Νέα

Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 599
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Είναι γεγονός ότι οι πιο πολλοί Έλληνες είναι φλωράτζες.

Δυστυχώς, το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα γαμήσουν. Και φυσικά, οι Ελληνίδες το εκμεταλεύονται, όπως και κάθε λογικό άτομο.

Αυτή είναι η διαφορά με τους άντρες του εξωτερικού. Εκεί, κοιτάζουν άλλα.

Π

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Noμίζω ότι αυτό που γράφει ο bloom είναι λίγο πολύ αυτό που συμβαίνει. Σίγουρα οι γυναίκες σήμερα είναι πιο απενοχοποιημένες, δοκιμάζουν πιο εύκολα πράγματα που παλιά ούτε θα άγγιζαν, αλλά όχι ότι χτυπάνε και τα νούμερα που γράφονται εδώ μέσα. Η δική μου εμπειρία ως swinger λέει ότι οι γυναίκες που έχουν γνωρίσει σεξουαλικά έναν αριθμό μέσω του χώρου, ούτε καν θα πλησίαζαν τα μισά νούμερα αν ήταν μόνες τους. Και μιλάμε για γυναίκες που μπορούν να επιλέξουν όποτε θέλουν να πάνε με έναν άντρα, χωρίς να ρισκάρουν τη σχέση τους, όχι για γυναίκες που ψάχνουν να βρουν ερωτικό σύντροφο συχνά πυκνά στερημένες και απογοητευμένες. Ότι θα υπάρχουν και γυναίκες με μεγάλα νούμερα είναι το μόνο σίγουρο, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.

manossonam

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Like
14
Πόντοι
0
κυκλοφορούσε παλαιότερα ένα ανέκδοτο :
Ερώτηση : Γιατί το μουνί ονομάζεται και αιδοίο ;

Απάντηση : Διότι όποια και να ρωτήσεις με πόσους έχεις πάει σου λέει με ένα - δυο . . . .

Chris101

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0

Το πιστευεις κι εσυ τυπε πως οι 5 που μου ειπε ηταν λιγοι;

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Αρα διαβαζοντας τα ολα και συνοψιζοντας καταλαβαινουμε ΟΤΙ ο θεματοθετης την εχει κοντα στα 10cm τεντωμενη 13 φουλ καβλας και μετα αναρωτιεται με ποους εχει παει η γκομενα του ? αν υποθεουμε οτι δεν ειναι καβλιαρης απ το πιοω μερος  :S :2funny: :heavymetalbig:

OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Αρα διαβαζοντας τα ολα και συνοψιζοντας καταλαβαινουμε ΟΤΙ ο θεματοθετης την εχει κοντα στα 10cm τεντωμενη 13 φουλ καβλας και μετα αναρωτιεται με ποους εχει παει η γκομενα του ? αν υποθεουμε οτι δεν ειναι καβλιαρης απ το πιοω μερος  :S :2funny: :heavymetalbig:

Ιιιισσσσσωωωωρρρρααααιιιιοοοοσσσς!!!!!!!!!!!

Απλα πες μου και μενα απο που τα συμπερανες ολα αυτα; Γιατι εχεις πεσει εξω σε ολα: α) την εχω 3cm πεσμενει και 4,782cm σε πληρη στυση β) παω παντα με αντρες αρκη να ειναι βαρβατοι σαν εσενα γ) η νυν συντροφος και ολες οι πρωην ηταν παρθενες-ηεροδουλες! Εχασες αδερφε με συγχωρεις!!!! Αλλος μαντης;;;;; :-ρ μπουρδελοφιλικα παντα συντροφε μην μου παρεξηγηθεις και σε χασουμε

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Το ξερω οτι ειμαι ωραιος συντροφε και ναι ειμαι βαρβατος  :heavymetalbig: απλα να σου πω οτι τα συμπερανα αυτα διαβαζοντας και τις 12 σελιδες του θεματος που ανοιξες  :S  εγω σε απαντησα στο#25 , και τελικα καρφωθηκες απο μονος σου με το πουτανακι σου που ως γνωστων εδω τα πουτανακια δεν θα σε πουνε και μικροπουλη  :2funny: :2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
τωρα ειδα οτι εγραψες κριτικη για soyinkers ΚΑΙ απορω πως περασε !χαχαχχα ελα να ανταλαξουμε τις μποθρονες μας στειλε πμ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Στο εξωτερικό τύπε κοιτάνε αν θα έχει χρήματα η γκομενα για να πληρώσει τον καφέ μόνη της όταν θα βγουν.
Αλλά τα κάνουν εκεί διότι οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Όχι, τύπε, αυτό που κοιτάζουν είναι να έχουν μία γκόμενα που δε χρειάζεται να την κυνηγάνε όλη την ώρα και να της κάνουν τα χατήρια για να δώσει κώλο.

