1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε αντπαράθεση για το τι έγινε στον Εμφύλιο κα τη Χούντα και στα ενδιάμεσα.
Τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει με καθαρό μυαλό και μακριά από συναοσθηματικές φορτίσεις.
Η κοπελιά μου προσωπικά προέρχεται από αμιγώς κομμουνιστική οικογένεια με μεγάλο ιστορικό στην Χούντα.
Ο Συγκερασμός και η άμβλυνση των παθών είναι η μόνη λύση....
Προσωπικά είμαι ενάντιος σε κάθε ακρότητα είτε προέρχεται από τηυν ακροδεξιά είτε την ακροραριστερά.
Αλλωστε είμαι γόνος των αποτελεσμάτων τέτοιων ακροτήτων.
Και στην τελική στ αρχίδια μου τι ήταν ο παππούς μου... Εγώ ήθελα απλά να ζήσω μαζί του αυτά που κάποιοι άλλοι είχαν τη δυνατότητα και εμένα κάποιοι ανεγκέφαλοι μου τη στέρησαν.-
Καλή σας νύχτα κύριοι.
Και ειρήνη ημίν.
Τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει με καθαρό μυαλό και μακριά από συναοσθηματικές φορτίσεις.
Η κοπελιά μου προσωπικά προέρχεται από αμιγώς κομμουνιστική οικογένεια με μεγάλο ιστορικό στην Χούντα.
Ο Συγκερασμός και η άμβλυνση των παθών είναι η μόνη λύση....
Προσωπικά είμαι ενάντιος σε κάθε ακρότητα είτε προέρχεται από τηυν ακροδεξιά είτε την ακροραριστερά.
Αλλωστε είμαι γόνος των αποτελεσμάτων τέτοιων ακροτήτων.
Και στην τελική στ αρχίδια μου τι ήταν ο παππούς μου... Εγώ ήθελα απλά να ζήσω μαζί του αυτά που κάποιοι άλλοι είχαν τη δυνατότητα και εμένα κάποιοι ανεγκέφαλοι μου τη στέρησαν.-
Καλή σας νύχτα κύριοι.
Και ειρήνη ημίν.