str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
1. Δεν ξέρω κανέναν εδώ μέσα που να υπερασπίστηκε τη δικτατορία του προλεταριάτου ή τις μεθόδους του Μάο. Αν εσύ ξέρεις κανέναν τέτοιο, να μου τον πεις. Αλλά εξακολουθείς να χρεώνεις τα δύο παραπάνω συλλήβδην στην Αριστερά, ενώ ξέρεις πολύ καλά πως η σύγχρονη και σκεπτόμενη Αριστερά δεν έχει καμμιά σχέση μ' αυτά. Εσένα θα σου άρεσε να σε αντικρούουν μονίμως με το επιχείρημα πως το δεξιό παρακράτος και ο άρρωστος αντικομμουνισμός ήταν αυτά που έφεραν τη δικτατορία των συνταγματαρχών; (Και δεν θα έλεγε και ψέματα αυτός που θα το ισχυριζόταν, σωστά;) Δεν θα σε αδικούσε;
2. Τα ποστ του υρρετ δειχνουν -κατά τη γνώμη μου- έναν μονομανή που έχει αναγάγει την ΣΥΡΙΖολογία σε "επιστήμη", ενώ αυτά του καυτού σκορπιού απλώς ένα εγωπαθές φασιστάκι. Και οι δύο δε, είναι ερμητικά κλειστοί σ' αυτά που πιστεύουν (τα οποία είναι όλα κόπυ πέϊστ, απορώ που επιμένεις να μην το βλέπεις) και ουδόλως συζητάνε, αρέσκονται να λένε αυτάρεσκα τις αρλούμπες τους και να συνομιλούν με τον τοίχο. Εσύ, που όσο και αν έχουμε κοντραριστεί, δεν ανήκεις εμφανώς σ' αυτή την κατηγορία (όπως και άλλοι ομοϊδεάτες σου, ο Γιώργος π,χ.), γιατί επιμένεις να τους καλύπτεις; Θα το έκανες π.χ. αν ήταν τίποτα κολλημένοι αριστεροί;
1) Φέθρυ, όπως έχεις παρατηρήσει, κανείς στο σάιτ δεν έχει ταχθεί επίσης υπέρ της αγγλικής βασιλικής οικογένειας...Το θέμα μας όμως δεν είναι τί έχει υποστηριχθεί στο σάιτ αλλά οι "παράδοξες" αντιλήψεις γενικά...Και τί τις προκαλεί..
2) Το άλλο ζήτημα που εσύ έθιξες είναι ότι οι ακροδεξιοί του σάιτ είναι αναλφάβητοι...Το αν σιχαίνονται τον τσύριζα ή είναι εγωπαθή φασιστάκια και κολλημένοι, δε σημαίνει ότι είναι αναλφάβητοι ή αγράμματοι...
Και ναι..σε κάποια που γράφουν συμφωνώ...Είναι έγκλημα αυτό;
Όταν συμφωνώ με κάποιον, εσού συμπεριλαμβανομένου, το λέω όπου και αν ανήκει...