1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
που ρεσι αυτος χαθικε
έρχεται ως φάντασμα και μας καταδιώκει.....
που ρεσι αυτος χαθικε
έρχεται ως φάντασμα και μας καταδιώκει.....
τον περιμενα στι δουλια κε δε ιρθε με φτισε ο Τραγουδιστης ,μου φιγε και ο αχμετ!!!!!Μα τι λες ρε!Αφου ειχε πει οτι εκει που φτυνει δεν γλειφει
Και στις τελευταίες εκλογές βγήκε (στην Καβάλα νομίζω) ο γιος ενός παλιού νεοδημοκράτη βουλευτή που δεν θυμάμαι το όνομά του.
Λάθος κάνεις εδώ.
Περί συνωνυμίας πρόκειται.
Την έχω πατήσει και εγώ (κάπου υπάρχει το post μου).
Η ''Δεξιά του Κυρίου'' που είχε πει ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν ήταν κάτι τυχαίο. Και από τις πρώτες πράξεις της παρούσης κυβερνήσεως ήταν να δοθούν φοροαπαλλαγές στην Εκκλησία. Αλλά και αυτό θάφτηκε όπως όλα τα άλλα.το σκανδαλο της μονης βατοπεδιου ειναι ισως το μεγαλυτερο σκανδαλο στην ελλαδα. αν και αυτο το καλυψουν οπως και τα αλλα και αποφανθει η δικαιοσυνη για αλλη μια φορα οτι δεν υπαρχει και εδω πολιτικη ευθυνη οταν το ιδιο το υπουργειο οικονομικων αποσυρθηκε απο τη δικαστικη διεκδικηση και με αποφαση που συμφωνα με ολα τα στοιχεια θα ηταν υπερ του δημοσιου τοτε που θα υπαρξει πολιτικη ευθυνη; τελικα ηταν τυχαια η καβατζες που εκανε η εκκλησια με τη ΝΔ;
Το παπαδαριο σε ιψιλο επιπεδο ηταν η καταστροφι για τι βιζαντινη αυτοκρατορια,η οπια με τη βοιθια του παπαδαριου νοριτερα ιχε προσπαθισι να αφανιασι οτι αρχεοελινικο ιπιρχε,ας ινε καλα οι Αραβες που κρατισαν τις επιστιμες ψιλα,και οσι μορφομενοι την κοπανισαν για Ιταλια και Ισπανια.Οπος και το Φαναρι τα χε τακιμισει με το Σουλτανο το 21.Η ''Δεξιά του Κυρίου'' που είχε πει ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν ήταν κάτι τυχαίο. Και από τις πρώτες πράξεις της παρούσης κυβερνήσεως ήταν να δοθούν φοροαπαλλαγές στην Εκκλησία. Αλλά και αυτό θάφτηκε όπως όλα τα άλλα.
αυτο ειναι οπως ειπα το μεγαλυτερο σκανδαλο στην ελλαδα με εμλεκομενους υπουργους και μεγαλοστελεχη.Η ''Δεξιά του Κυρίου'' που είχε πει ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν ήταν κάτι τυχαίο. Και από τις πρώτες πράξεις της παρούσης κυβερνήσεως ήταν να δοθούν φοροαπαλλαγές στην Εκκλησία. Αλλά και αυτό θάφτηκε όπως όλα τα άλλα.
κολιτε δικο μου σχολειο δεν εχο,και σχολειο μεχρι δευτερα γιμνασιου εχο παη!!!!Ήθελα να ήξερα γιατί φονάζετε έτσι.Δεν είστε ευχαριστημένη με την κατάσταση?ΕΕΕ? Εάν όχι γιατί?Τα έχουμε πει σε πολλα forum ότι ο έλληνας δεν αλλάζει.Φωνάζετε για το πασοκ και ΝΔ όταν όμως σας κάνουν ένα ρουσφέτι τα ξεχνάτε όλα και πάτε και ψηφίζεται τα ίδια και τα ίδια.Έχω κάνει τόσα σχόλεια και 1 δεν βρέθηκε να απαντήση η να κάνει το δικό του σχόλειο η ακόμα να προσθέση.Μόνο κάτι άσχετα απλα το προσπερνάτε(Μιλάω γενικά)
Φίλε μου, τώρα κυβερνάει η ΝΔ. Ούτε ο περιβόητος δικομματισμός κυβερνά ούτε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουμε, όπως οι πάντες προσπαθούν να μας πείσουν. Επομένως, τώρα, ασκούμε κριτική στη ΝΔ, διότι αφού αυτή κυβερνά, αυτή έχει και την ευθύνη των όσων συμβαίνουν στα πλαίσια άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής.Το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη, γι' αυτό και καταψηφίστηκε δύο φορές από τον ελληνικό λαό. Ασχέτως των λαθών του, η σημερινή κατάσταση εκφεύγει κάθε μέτρου σύγκρισης κατά την ταπεινή μου άποψη.Ήθελα να ήξερα γιατί φονάζετε έτσι.Δεν είστε ευχαριστημένη με την κατάσταση?ΕΕΕ? Εάν όχι γιατί?Τα έχουμε πει σε πολλα forum ότι ο έλληνας δεν αλλάζει.Φωνάζετε για το πασοκ και ΝΔ όταν όμως σας κάνουν ένα ρουσφέτι τα ξεχνάτε όλα και πάτε και ψηφίζεται τα ίδια και τα ίδια.Έχω κάνει τόσα σχόλεια και 1 δεν βρέθηκε να απαντήση η να κάνει το δικό του σχόλειο η ακόμα να προσθέση.Μόνο κάτι άσχετα απλα το προσπερνάτε(Μιλάω γενικά)
Ωραίος γελάσαμε.Καλα μας κάνουν και μας γαμάνεκολιτε δικο μου σχολειο δεν εχο,και σχολειο μεχρι δευτερα γιμνασιου εχο παη!!!!
Το θέμα δεν είνα να ασκείς μόνο κριτικη αλλά όταν έρθει η ώρα η γαμημένη εκει να δούμε τι θα γίνει.Τα ίδια έλεγαν και λένε απο παλαιά.Το θέμα είναι ότι μόλις μας τάξουν κάτι τα ξεχνάμε όλα.Αναμονή μέχρι απρίλιο εάν όχι σε 1-2 μήνες.Eίχα πει εδώ όσοι έχουν facebook να μπου στην σελίδα του κοστάκη και να διαβάσουν να δουν τι φανατισμός υπάρχει και εάν θέλουν ας αφήσουν εκεί ένα σχόλιο που είναι κατι σαν ποιο επίσημο.Στα @@ τους και δικαιωμά σας.Φίλε μου, τώρα κυβερνάει η ΝΔ. Ούτε ο περιβόητος δικομματισμός κυβερνά ούτε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουμε, όπως οι πάντες προσπαθούν να μας πείσουν. Επομένως, τώρα, ασκούμε κριτική στη ΝΔ, διότι αφού αυτή κυβερνά, αυτή έχει και την ευθύνη των όσων συμβαίνουν στα πλαίσια άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής.Το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη, γι' αυτό και καταψηφίστηκε δύο φορές από τον ελληνικό λαό. Ασχέτως των λαθών του, η σημερινή κατάσταση εκφεύγει κάθε μέτρου σύγκρισης κατά την ταπεινή μου άποψη.
κολιτε εγο εχο βολεφτι με τη βισματοκαταστασι που επικρατι,γενικος κε παντου και επιδι ιμε φελος αν ιταν αλιος τα πραματα θα ιμουν ΓΤΠ,γι αυτο κε σι μαθε να γλιφις,να σε ιποτακτικος και να πιγενις οπου σερνι ο ανεμος,θα καταφερις και σι το νεολινικο ονιρο,τζιπ και καμπριο,αυθερετο εξοκικο με πισινα ανατολικη γκομενα κτλΤο θέμα δεν είνα να ασκείς μόνο κριτικη αλλά όταν έρθει η ώρα η γαμημένη εκει να δούμε τι θα γίνει.Τα ίδια έλεγαν και λένε απο παλαιά.Το θέμα είναι ότι μόλις μας τάξουν κάτι τα ξεχνάμε όλα.Αναμονή μέχρι απρίλιο εάν όχι σε 1-2 μήνες
Δεν πειράζει αδερφέ καλά κάνεις.Βολέψου τώρα όμως που αρχίζουν να κόβει τα κολαράκια σας η εφορία άντε να δούμε τι θα κάνεις.Εγω φιλαράκο σε 5 μήνες antios amigos οπότε στα @@ μου.Απλα με ενοχλή ο λόγος για να φυγώ δεν το κάνω θελημένα.Πίστεψε με είμαι πιο ξυπνιος απο όσο νομίζεις αλλά αυτό δεν σημένει ότι δεν με ενοχλεί το άδικο και η πουστια και το χειρότερο να με κοροιδεύουν κατάμουτρα σαν τον μακακα τον βουλγαράκη και τον @@ τον αγοραστοκολιτε εγο εχο βολεφτι με τη βισματοκαταστασι που επικρατι,γενικος κε παντου και επιδι ιμε φελος αν ιταν αλιος τα πραματα θα ιμουν ΓΤΠ,γι αυτο κε σι μαθε να γλιφις,να σε ιποτακτικος και να πιγενις οπου σερνι ο ανεμος,θα καταφερις και σι το νεολινικο ονιρο,τζιπ και καμπριο,αυθερετο εξοκικο με πισινα ανατολικη γκομενα κτλ
ξιπνα οπος πολοι αλοι