ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.556
- Πόντοι
- 5.006
ΜεγαλοςΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
ΜεγαλοςΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
Παρε Αντζελο να ερθετε Αρίστο να κανονίσουμε τα δωρα για γαμο μισθωτου-ΣεσκουΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
Παρε Αντζελο να ερθετε Αρίστο να κανονίσουμε τα δωρα για γαμο μισθωτου-Σεσκου
ενταξει....αλλα πορτοφολι δεν παιρνω μαζιΠαρε Αντζελο να ερθετε Αρίστο να κανονίσουμε τα δωρα για γαμο μισθωτου-Σεσκου
Θα φέρει επιταγή ο αλλοςενταξει....αλλα πορτοφολι δεν παιρνω μαζι
ηταν λιγες τυπε?Η τελευραια που ημουν μοθ ελεγε οτι εχει παει με 10 οταν της ειπα με ποσες εχω παιει εγω με χωρισε
σιγα τυπε ηρεμησε λιγοΠοιος κανόνας...Δεν υπάρχουν αυτά, άμα είναι η άλλη 30 και βλέπεται έστω και λίγο θα έχει πάει με τουλάχιστον 100
Μη λέω και λίγους...
Πόσους θέλεις ? 50 ? Εγώ σου λέω να βλέπεται και να κάνει τη ζωή της, μέχρι τα 30-35 μια 50ρια τους έχει άνετα...σιγα τυπε ηρεμησε λιγο
ηταν λιγες τυπε?
38 ειναι ειναι καταχχωρημενες σαν κριτικη εδω βαλε αυτες που δεν εχω γραψει καποια χρονια διαμονης σε διαφορες χωρες της λατινικγς Αμερικης ταξιδια σε Ασιατικες πορνο τουριστικες χωρες βαλε και τις σχεσεις και καταλαβε τι επαθε
τους εχει ανετα αλλα παει?δε σημαινει επειδη τους εχει οτι θα παει και μαζι τους,ξερουμε ολοι ποσο ξενερωτες ανοργασμικες ειναι οι ελληνιδες,οι ελληνιδες να ξερεις το κανουν 1-2 φορες το χρονο ετσι για να μη τις λενε αγαμητες τελειως και αυτο ειναι ολο,οι λιγοι γαμανε τις πολλες,το 80 τοις εκατο των ελληνιδων αυτο κανει,παει με το 30 των αντρων και αυτοι οι 30 ειναι φραγκατοι,φοβεροι στο φλερτ κλπ κλπ.Μη ξεγελιομαστε αυτο συμβαινει.Πόσους θέλεις ? 50 ? Εγώ σου λέω να βλέπεται και να κάνει τη ζωή της, μέχρι τα 30-35 μια 50ρια τους έχει άνετα...
τριψηφια νουμερα σιγουρα,μεγαλες πουταναες οι ελλεινιδες,ειδικα αμ σπουδαζουν σε αλλα πολη,τσαπελα το μουνιΠοιος κανόνας...Δεν υπάρχουν αυτά, άμα είναι η άλλη 30 και βλέπεται έστω και λίγο θα έχει πάει με τουλάχιστον 100
Μη λέω και λίγους...
γαμιουντε,αλλα ολες γαμιουντε με τους ιδιους και τους ιδιους,για αυτο τσακωνονται μετα..τους εχει ανετα αλλα παει?δε σημαινει επειδη τους εχει οτι θα παει και μαζι τους,ξερουμε ολοι ποσο ξενερωτες ανοργασμικες ειναι οι ελληνιδες,οι ελληνιδες να ξερεις το κανουν 1-2 φορες το χρονο ετσι για να μη τις λενε αγαμητες τελειως και αυτο ειναι ολο,οι λιγοι γαμανε τις πολλες,το 80 τοις εκατο των ελληνιδων αυτο κανει,παει με το 30 των αντρων και αυτοι οι 30 ειναι φραγκατοι,φοβεροι στο φλερτ κλπ κλπ.Μη ξεγελιομαστε αυτο συμβαινει.
Στα πλατώ του Club Jenna ζεις ΚΑΙ εσύ;Ποιος κανόνας...Δεν υπάρχουν αυτά, άμα είναι η άλλη 30 και βλέπεται έστω και λίγο θα έχει πάει με τουλάχιστον 100
Μη λέω και λίγους...
οι ελλεινιδες εχουν ξεσκιστει με πολλες ψωλες,λυπαμαι το μαλακα τη σχεση τους που νομιζει οτι τα εχει με καμια καλη κοπελα..
εχουν ξεσκισει πολλες ψωλες αλλα τοτε γιατι ειναι τοσο δυσκολες και δε καθονται στους πολλους αλλα στους λιγους?και γιατι καμια ελληνιδα δε γινεται πουτανα σε μπουρδελο και ειναι ολες ξενες?οι ελλεινιδες εχουν ξεσκιστει με πολλες ψωλες,λυπαμαι το μαλακα τη σχεση τους που νομιζει οτι τα εχει με καμια καλη κοπελα..