Νέα

Με τη μάνα ή τη γυναίκα φίλου...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες και κουκλαρες.
ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος εχει η ειχε την επιθυμια να πηδηξει τη μανα φιλου του, η την γυναικα του?

εγω το ειχα κανει στα 22 μου με τη μανα φιλου μου.ισως να ηταν το ποιο ωραιο γαμιση που εχω κανει ποτε.
η γυναικα ηξερε να τα κανει ολα οχι με κοπο αλλα με τροπο.

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος εχει η ειχε την επιθυμια να πηδηξει τη μανα φιλου του, η την γυναικα του?

εγω το ειχα κανει στα 22 μου με τη μανα φιλου μου.ισως να ηταν το ποιο ωραιο γαμιση που εχω κανει ποτε.

Θα ξεκινησω τις απαντησεις εγω και θα ειμαι ειλικρινης :

Επιθυμια υπηρξε για την γυναικα ενος φιλου, αλλα την επνιξα, σεβομενος τον φιλο μου.

Δεν το εχω μετανοιωσει, αν και με καυλωνε πολυ....

Για μανα , οχι ποτε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Για μανα φιλου ναι!
Για γυναικα φιλου ναι!

Δυστυχως ή ευτυχως εμειναν σαν επιθυμιες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εχώ είχα την επιθυμία με μάνες, αδερφές, γκόμενες, κλπ. φίλων μου αλλά ποτέ δεν το κυνήγησα και δεν το μετανιώνω.
Έκανα κανα διακριτικό κοπλιμέντο, βάραγα και καμια μαλακία αλλά μέχρι εκεί.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στο φίλο του και ειλικρινά απορώ πως δε ντρέπονται όσοι έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Βέβαια, πάντα μιλάω για περιπτώσεις που κάτι τέτοιο έχει γίνει πίσω από την πλάτη του άλλου.

OP
OP
P

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Εχώ είχα την επιθυμία με μάνες, αδερφές, γκόμενες, κλπ. φίλων μου αλλά ποτέ δεν το κυνήγησα και δεν το μετανιώνω.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στο φίλο του και ειλικρινά απορώ πως δε ντρέπονται όσοι έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Βέβαια, πάντα μιλάω για περιπτώσεις που κάτι τέτοιο έχει γίνει πίσω από την πλάτη του άλλου.

απο τη στιγμη που το θελει και η ιδια δεν το νομιζω να ειναι ντροπη.ειναι μια ελξη που δεν ειναι τοσο κακη.

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για μανα δεν θα το ελεγα, δεν ξερω και καμια ωραια. Αλλα για την γυναικα φιλου θα το σκεφτομουν :dancing: :booty:, κολλητου ομως ποτε. 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά, πέστο στον φίλο σου αυτο. Τέσπα, και εγω γούσταρα την μάνα ένος φίλου μου οταν ήμουν μικρότερος. Θυμάμαι πως μια μέρα μας είχε πάει στην παραλία και όταν γύρισα σπίτι τον έκανα λάστιχο. Ομως δεν έγινε ποτέ τίποτα. Μάλιστα πρίν απο λίγα χρόνια χαθήκα με το παίδι και δεν έχουμε επαφή πια...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
απο τη στιγμη που το θελει και η ιδια δεν το νομιζω να ειναι ντροπη.ειναι μια ελξη που δεν ειναι τοσο κακη.

Μα εννοείται ότι θα το ήθελε και η ίδια αλλιώς πώς θα γινόταν?
Εγώ μίλησα γενικά επειδή δε ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο καθένας με τη λέξη φίλος. Άλλοι λένε έτσι και ένα γνωστό τους, άλλοι μόνο τους κολλητούς τους. Για εμένα μάνες φίλων είναι και δικές μου μάνες, το ίδιο ισχύει για γκόμενες, αδερφές κλπ. Όσο λιγότερο γνωστός μου είναι ο άλλος, τόσο πιο ελαστικός γίνομαι στο συγκεκριμένο θέμα.
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να το κάνει αυτό. Τον ελκύει το "απαγορευμένο" της όλης φάσης ή του αρέσει τόσο πολύ η άλλη που δεν υπολογίζει το φίλο του? Τι να πω. Δεν είναι τυχαίο ότι, ότι έχει σχέση με μάνες κλπ. θεωρείται η χειρότερη βρισιά. Στο κάτω-κάτω τόσες γυναίκες υπάρχουν, τη μάνα του βρήκες να γαμήσεις?

