Νέα

Μεγάλες προσδοκίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια,

μηπως εχετε αρχισει να παρατηρειτε τα τεμαχια που γυρνουν απο τις διακοπες τους οτι μας κοιτουν στ αχαμνά ????

ή ειναι η ιδεα μου ??  :think: :think:

μηπως για αλλη μια φορα εφυγαν με μεγαλες προσδοκιες και πηραν τα..........????  :dancing: :dancing:

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αμα τα ειχαν παρει τα ... οπως λες δεν θα κοιτουσαν εκει.! :2funny: Το προβλημα ειναι ομως οτι δεν τα πηραν κ  μειναν με το δαχτυλο στο μ...ακι τους ( πως λεμε " με το δαχτυλο στη σκανδαλη" ? :2funny:  :dancing: :2funny:)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παληκαρια,

μηπως εχετε αρχισει να παρατηρειτε τα τεμαχια που γυρνουν απο τις διακοπες τους οτι μας κοιτουν στ αχαμνά ????

ή ειναι η ιδεα μου ??  :think: :think:

μηπως για αλλη μια φορα εφυγαν με μεγαλες προσδοκιες και πηραν τα..........????  :dancing: :dancing:

Τί εννοείς, πάτερ μου;  :think:

Για ποιά τεμάχια ομιλείς, για τα εργαζόμενα ή τα εγχώρια που πήγαν διακοπές "πέρασαν τέλεεεια" και τώρα κοιτούν αυτά που δεν έπιασαν στις διακοπές; :rockon:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ε οχι βεβαια τα εργαζομενα, για τα εγχωρια ομιλω..

ευλογησον..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ε οχι βεβαια τα εργαζομενα, για τα εγχωρια ομιλω..

ευλογησον..

Χε, χε το είχα καταλάβει...Την επόμενη φορά που κάποια σε κοιτάξει στα αχαμνά, δείξτης πόσα απίδια πιάνει ο σάκος  :rockon: :rockon: :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε αφηστε τες να αραχνιασουν μπας και βαλουν λιγακι μυαλο..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μηπως τα παρατηρουν να δουν αν ειναι ολα στη θεση τους?μηπως τα μετρανε να βεβαιωθουν για το νουμερο?

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ναι και εγω γιαυτο γυρισα εσπευσμενα απο τις διακοπες μου γιατι εμαθα για παρακρουση γυναικων που κοιτανε τα αγορια στα παπαρια για ανεξηγητους λογους....

οπως και οι γυναικες συνηθως νομιζουν οτι τις κοιτανε ολοι στα βυζια :)

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μουνιτσα καλως ηρθες, καλο χειμωνα..
βλεπω οι διακοπες σου εκαναν καλο, αρχισες να γραφεις και τη λεξη παπαρια ολοκληρη και χωρις @$^&*(^ ενδιαμεσα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ανεκαθεν την εγραφα ολοκληρη χρυσε μου :)

καλο χειμωνα επισης....αν και βαραμε 40αρια και μονο αισθηση για φθινοπωρο δεν εχω...

Επισκέπτης
Για ποιά τεμάχια ομιλείς, για τα εργαζόμενα ή τα εγχώρια που πήγαν διακοπές "πέρασαν τέλεεεια" και τώρα κοιτούν αυτά που δεν έπιασαν στις διακοπές; :rockon:

Χεχε, ΠΟΛΥ σωστός! Γιατί εδώ που τα λέμε... ποιος γαμεί ελληνίδες το καλοκαίρι στις διακοπές? :) Έχεις τόσα τουριστριάκια να περιφέρονται που... άσε τις ελληνίδες να κυκλοφορούν αγκαζέ 2-2, 3-3, 4-4, κόβοντας κίνηση και πίνοντας το ποτάκι τους σε κάποια γωνία ενός μπαρ μόνες τους!!!  :2funny:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και να νομιζουν οταν λες οτι μας κοιτανε στα παπαρια, οτι το εννοεις κυριολεκτικα εκει κατω..  :headbang: :headbang:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εσύ πάτερ μου (με όλο το θάρρος) :grin:..Δεν προτιμάς καλύτερα να σε κοιτάνε στα καλαμπαλίκια παρά στη τσεπούλα σου με παράλληλη ανιχνευτική ματιά προς το δάχτυλο της βέρας(που φοράμε τη βέρα)?? ;)

Αν και ξέρω ότι ταγμένος στο Θεό είναι αδύνατο να έχεις κάνει αυτό το συλλογισμό.. :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γαματε γιατι χανομαστε και μην προσκυνατε ως μουνοδουλοι μπαζακια με 5 κιλα στοκο μεικ απ στη μαπα που την ειδαν καπως-Στα παπαρια μου χρονια οι μαλακο-μυξοπαρθενε παρεες-

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ε ναι και εγω γιαυτο γυρισα εσπευσμενα απο τις διακοπες μου γιατι εμαθα για παρακρουση [size=12pt]γυναικων που κοιτανε τα αγορια στα παπαρια για ανεξηγητους λογους[/size]....

Έτσι όπως πάνε, σε λίγο καιρό θα τους φαίνεται περίεργη και ανεξήγητη (τί σκοπό εξυπηρετούν άραγε;  :think: ) η ύπαρξη αχαμνών στους άντρες  :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
διακοσμητικο απαρεντλι........(σκοπο)
:2funny:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η πείνα δημιουργεί έντονη την ανάγκη για άμεση κτήση...Η μεγάλη πείνα δημιουργεί παραισθήσεις..  :grin: Αυτό θα πάθουν σε λίγα χρόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom