Με αυτά και με αυτά...σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί ο Deeroμπεμπές κάλυψε τον Κρητήκαρο. Ο τελευταίος μάλλον του είπε να μην τον πετάξει από την κυβέρνηση...διαφορετικά θα βγάλει στην φόρα και άλλους που εμπλέκονται σε άλλο ένα ιερό σκάνδαλο.
Εάν ισχύουν αυτά για τον υπουργό εκπαιδευτήριο....θέλω να δω την φάτσα του συγγενή του και πρώην προέδρου της Ν.Δ. ο οποίος το παίζει καθαρός και έτσι.
Για τον άλλο από την αγροτιά...τι να πω παραπάνω.
Τέλος, είναι πλέον τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια....έχουν βάλει όλοι το χέρι τους στο μέλι και ο Deeroμπεμπές είναι πλέον όμηρος της μαλακίας των συνεργατών του, πράγμα που τον καθιστά εκτός των άλλων και επικίνδυνο.
Είναι νομίζω ώρα να περάσουν πίσω στα έδρανα που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια....αυτά της αντιπολίτευσης.
Προβλέπω κεραυνούς από τον Deeroμπεμπέ τις επόμενες μέρες...αφού βγήκαν στην φόρα και των άλλων οι πουστιές, δεν έχει λόγο πια να χαϊδεύει τον Κρητήκαρο.
ΥΣ: Πρέπει πάντως να παραδεχτούμε, ότι ο Κρητήκαρος ακολουθεί πιστά τις μεθόδους του πατριώτη του Δρακουμέλ. όπου και να σηκώσεις πέτρα, από κάτω βρίσκεται κάποιος δικός του. Και όπου έγινε πουστιά και βγήκαν όλα στη φόρα...το όνομά του είναι μέσα. Α ρε Δρακουμέλ....μια χαρά το πας το γράμμα, μην τυχόν και σου πάρει κανείς τα πρωτεία.
ΒΤW, ισχύει πάντα το γνωστό disclaimer...συνωνυμίες κλπ στο post μου με πραγματικά πρόσωπα είναι όλες τυχαίες.