Στην Ελλάδα, η μουνοδουλίαση είναι τρόπος ζωής

OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Το ξερω οτι ειμαι ωραιος συντροφε και ναι ειμαι βαρβατος  :heavymetalbig: απλα να σου πω οτι τα συμπερανα αυτα διαβαζοντας και τις 12 σελιδες του θεματος που ανοιξες  :S  εγω σε απαντησα στο#25 , και τελικα καρφωθηκες απο μονος σου με το πουτανακι σου που ως γνωστων εδω τα πουτανακια δεν θα σε πουνε και μικροπουλη  :2funny: :2funny:

Οχι ρε γαμωτο πως την πατησα ετσι....συντροφε μπουρδελιαρη μετανοω!!!!!

Επισκέπτης
Εγω τη βαζω να μου διηγειται τα γαμησια της την ωρα που  :knockinb: για να καβλωνω περισσοτερο.

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.108
Πόντοι
1.056
και εγω το ιδιο, αν ισχυουν αυτα που μου λεει η γυναικα μου ειναι για πολλεσ παρτουζεσ

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.108
Πόντοι
1.056
τα καλυτερα ομως ειναι τα γαμησια που μου λεει πως της ριχνουν τα αφεντικα κ οι συναδελφοι της στη δουλεια

Chris101

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
και εγω το ιδιο, αν ισχυουν αυτα που μου λεει η γυναικα μου ειναι για πολλεσ παρτουζεσ

Κι εμενα μου ελεγε απο μονη της τυπε! Μεχρι πως ειχε χυσει 12 φορες σε ενα βραδυ, ειχα ακουσει!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
φαση αληθινη 100%
εγινε το 1994
Παω για κφε με φιλους και κατι συμφητητριες τους απο την ΑΣΟΕΕ.
Λεμε διαφορες μαλακιες σε καποια φαση μιλανε ολοι για τις πρωην τους εγω εκτος κλιματος (δεν ημουν φοιτητης τοτε ειχα αποφοιτήσει) ακουω
το τι λενε και χαζολογαω....
Να μην τα πολυλογω μιλαει και η Δεσποινα και λεει με 7 (ειναι γεννημενη το 1970).
την γουσταρα και αρχισε η πολιορκία ....
Μετα απο δυο μερες μου παιρνει τσιμπουκι, οταν τελειωσα της λεω τωρα θα φοραω την φανελλα με το 8 οποτε μου απανταει οχι με 7 εχω παει ολοκληρωτικα για τσιμπουκια και μαλακιες εχω παει με τριαντα-εναν.
Την γαμησα μετα απο καμμια βδομαδα αφου προηγηθηκαν κανα δυο τσιμπουκια ακομη και μετα την εκανα με ελαφρα γιατι ηθελε δεσμευσεις και τα λοιπα.....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.967
Πόντοι
6.030
φαση αληθινη 100%
εγινε το 1994
Λεμε διαφορες μαλακιες σε καποια φαση μιλανε ολοι για τις πρωην τους εγω εκτος κλιματος (δεν ημουν φοιτητης τοτε ειχα αποφοιτήσει) ακουω
Να μην τα πολυλογω μιλαει και η Δεσποινα και λεει με 7 (ειναι γεννημενη το 1970).
Μετα απο δυο μερες μου παιρνει τσιμπουκι, οταν τελειωσα της λεω τωρα θα φοραω την φανελλα με το 8 οποτε μου απανταει οχι με 7 εχω παει ολοκληρωτικα για τσιμπουκια και μαλακιες εχω παει με τριαντα-εναν.
Την γαμησα μετα απο καμμια βδομαδα αφου προηγηθηκαν κανα δυο τσιμπουκια ακομη και μετα την εκανα με ελαφρα γιατι ηθελε δεσμευσεις και τα λοιπα.....
Τώρα ειλικρινά. Η καλύτερη γυναίκα στον κόσμο, η καλύτερη μάνα μπορεί να εξελιχθεί. Να σου ταιριάζει σε όλα και να την αγαπάς. Και πολλών πι γυναίκες τα δίπλα θα έχουν κάνει και είναι ευτυχισμένοι.
Αλλά υπάρχει ποτέ η πιθανότητα, ν ακούσει κάποιος αυτό ή κάτι ανάλογο και μετά να μπορεί να πάει σοβαρά;;;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
φαση αληθινη 100%
εγινε το 1994
:S :S :S

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom