TgirlXplorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Με ποια trans χυσατε σήμερα; Ελληνίδα, ξένη, γαμήσι, cyber ή μαλακία, όλα μετράνε!
Ας κάνω την αρχή! Με τη Βαλ και την κωλάρα της! Όλα μέσα!
![]()
Θεσσαλονίκη ......100 % 100 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ........6946593582 ....
Τωρα Θεσσαλονίκη ......Ελληνοκαναδέζα, τρανς κοριτσι και βρισκομαι Θεσσαλονίκη Eνα κοριτσι με πλουσια και καυτη φαντασια με εξακριβωμένη την μοναδικοτητα στο ειδος της για ενεργοπαθητικο παιχνιδι .. ,Εχεις να κανεις με ενα ειλικρινα ,πεντακαθαρο και απαλο δερμα,προσεγμενο απο μεταξι ..... Σαφος...kanesex.com
τιμή; αξίζει; εγώ τον παίζω για @TRANS_NINA βασικά από όταν έμαθα ότι σκέφτεται να έρθει Αθήνα κ για @TZOYLI δεν τις έχω τιμήσει ακόμα κ θέλω γιατί ξέρω ότι θα βγουν γούστα.Ας κάνω την αρχή! Με τη Βαλ και την κωλάρα της! Όλα μέσα!
![]()
Τωρα Θεσσαλονίκη ......Ελληνοκαναδέζα, τρανς κοριτσι και βρισκομαι Θεσσαλονίκη Eνα κοριτσι με πλουσια και καυτη φαντασια με εξακριβωμένη την μοναδικοτητα στο ειδος της για ενεργοπαθητικο παιχνιδι .. ,Εχεις να κανεις με ενα ειλικρινα ,πεντακαθαρο και απαλο δερμα,προσεγμενο απο μεταξι ..... Σαφος...kanesex.com
τι γκομενάρα ειναι αυτή ρε φιλε....Ας κάνω την αρχή! Με τη Βαλ και την κωλάρα της! Όλα μέσα!
![]()
Μόνο νιναρα!!!!τιμή; αξίζει; εγώ τον παίζω για @TRANS_NINA βασικά από όταν έμαθα ότι σκέφτεται να έρθει Αθήνα κ για @TZOYLI δεν τις έχω τιμήσει ακόμα κ θέλω γιατί ξέρω ότι θα βγουν γούστα.
Καλά κ ωραία....Παλιοπαιδα ολα καλα??
Όταν λες όλα μέσα; Δυο φορές που προσπάθησα να την πετύχω δεν έκατσε η φάση.
Γιατι ξενερα?Σκεφτομαι μερες τωρα να παω αλλα δεν βρισκω σχολια συναγωνιστων...Γλίτωσες την ξενέρα