Νέα

Πρώτη φορά με Ενεργητική Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos_34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.200
Πόντοι
6.515
Έχω εκπλαγεί με τα αντανακλαστικά που έχουν κάποιοι για να τρολάρουν, και που η συνεισφορά τους είναι μόνο το κράξιμο.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τρολαρει ο νηματοθετης :confused:

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Εχεις καμια αντιστοιχη εμπειρια, τυπου να σου βαλει δαχτυλο καμια γκομενα; Γιατι παιζει να πεσεις σε καμια που θα σε λιωσει στο πουτσο κ μετα δεν θα μπορεις να κατσεις. Γενικα μην πας κατευθειαν σε πουτσο, θα ελεγα ειτε γαμα εσυ κανενα τρανς και πες της να σε πιπωσει με δαχτυλο η καμια γκομενα. Απλα καλυτερα με τρανς μην σου φανει περιεργο στην 1 επαφη να σε γαμησουν

Δώσε μπουλκουμέ στο λαό!!!!!!!

niko(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
0
θελω να ρωτησω εχει κανεις εμπειρια για καποια τρανς για ζευγαρι, η να συστησει κατι που ξερει; ευχαριστω.

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Εχεις καμια αντιστοιχη εμπειρια, τυπου να σου βαλει δαχτυλο καμια γκομενα; Γιατι παιζει να πεσεις σε καμια που θα σε λιωσει στο πουτσο κ μετα δεν θα μπορεις να κατσεις. Γενικα μην πας κατευθειαν σε πουτσο, θα ελεγα ειτε γαμα εσυ κανενα τρανς και πες της να σε πιπωσει με δαχτυλο η καμια γκομενα. Απλα καλυτερα με τρανς μην σου φανει περιεργο στην 1 επαφη να σε γαμησουν

Σωστά τα λέει ο φίλος. Πήγαινε πρώτα για δάχτυλο και πίπα με την γκόμενα, πάρε κι ένα τρανς εσύ να δεις αν σε φοβίζει / αηδιάζει το καβλί της και μετά σκέψου να τον πάρεις... Σίγουρα, κάνε καλή επιλογή, μια που καταλαβαίνει την ιδιαίτερη στιγμή, μην πάει να στον χώσει αμέτι μουχαμέτι και τραβιέσαι στις μοδίστρες μετά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Το θέμα με τις ενεργετικές τρανς είναι πολύ συγκεκριμένο. Οι περισσότερες εξ αυτών είναι επαγγελματίες και οι οποίες έχουν ένα περιορισμό χρόνου. Επομένως, νομίζω, πως γενικά αν πας για να ευχαριστηθείς το παθητικό σεξ πρέπει να πας προετοιμασμένος.
Θα πρέπει πρώτα, μόνος σου να πειραματιστείς με plugs, να διαβάσεις και γκουγκλάρεις για το τι πρέπει να προηγηθεί πριν το πρωκτικό σεξ με καθαρισμό, πλύσεις κλπ. για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων καταστάσεων.
Γενικά μην μένεις στα πορνο βίντεο. Από κοντά είναι διαφορετικά. Οι φαντασιώσεις δεν πρέπει να είναι κριτήριο απαραίτητο. Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις. Αλλά να βρεις υπομονετική τρανς να σε "ανοίξει" το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Δεν γίνεται πρακτικά και φυσικά. Όχι, πως δεν θέλουν.
Καλύ τύχη εύχομαι.

Όσοι σχολιάζετε γελώντας συνεχίστε την μίζερη ζωή σας. Κανείς δεν ήρθε να σας κράξει.

dennissex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
εγω εχω παει αρκετεσ φορες με τρανς σαν παθητικος και πέρασα πολύ καλα εκτός από μια φορα που πραγματικα πονουσα πολυ

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
196
Πόντοι
0
Μιας και ειχα βρεθει καπως στην θεση σου ,θα προτεινα να δωκιμασεις πρωτα δακτυλο και καποιο plug και επιτα να πας με τρανσ .
Σιγουρα με καποια που να εχει κανονικο μεγεθος για αρχη τουλαχιστον ,γιατι εγω που πηγα πρωτη φορα με τρανς με προσοντα δυσκολευτηκα αρκετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom