Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.287
- Πόντοι
- 3.556
Προσωπικά δεν ρωτάω καμία κοπέλα σχετικά με το παρελθόν της, το παρόν με ενδιαφέρει μόνο! ![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Καλησπέρα φίλε Τρουμπerxete poytsa....
δεν θα στο ξαναγραψω παρε δρομο
σκασε μπουστη και αυτοκτονα...
αυτοκτονα ρε μαλακα να χαρουν και λιγο οι δικοι σουΚαλησπέρα φίλε Τρουμπ
Από πού ;δεν θα στο ξαναγραψω παρε δρομο
Δηλαδή μόνο γαμιεσε ,δεν στο ειχα![]()
Αύριο όχι σήμερα , φίλε μουαυτοκτονα ρε μαλακα να χαρουν και λιγο οι δικοι σου
Ηρεμα αδελφέ συγκρατησουαυτοκτονα ρε μαλακα να χαρουν και λιγο οι δικοι σου
μην βρίζεις , το νημα αυτο ειναι ηρεμο , δεν χωράει αντιπαλότητεςαυτοκτονα ρε μαλακα να χαρουν και λιγο οι δικοι σου
Ετσι
αλλαζει τωρα η εξίσωση
Μην μπερδεύεσαι εσύμην βρίζεις , το νημα αυτο ειναι ηρεμο , δεν χωράει αντιπαλότητες
αλλαζει τωρα η εξίσωση
Μην μπερδεύεσαι εσύ
ρε μαλακα παρε δρομο σου λεω γραψε οτι ιθες αλλα ξεκολλα απο παρτη μου καταλαβες;ειναι το τελευταιο ποστ που σου γραφω...νιωσε λιγοΑπό πού ;![]()
Πήγες αριστο?δεν μπερδευομαι σε γκει ερωτες
να ναι καλά τα παιδιά
θα την πεσει στον βαρο τωρα ο μπουστης.....αλλα δεν μασαει ο μαυριδερος....θα τον γαμαει με σουποξυλο και θα τον βαλει να δουλευει στον βοθρο για το μεροκαματοδεν μπερδευομαι σε γκει ερωτες
να ναι καλά τα παιδιά
μισο φιλε ειχα με κατι παρεμβολες θα συνεισουμε το θεματακι σε λιγοΠροσωπικά δεν ρωτάω καμία κοπέλα σχετικά με το παρελθόν της, το παρόν με ενδιαφέρει μόνο!![]()
θα πάω ... εχω καιρό , παω Τομας που έχει παρκινγκΠήγες αριστο?
θα την πεσει στον βαρο τωρα ο μπουστης.....αλλα δεν μασαει ο μαυριδερος....θα τον γαμαει με σουποξυλο και θα τον βαλει να δουλευει στον βοθρο για το μεροκαματο
Ναι μη χαθείς προσεχε στα στεναθα πάω ... εχω καιρό , παω Τομας που έχει παρκινγκ