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
144
Πόντοι
0

Μάλιστα! My friends hot mom που λένε! Πες βρε καμιά λεπτομέρεια: πόσων ετών ήταν, παντρεμένη ή χωρισμένη και (το κυριότερο) αν το έμαθε ο φίλος σου. Ξέρω παρόμοια περίπτωση που έτυχε όχι σε μένα αλλά σε φίλο μου, ο οποίος το έκανε όχι με τη μάνα αλλά με τη μητριά ενός φίλου του και συμφοιτητή του σε μια επαρχιακή πόλη η οποία είχε επισκεφτεί το γιο του άντρα της να του παέι ρούχα-φαγητά κλπ αλλά ήταν μεγάλη παρτόλα και του κωλοτριβόταν ώσπου δεν άντεξε...

Τις γυναίκες των φίλων προσωπικά δεν μπορώ να τις δω ερωτικά, τις βλέπω σαν αδερφές-ξαδέρφες, το ωραίο μεν πάντα το θαύμαζεις αλλά μέχρι εκεί.

Επιθυμία μου έχει τύχει με τη μάνα της κολλητής μιας πρώην γκόμενάς μου (φυσικά έμεινα με την επιθυμία, όχι ότι την είχα δει και πολλές φορές) και πρόσφατα με την πεθερά ενός νιόπαντρου φίλου μου (μια φορά την έχω δει, στο γάμο, αλλά από πριν είχα ακούσει τα ...καλύτερα). Φυσικά και στη δεύτερη περίπτωση έχω μείνει με την επιθυμία...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Respect.

OP
OP
P

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Μα εννοείται ότι θα το ήθελε και η ίδια αλλιώς πώς θα γινόταν?
Εγώ μίλησα γενικά επειδή δε ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο καθένας με τη λέξη φίλος. Άλλοι λένε έτσι και ένα γνωστό τους, άλλοι μόνο τους κολλητούς τους. Για εμένα μάνες φίλων είναι και δικές μου μάνες, το ίδιο ισχύει για γκόμενες, αδερφές κλπ. Όσο λιγότερο γνωστός μου είναι ο άλλος, τόσο πιο ελαστικός γίνομαι στο συγκεκριμένο θέμα.
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να το κάνει αυτό. Τον ελκύει το "απαγορευμένο" της όλης φάσης ή του αρέσει τόσο πολύ η άλλη που δεν υπολογίζει το φίλο του? Τι να πω. Δεν είναι τυχαίο ότι, ότι έχει σχέση με μάνες κλπ. θεωρείται η χειρότερη βρισιά. Στο κάτω-κάτω τόσες γυναίκες υπάρχουν, τη μάνα του βρήκες να γαμήσεις?

κοιτα να δεις και η ιδια δεν ηταν καμια αθωα γυναικα...απο οσο μου ειπε ο ανθρωπος που μεγαλωσε το φιλο μου δεν ηταν ο πραγματικος του  πατερας. η γυναικα αυτη ηταν 43.στο λεω αυτο για να καταλαβεις για τι γυναικα μιλαω.και ντυσιμο λες και εβγαινε τα βραδια για πελατες.
πολυ εκφυλη.αυτη εκανε και το πρωτο βημα.γιαυτο λεω οτι δεν ειναι κακο.εγω εκεινη την ωρα δεν την εβλεπα σαν μανα φιλου αλλα σαν μια γυναικα που ηθελε να γαμηθει.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ειχα καυλώσει με τη μανα ενος φίλου και του το πα κι ολας καταμουτρα!!!

Ποιες μανες και ποιες γκομενες, εδω καυλωνω με κατι ξαδερφες καυλοκαυτρες που εχω.

OP
OP
P

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Ειχα καυλώσει με τη μανα ενος φίλου και του το πα κι ολας καταμουτρα!!!

Ποιες μανες και ποιες γκομενες, εδω καυλωνω με κατι ξαδερφες καυλοκαυτρες που εχω.

και τι εγινε?τι σου ειπε ο φιλος σου?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κόφτε τις πολλές τσόντες ρε :2funny:

OP
OP
P

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
τί περαστικά ρε καμμένε  :jerking:  :2funny:

κουκλα μου εγω ειπα για ενα θεμα που οπως ειδες και αλλοι ειχαν σκεφει και φανταστει τετοιες γυναικες.
τωρα εσυ τι λες απλα για να πεις τα δικα σου..
λεγε οτι θες.αμα δεν σου απαντανε τοτε θα κανεις μοκο.
αντε γεια ρε  :rockon: :rockon:  :s&m_1: :headbang:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Tην Γυναικα φυσικα,η μανα ειναι παντα respect!!!
ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Απορω πως σου επετρεψε ο φιλος σου να του γαμισεις την μανα,πρωτη φορα το ακουω εγω!!!Δηλαδη ειναι να :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Βρε την μανα,οτι πιο ιερο υπαρχει στο κοσμο,αν ειναι δυνατον!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom