athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.642
- Πόντοι
- 12.756
ηρθε και ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΝΤΟΦ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΤΟΥ
ο Βαρος ειναι του Eraser , δεν μπαίνει στην μεση ο Σεσκου , τα έχουν μιλήσει και ξεκαθαρίσει ... δεν κανουν ΜΠΟΥΣΤΙΕΣ αναμεσα τουςθα την πεσει στον βαρο τωρα ο μπουστης.....αλλα δεν μασαει ο μαυριδερος....θα τον γαμαει με σουποξυλο και θα τον βαλει να δουλευει στον βοθρο για το μεροκαματο
ηρθε και ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΝΤΟΦ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΤΟΥ
ρε για να κανεις πλακα και τρολαρισμα οπως κανεις εσυ πρεπει να τον ξερεις τον αλλο ειτε εδω ειτε εξω...εσυ ΔΕΝ δειχνεις οτι κανεις πλακα δεν το καταλαβαινεις;Λοιπόν χωρίς κάνα τρολαρισμα πλέον αφού ο @athinaios44 δεν δέχεται πλάκα -τριλαρισμα εγώ σταματάω εδώ αν σε ενόχλησα σου ζητώ συγνώμη ,μόνο τρολαρισμα έκανα τίποτα παραπάνω.
Εσύ μορη γαμιολα με σπέρνεις διχόνοια μουνοπανοο Βαρος ειναι του Eraser , δεν μπαίνει στην μεση ο Σεσκου , τα έχουν μιλήσει και ξεκαθαρίσει ... δεν κανουν ΜΠΟΥΣΤΙΕΣ αναμεσα τους
εχει απλετο χρονο στον προαυλισμο και κρυφο κινητο καταλαβες;Εσύ μορη γαμιολα με σπέρνεις διχόνοια μουνοπανο
Εσύ μορη γαμιολα με σπέρνεις διχόνοια μουνοπανοωπα κατσε να βαλω εχουμε καυγαδάκι συζυγικό
Σε ξέρω 2 χρόνια εδώ , έχουμε μιλήσει πολλές φορές ,νόμιζα ότι το δέχεται οκ πάμε παρακάτωρε για να κανεις πλακα και τρολαρισμα οπως κανεις εσυ πρεπει να τον ξερεις τον αλλο ειτε εδω ειτε εξω...εσυ ΔΕΝ δειχνεις οτι κανεις πλακα δεν το καταλαβαινεις;
εσυ προσεχε που βγαινεις με τον βασικο μισθό μην βάλει ο Σεσκου κανεναν και σε κάνει καινούργιοΕσύ μορη γαμιολα με σπέρνεις διχόνοια μουνοπανο
Ετσι αδελφεΕσύ μορη γαμιολα με σπέρνεις διχόνοια μουνοπανο
με ξερεις 2 χρονια και εχουμε μιλησει στα ποστ και λιγο πμ.....δες λιγο σε ποιους κανω ΧΟΝΤΡΗ πλακα και απο ΠΟΟΥΣ την δεχομαι...Σε ξέρω 2 χρόνια εδώ , έχουμε μιλήσει πολλές φορές ,νόμιζα ότι το δέχεται οκ πάμε παρακάτω
ρε μαλακα στο εχω πει κανα χρονο τωρα λιγο αποτομα και ολοι οι αλλοι πολυ πιο ευγενικα...ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!Λοιπόν χωρίς κάνα τρολαρισμα πλέον αφού ο @athinaios44 δεν δέχεται πλάκα -τρολαρισμα εγώ σταματάω εδώ αν σε ενόχλησα σου ζητώ συγνώμη ,μόνο τρολαρισμα έκανα τίποτα παραπάνω.
μην μασας , εχετε αλλα 5 χρόνια ... στα 7 ερχεται η κρίσηΣε ξέρω 2 χρόνια εδώ , έχουμε μιλήσει πολλές φορές ,νόμιζα ότι το δέχεται οκ πάμε παρακάτω
Βρε μλκ δεν θα σε βρω νομίζεις μπουλη αριστο κτλ σε γαμησαεσυ προσεχε που βγαινεις με τον βασικο μισθό μην βάλει ο Σεσκου κανεναν και σε κάνει καινούργιο
Ο καθένας με τον τρόπο τουρε μαλακα στο εχω πει κανα χρονο τωρα λιγο αποτομα και ολοι οι αλλοι πολυ πιο ευγενικα...ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!
λεφτα να φέρεις να κεράσειςΒρε μλκ δεν θα σε βρω νομίζεις μπουλη αριστο κτλ σε γαμησα
Γαμιολαλεφτα να φέρεις να κεράσεις
ετσι και ξανακάνεις μπουλινγκ θα σε βγαλω στην Μπαρκα γαμιοληρε μαλακα στο εχω πει κανα χρονο τωρα λιγο αποτομα και ολοι οι αλλοι πολυ πιο ευγενικα...ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣετσι και ξανακάνεις μπουλινγκ θα σε βγαλω στην Μπαρκα γαμιολη