enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
γινεται τυπε,εχω παρει και περισσοτερους :S :S :S
τυπε θελεις δυνατη μηχανη για να τους σηκωσεις ολους αυτους :S :S :S
γινεται τυπε,εχω παρει και περισσοτερους :S :S :S
Τέτοια λέτε του, για να κάνει περισσότερα ωτοστόπ με ζευγάρια. Πού ξέρεις, μπορεί και ο τύπος να έχει τα τυχερά του με κανένα τρίο.
:S :S :Senduro :S :S :Sτυπε με τις ελλεϊνιδες και τους μουσατους πιρφορους ο νασος θα ειναι τυχερος αμα δεν του κλεψουν και το κινητο του :S :S :S
:S :S :Senduro :S :S :S
o γνωστος αγνωστος μπαχαλακιας
τυπε εχω βγει στην γυρα και περιμενω μουνια να κανουν ωτοστοπ :-Τέτοια λέτε του, για να κάνει περισσότερα ωτοστόπ με ζευγάρια. Πού ξέρεις, μπορεί και ο τύπος να έχει τα τυχερά του με κανένα τρίο.
τυπε εχω βγει στην γυρα και περιμενω μουνια να κανουν ωτοστοπ :-
να δω τωρα πως θα αποφυγω τους γαμιαδες τους :S :S :S
Και μεχρι να πεσει σε γκομενα πως τη βγαζει καθαρη με αυτους στο αμαξι μεσα τυπε;Τύπε ΝΑΣΟ έχεις σκεφτεί να πάρεις Τέντυ ή Ποδολάγνο μαζί για τους μουσάτους γκόμενους, ώστε να μείνουν τα μουνέτα για πάρτη σου???
αφου ο ιδιος ειναι τυπε :S :S :SΤύπε ΝΑΣΟ έχεις σκεφτεί να πάρεις Τέντυ ή Ποδολάγνο μαζί για τους μουσάτους γκόμενους, ώστε να μείνουν τα μουνέτα για πάρτη σου???
Και μεχρι να πεσει σε γκομενα πως τη βγαζει καθαρη με αυτους στο αμαξι μεσα τυπε;
αφου ο ιδιος ειναι τυπε :S :S :S
Τύπε ο Enduro είναι εγκριτο μέλος του bou με περγαμηνές κι ιστορία..... Δεν μπορείς να τον απαξιώνεις με τέτοιο τρόπο....!!! Παρακαλώ να ανακαλέσεις!!!
τυπε εχω βγει στην γυρα και περιμενω μουνια να κανουν ωτοστοπ :-
να δω τωρα πως θα αποφυγω τους γαμιαδες τους :S :S :S
Τύπε ΝΑΣΟ έχεις σκεφτεί να πάρεις Τέντυ ή Ποδολάγνο μαζί για τους μουσάτους γκόμενους, ώστε να μείνουν τα μουνέτα για πάρτη σου???
τυπε σιγα μην καψει κανενας χυστης βενζινη για να κουβαλησει τον τεντυ και τον πιδολαγνο :S :S :S
Απλώς παρακαλάς να είναι ιδρωμένος και τριχωτός ο μουσάτος για να λειτουργήσει σαν Τεντο-μαγνήτης
τεντυ εθεαθη Καβαλας τυπε να κανει ωτοστοπ σε ασβερκους Ρουμανους οδηγους tir :S :S :SΤύπε μου γκρέμισες ένα μύθο τώρα!!! :S :S :S
η να ριξει σιμο τυπε :S :S :S
η να θελει να κατουρησει για να τα βρει με τον χυσολαγνο τυπε :S :S :S