Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Τη δεκαετία 90 είχα κάποια τυχερά! Τώρα δεν σταματάω ποτέ!
Γυρνωντας τις προαλλες απο επαρχια με σταματησε γκομενακι με ωτοστοπ
Εκει που νομιζα οτι θα γαμησω ,βγηκε και ο γαμιας της,ενας μουσιας :thubsdown:,σε καναν θαμνο θα κρυβοταν, και πηρα τα αρχιδια μου
Τους φορτωθηκα και τους 2 και εκανα τον ταριφα τσαμπα και κατεληξα ατσιμπουκωτος με ενα ξερο 'thank you' :S :S :S
Τη δεκαετία 90 είχα κάποια τυχερά! Τώρα δεν σταματάω ποτέ!
Τύπε η Κωνσταντίνα ήτανε μωρό τότε, δεν την ήξερα. Ότι γίνεται όμως γίνεται για καλό: δεν παρτουζωσα το δίδυμο γκομανακίων αλλά με αυτόν τον τρόπο αφιερωθηκα ολοκληρωτικά στην ορκιτσα μουτυπε ισως η καψουρα σου για την ορκα σε εμποδισε να ενδωσεις στον πειρασμο
τυπε αν εισαι γεροντας εχεις ελπιδεςΤύπε η Κωνσταντίνα ήτανε μωρό τότε, δεν την ήξερα. Ότι γίνεται όμως γίνεται για καλό: δεν παρτουζωσα το δίδυμο γκομανακίων αλλά με αυτόν τον τρόπο αφιερωθηκα ολοκληρωτικά στην ορκιτσα μου
kαποια μελη δεν αντιμετωπιζουν το θεμα με τη δεουσα σοβαροτητα :S :S :SΕγω σε πιστευω και θα σε στηριξω! Για τους αλλους λεω που ειναι απιστοι θωμαδες.
ευτυχως κοιμουνται ακομη τυπε :S :S :SΕχεις καποιον στο μυαλο σου?
Εγω νομιζω δεν υπάρχουν μπαχαλακηδες στο μπού
ολα καλα τυπε.απλα με καλεσαν στην Μολδαβια να με φιλοξενησουν :S :S :STύπε Νάσο τα νεφρά σου είναι στην θέση τους??? :S :S :S
θα κοιταξω απο δω και μπρος να εχω και εναν τραβελο μαζι μου τυπε :S :S :SΓιαυτον το λογω εγω δεν σταματαω ποτε σε ωτοστοπ. Βγαινει μπροστα η γκομενα και με το που πεις ναι σου βγαινει ο γκομενος...
Και σε ρωταω φιλε Νασο. Εαν ο γκομενος εβγαινε πιπαλεκος τι θα εκανες?
τυπε μπαχαλευεις το νημα με ψεματα :S :S :SΚαι εμένα μου είχε τύχει παλαιότερα με ΔΥΟ γκομενάκια. Ενεργώντας με απόλυτη ψυχραιμία όμως, δεν σταματησα...
με το μηχανακι ημουν τυπε :S :S :SΤύπε, πρέπει να αλλάξεις αμάξι. Αν σταμάταγες με καμμιά μερτσέντα, λαμπορκίνι ή καμμιά τζάγκουαρ βρε αδερφέ...ούτε στο πορτ μπαγκαζ δεν θα τον ήθελε τον δικό της
Τυπε μην απελπίζεται
Θα τα έχεις κ τώρα αν έχεις τη φάτσα του άβαταρ σου :S :S
Γυρνωντας τις προαλλες απο επαρχια με σταματησε γκομενακι με ωτοστοπ
Εκει που νομιζα οτι θα γαμησω ,βγηκε και ο γαμιας της,ενας μουσιας :thubsdown:,σε καναν θαμνο θα κρυβοταν, και πηρα τα αρχιδια μου
Τους φορτωθηκα και τους 2 και εκανα τον ταριφα τσαμπα και κατεληξα ατσιμπουκωτος με ενα ξερο 'thank you' :S :S :S
τυπε κανονικα επρεπε να προσφερει οικοιοθελως ανακουφιστικο τσιμπουκι,αλλα κοιταξαν να την βγαλουν στην πουστια :S :S :SΤύπε νάσο ρώτησες για κακολντ τον τυπά και δεν του άρεσε η ιδέα :S :S
γαμησες τουλαχιστον τυπε; :S :S :SΠαλιο κόλπο. Την εχω πατήσει και εγω σε νησί με 2 γκόμενες. Μόλις σταμάτησα εμφανίστηκε ο μαλακας φορτωμένος τις βαλίτσες για να τους πάω στο λιμάνι. Τους πήγα...
Καλά έκανες , μπορεί να είχες πέσει σε αυτές τις 2Και εμένα μου είχε τύχει παλαιότερα με ΔΥΟ γκομενάκια. Ενεργώντας με απόλυτη ψυχραιμία όμως, δεν σταματησα...
ετσι..Και εμένα μου είχε τύχει παλαιότερα με ΔΥΟ γκομενάκια. Ενεργώντας με απόλυτη ψυχραιμία όμως, δεν σταματησα...
Είσαι σκληρός καριόλης!!!Ευγε!!!ετσι..
2 μουνακια φορτωμενα με τα αξεσουαρ θαλασσης
τις αφησα να ξεροψηθουν οι μουναρες τους στη ασφαλτο
Σκέψου να είχε πέσει στις