησου λιγο! Μην τις βγαλουμε ολες βιζιτουδες!! Απλα ειναι ωραια γκομενα...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Με αυτά που συμβαίνουν σήμερα φίλε μου δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Και κάτι άσχετο. Πείτε μου πως λέγεται το κομμάτι Theme απο το μεγάλο παζάρι.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
1
Γράφει στο περιοδικό η "γκόμενα":

"Μου έχει τύχει κανά δυο φορές κακό Sex,πάντα από άποψη ανατομίας:Ήταν "μικρός""

Μόνο που δε μας λέει πόσο βάθος-πλάτος έχει το μουνί της και ο κώλος της και πόσο θεωρεί το κανονικό αυτή...Αν έχει ξεχειλώσει από το γαμήσι,θα θέλει ελέφαντα για να ικανοποιηθεί.Δεν της φταίνε οι άντρες...Εντάξει δεν είναι και θεά.Μια ωραία γκόμενα και τίποτε άλλο.Αν και έχει περάσει ελαφρώς από το "φωτομάγαζο"!!!!

χαχα.εγραψες φιλε.απολυτο δικαιο εχεις

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Για την ξανθιά την Εμμανουέλλα,επειδή την έχω δει από κοντά ,έχω να πώ ότι έχει στο αριστερό μπούτι μία τεράστια χαρακιά από το γόνατο μέχρι ψηλά στο γοφό.Μαχαιριά ή ατύχημα δεν ξέρω...

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Ρε παιδια τι γκομενακια εχει ο Μικρουτσικος στην εκπομπη του? Για μενα η καλυτερη ειναι η Ολγα (νομιζω) με τα μαυρα μαλλια. Μιλαμε για πολυ πραμα!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Υπήρχε ακριβώς το ίδιο θέμα...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Σε περιπτωση που θες να κατεβασεις υλικο απο την εκπομπη και οχι μονο απο αυτη..
Μπες εδω γινε μελος και αφιερωσε καμια βδομαδα σε τετοιου ειδους πρωτης ταξεως ψ@#$ια!
:jerking:

louk_

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
η ολγα φιλαρακια εχει σιλικονατους βυζους με την αδερφη της κανουμε παρεα,ειναι η ι γκομενα στην διαφημισγ της τιμ που ψαχνει τα κινητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom