txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.792
- Πόντοι
- 496
:S :S :S
χριστουγεννιατικο τυπε? :-( :-(
παντα στο πνευμα των ημερων τυπε :S :S :Sχριστουγεννιατικο τυπε? :-( :-(
παντα στο πνευμα των ημερων τυπε :S :S :S
εγω δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι απολυτα απελευθερωμενοςΤώρα ειλικρινά. Η καλύτερη γυναίκα στον κόσμο, η καλύτερη μάνα μπορεί να εξελιχθεί. Να σου ταιριάζει σε όλα και να την αγαπάς. Και πολλών πι γυναίκες τα δίπλα θα έχουν κάνει και είναι ευτυχισμένοι.
Αλλά υπάρχει ποτέ η πιθανότητα, ν ακούσει κάποιος αυτό ή κάτι ανάλογο και μετά να μπορεί να πάει σοβαρά;;;
Κι εμενα μου ελεγε απο μονη της τυπε! Μεχρι πως ειχε χυσει 12 φορες σε ενα βραδυ, ειχα ακουσει!
Ρε σεις εχουν πλακα ορισμενες που στο παιζουν παρθενες και πρωταρες λες και οταν ανοιγει ποδια η αλλη δεν καταλαβαινεις ποσο εχει ξεχυλωσει η μουναρα της, πηδαγα προ 10ετιας συμμαθητρια που σπουδαζε τοτε στην γνωστη σε ολους μας για τα καλα κοριτσια Πατρα και μιλαμε χανομουνα. Τοτε η κοπελα πρεπει να ηταν 22-23 καθως ειναι μικροτερη μου και απ οσα καταλαβα πρεπει να ειχαν περασει πολυ συναγωνιστες απ τα κατω χιλια της...αντε τωρα να την ρωταγα αυτη με ποσους εχει παει...ακομα θα μετρουσαμε χαχαχαχα
Οι γέννες το ξεχειλώνουν πολύ.
Έχει τύχει να γαμήσω 45άρα πουτάνα και να είναι σφιχτή. Απλά δεν είχε κάνει παιδιά. Λογικά από το μουνί της, θα πρέπει να είχαν περάσει περισσότεροι από το στρατό που μαζεύει η κίνα, μετά από επιστράτευση .
Φίλε εμένα μου έτυχε μια μαθηματικός πειραιωτισα που σπουδασε Πάτρα. Σάββατο τη γνωρίζω βγαίνω απο Τιντερ, φασωμα κατευθείαν, την Τρίτη σπίτι μου για φουλ γαμησι με τσιμπούκια , ελτος απο κωλο, μίλαγε για παιδιά δεσμεύσεις , οτι να ναι και μετά απο μιάμιση βδομάδα ην έκανε. Το μουνι της αδελφέ σκέτο πηγάδι. Δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα. Ευτυχώς την έκανε απο μόνη της, αφού καινη ίδια προφανώς δεν παιρναγε καλά μαζί μου. Στα+ βέβαια οτι δεν το έπαιζε παρθένα. Ειλικρινά η πιο ξεχειλωμενη γυναίκα που είχα ποτέ, Απο τθς πιο ευκολες στο να γαμησω. Πέρασε κι αυτή απο το μεγάλο σχολείο της πατρινης φοιτητικής ζωής
Ολοι μαζι λες να την πηραν τυπε;;; Οντως μετα απο γεννα ξεχυλωνουν
Εγω τη βαζω να μου διηγειται τα γαμησια της την ωρα που για να καβλωνω περισσοτερο.
Πού είναι αυτό το παληκάρι με τους 17 πόντους που δε γαμεί από το άγχος; Η επιστήμη μίλησε.....
www.newsauto.gr/menspeed/gynekes-megethos-metrai-alla-pio-ke-pote/]https://www.newsauto.gr/menspeed/gynekes-megethos-metrai-alla-pio-ke-pote/[/url]